Tadeusz Wisniewski napisał(a):Nie dajmy sie wciagnac w dyskusje - RACJA PO STRONIE NASZEGO ZAGLEBIA- JESLI TV ma ochote pokazac ZAGLEBIE (dobry towar) to prosze niech zaplaci. Inne kluby nas nie interesuja widocznie maja duzo KASY.
A dlaczego nie bylo takiego LARUM w Maju jak nasi Sympatycy nie mogli jechac do Chorzowa ?
Wlasciciel Klubu ma racje i BASTA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Dajmy się właśnie wciągnąć w dyskusję, bo temu służy forum, Panie Tadeuszu. Właściciel nie ma racji, ale właściciel ma prawo decydować. Zatem racja po stronie silniejszego i tyle. Nikt nie próbuje wywierać nacisku, fajnie jest jednak, jeśli spojrzy się na sprawę obiektywnie... Po to właśnie jest forum kibiców! Ktoś zauważył trafnie, że właściciel może kiedyś zwinąć zabawki i zmienić piaskownicę... Ciekawe, co wtedy? Czyżby los GKS K.??? Widzicie, dopóki są pieniądze, to 1000 pln czy 5000 pln to nic... ale jak zaczyna brakować, to się na zgrupowania na stadion śląski jeździ i w zimnej wodzie kąpie... po ciemku! Dlatego pieniądze trzeba szanować, jak można je pomnożyć, nie ryzykując, to tym bardziej trzeba to zrobić. A z tym świetnym produktem to troszkę bym wyluzował... Bo Widzew ostatnio pokazał, jak to jest... I bardzo mi było przykro, że nie mogłem sobie tego w żaden sposób obejrzeć. Piłka nożna jest dla kibiców i należy pamiętać, że bez kibiców nie będzie dochodowa...
Nasza drużyna, nasz klub nigdy nie będzie medialny bez udziału mediów! Trochę tego nie rozumiem... Przecież jeśli mam świetny produkt, to chcę mu zrobić reklamę w TV. ALE MUSZĘ ZA TO ZAPŁACIĆ! Ja płacę za reklamę, a nie telewizja mnie... Inwestuję w reklamę, żeby zarabiać na sprzedaży produktu... Tak to chyba jest... no ale mogę się mylić...