Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
UK napisał(a):Nie zapominać o osobie prezesa widzewa :twisted: i jego potencjalnych układach, układzikach.
:D
Wyobraź sobie ,że tak szowinistycznej oceny meczu ja też od 25 lat nie widziałem.Róznimy sie tym (dzieki Bogu),że mnie stać na rzetelną opinię,nawet jak Widzew przegrywa.Tutaj widocznie tego nie stosujecie :? Szkoda,bo generalnie Zaglebie to druzyna ktora sprawila bardzo korzystne wrażenie,i mowilem tez o tym waszym pilkarzom po meczu przy wejsciu do autobusu.Trafiliscie na fantastycznie usposobiony tego dnia Widzew ,i to cała przyczyna.W takim wypadku nalezy mieć troche honoru i nie bac sie o tym mówić.Patrza na pierwsza Wasza strone(Adam Makar),nie wiem czy to Ty? ,można mieć wrażenie ,że mecz wydrukowany,i gdybym nie byl na meczu to bym sie zastanawial.Na szczeście byłem i wiem.Myśle ,że Ty chyba tez wiesz 8) Pozdrawiam i powodzenia w dalszych meczach.adas napisał(a):wyobraz sobie, ze siedzialem bardzo blisko akcji, na trybunie prasowej i upadek ten zaslugiwal na żółtą kartkę. Co do rzutów karnych. Trzeba było być na konferencji prasowej, gdzie nawet trener Waszej drużyny był niezwykle tym faktem zdziwiony. Takiego czegoś nie widziałem od 25 lat - to są słowa trenerów. Dla mnie zwycięstwo Widzewa było zasłużone, jednak sędzia swoją pracą odebrał chęć do gry naszym chłopakom
Wally napisał(a):Szkoda, że akurat jakimś dziwnym trafem Widzew gra najlepsze mecze przeciwko nam. Tak byłe też w poprzednim sezonie, gdzie komentarze łódzkich kibiców były takie, że takiego Widzewa dawno nie widzieli. Po tym meczu nawet mówią, że od 1997 roku tak Widzew nie grał. Może Boniek jakieś specjalne premie daje zawodnikom za wygranie z Zagłębiem :roll: Ryży szmaciarz :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników