Widzew Łódź - Zagłebie Sosnowiec, sobota 6 sierpnia 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mały 2005-08-02, 9:43 pm

W@llace napisał(a):
mały napisał(a):
almot napisał(a):Cos Ty sie Maly tak uczepiles tego Lachowskiego?! To sie staje nudne i to bardzo. Bo w jakimkolwiek temacie ktos cos napisze o M.Lachowskim, to Ty albo negujesz to (jesli ktos sie wypowiada pozytywnie i na odwrot). Wiekszosc tutaj forumowiczow "najezdza" na Wojtka Maloche- ok, mozna wypowiadac swoje opinie, ale w kulturalny sposob i popierajac to konstruktywnymi argumentami, a nie typu "Wojtek drewno" i inne zenujace przyspiewki. I jeszcze jedno Maly- kazdy czlowiek przechodzi inaczej choroby, kontuzje. Tak wiec nie mozna porownywac dwoch ludzi po przebytej kontuzji i to calkiem od siebie roznej. Bo Marcin mial powazne problemy z kostka, a Przemek z kolanem. I jesli jestes Maly taki madry, to to wszystko co pisales/ piszesz na necie powiedz Lachowskiemu prosto w oczy, ok? I wowczas mozesz wdawac sie z nim w polemike.
Pozdrawiam kulturalnych forumokibicow! :D
Czy ja w jakikolwiek sposób obraziłem Lachowskiego ? Poprostu uważam ,że jest słaby i tyle . Takie moje prawo . Inni jeżdżą po W.M a ja po Lachowskim. Ponadto lubię ludzi twardych i konkretnych a nie takich co płaczą po nieudanym meczu. Życie to nie bajka , jeżeli coś nie wychodzi to trzeba wziąć dupę w troki i zapieprzać ze zdwojoną siłą a nie płakać jak dziecko i robić słodkie miny do kibiców !!

tym postem mnie torche zdziwiles...
To fajnie bo myślałem ,że jestem już przewidywalny !! 8)
mały

Postprzez almot 2005-08-02, 9:44 pm

Co Ty czlowieku pierd...??!! Slaby?? Hahaha! A to dobre. No w sumie racja. Przeciez slabych zawodnikow chca kubowac inne kluby takie jak Korona, zainteresowana byla Legia, testy w Torino.. Cos jeszcze? Owszem! Idz Ty frajerze do Tochela i niech powie zdanie o Lachowskim, to moze wtedy zamknie Ci sie jadaczka! Zapierza jak wol, sam trener mowil kiedys w swej wypowiedzi, ze ma tyle ambicji, ze czasem nawet go to przerasta. Aha i Lacha jest miekki i "placze" po kazdym meczu, tak? Hmm, no to ciekawe, bo na pewno wowczas zostalby kapitanem druzyny. Wystarczy, ze raz bylem na treningu Zaglebia i zapierza z ta Twoja "zdwojona" sila podczas gdy reszta dawno juz w szatni. Oj koles koles, zenujacy jestes... Pozdrow swojego idola, czyt. Ujka... :lol:
almot

Postprzez mały 2005-08-02, 9:49 pm

almot napisał(a):Co Ty czlowieku pierd...??!! Slaby?? Hahaha! A to dobre. No w sumie racja. Przeciez slabych zawodnikow chca kubowac inne kluby takie jak Korona, zainteresowana byla Legia, testy w Torino.. Cos jeszcze? Owszem! Idz Ty frajerze do Tochela i niech powie zdanie o Lachowskim, to moze wtedy zamknie Ci sie jadaczka! Zapierza jak wol, sam trener mowil kiedys w swej wypowiedzi, ze ma tyle ambicji, ze czasem nawet go to przerasta. Aha i Lacha jest miekki i "placze" po kazdym meczu, tak? Hmm, no to ciekawe, bo na pewno wowczas zostalby kapitanem druzyny. Wystarczy, ze raz bylem na treningu Zaglebia i zapierza z ta Twoja "zdwojona" sila podczas gdy reszta dawno juz w szatni. Oj koles koles, zenujacy jestes... Pozdrow swojego idola, czyt. Ujka... :lol:
Jak go spotkam w Sosnowcu to pozdrowię !! Od Ciebie też ?
I co wynikło z tego zainteresowania i testów w Torino ?
mały

Postprzez W@llace 2005-08-02, 9:55 pm

Dziwi mnie maly Twoja opinia o Marcinie...W moich oczach jest on najlepszym zawodnikiem!Nie pisz ,ze jest slaby bo to juz w ogole paranoja.

Co do meczu w Lodzi,napewno bedzie ciezko,wszystko zalezy jak zaczniemy mecz,najlepiej gdybysmy z 2 sytuacji bramkowych wykorzystali jedna.
Wynik : strzelam sobie 0:1 :wink:
W@llace

Postprzez almot 2005-08-02, 9:57 pm

Jasne, jakby co to powiedz gdzie bedzie, to wrzuce mu pare zlotych do jego skarbonki :D A swoja droga Ujo tez sie nagral tam w Skandynawii... I to tyle skonczmy ten dialog, bo do niczego nie prowadzi i jest do temat o meczu Zaglebia z Widzewem szanowny fanie Mariusza. Zegnam i pozdrawiam.
almot

Postprzez SkOwRoN 2005-08-02, 9:59 pm

Przepraszam że się wtrącam ale chyba się troszeczkę temat rozmył.. :roll: :roll: temat dotyczy meczu z Widzewem a nie spraw m. in. o M. Ujku !
SkOwRoN

Postprzez Warson 2005-08-02, 11:58 pm

Widzew 0-1 Zagłębie hmmm... Może Chylaszek albo Lacha?
Warson

Postprzez dynamitek 2005-08-03, 5:33 am

Kolego Mały, zszyta łąkotka to nie jest wcale taka strasznie poważna kontuzja... Bolesna, ale nie poważna. Ważne, że kolano nie ma luzów i jest stabilne (czyt. ścięgna i więzadła całe). Większość zawodowych piłkarzy, siatkarzy, koszykarzy, zawodników uprawiających sporty walki itp. ma kłopoty z łąkotkami. Kiedyś się je wycinało, teraz raczej "naprawia". Przemek miał szytą... Łąkotki to takie gąbki w kolanie, które mają za zadanie stabilizować, smarować, amortyzować...

Lacha miał rekonstrukcję ścięgna/więzadła, o ile dobrze pamiętam, i to jest bardzo poważna kontuzja. Uważam, że po rekonstukcji rehabilitacja powinna trwać około roku. W zasadzie każdy dobry lekarz sportowy potwierdzi to, co napisałem... I stąd chyba należy wnioskować, że zbyt wiele od Lachy oczekujemy! Facet jest przeambitny, ciągnie go do piłki i super... Ale jego niepewność w grze nie wynika z braku umiejętności, jak ktoś napisał! Zresztą już on sam na ten temat powiedziałby najwięcej... Wybaczcie, że się wymądrzam, ale przecież nie wszyscy wiedzą, o co chodzi i później wyciągają niewłaściwe wnioski. Zresztą wiedzy nigdy nie za wiele, prawda? ;)

Natomiast mój typ na mecz w Widzewem to remis... Może 1:1. Bramka Przemka w końcówce... Ciężki mecz nas czeka, ale choćby jeden punkt jak najbardziej w zasięgu.
dynamitek

Postprzez Sebek 2005-08-03, 7:42 am

Obstawiam 1:0 dla NAS!
A co do Lachy-to,to w jakiej jest formie okaże się pewnie w najblizszym meczu!Ostatnio słabiutko...!
Sebek

Postprzez gruby 2005-08-03, 7:55 am

Sebek napisał(a):Obstawiam 1:0 dla NAS!
A co do Lachy-to,to w jakiej jest formie okaże się pewnie w najblizszym meczu!Ostatnio słabiutko...!

oceniać formę zawodnika po 2-óch meczach no i masz racje że Lacha był ostanio w słabej formie bo jak tu grać jak ma kontuzje/lub wraca się po kontuzji...paranoja :roll: :roll:
gruby

Postprzez CharoN^ 2005-08-03, 7:57 am

Niech wszyscy Ci, którzy krytykują Lache za jego ostatni występ przeczytają dokładnie wywód Dynamitka. Znawcy się znaleźli, w piłke pewnie nigdy nie graliście (oprócz podwórka), więc za dużo w temacie o kontuzjach niemożecie mieć do powiedzenia. Lacha napewno dojdzie do swojej optymalnej dyspozycji, potrzebuje trochę czasu. My, kibice powinniśmy dać mu choć odrobinę konfortu psychicznego. Moim zdaniem Marcin jest najlepszym zawodnikiem Zagłębia, klasą samą dla siebie, choć Przemkowi już nie daleko :D.

Odnośnie spotkania z Widzewem. Krótko, zwięźle i na temat. Liczę na zwycięstwo, Widzew jest do popchnięcia, a wkońcu trzeba się odgryźć za poprzedni sezon. Jestem skłonny obstawić 0:1.

ps. Może zakończmy już rozmywać...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Sebek 2005-08-03, 8:15 am

Masz rację!nie następny mecz a w następne!!!!!!!!!!!zweryfikują formę Lachy!Przeciez wszystkim nam zalezy aby wrócił do takiego grania jakie pamietamy!I to żaden atak na jego osobę!
Sebek

Postprzez luk1212 2005-08-03, 11:27 am

wynik meczu po cieżkim boju 2-3, czyli 3 pkt. przyjadą do Sosnowca.
Co do Lachy to jeden z najlepsych zawodnikow Zagłębia.
pozdro
luk1212

Postprzez crazeworm87 2005-08-03, 7:09 pm

Ja myśle że Zagłębie wygra 2-1 i Pitry znowu strzeli bramke!! Co do Lachy to nie pokazał nic wspaniałego w meczu z Podbeskidziem!! Ja licze że Chylaszek pokaże wreszcie co potrafi!! A Butryn prezentuje się całkiem nieźle jak tak dalej będzie grał to będziemy mogli się cieszyć z przerwy między sezonami :wink:
Ostatnio edytowano 2005-08-03, 10:14 pm przez crazeworm87, łącznie edytowano 1 raz
crazeworm87

Postprzez keff79 2005-08-03, 7:52 pm

crazeworm87 napisał(a):Ja myśle że Zagłębie wygra 2-1 i Pitry znowu szczeli bramke!!..
- leciała jak szczała i szczała jak leciała.. :lol: :twisted:
keff79

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna