A ja na to ... że jestem do dyspozycji. Wiadomo my od tego nie jesteśmy itp itd etc ale jednak dla Zagłębia, dla Nas kibiców było by to dobre rozwiązanie.
Ps. czuje za moment krytyke :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
darco napisał(a):BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):( swoja drga klub mógłby do tego zatrudnic z 50 -100 kibiców którzy w ten sposób zarobiliby sobie karnety na runde jesienną)
A może faktycznie nie jest to głupi pomysł :?: Prace społeczne nie są teraz modne, ale praca na tak zaszcytny cel za wynagrodzenie w postaci darmowych karnetów to realna korzyść dla kieszeni młodego kibica i satysfakcja że cos sie zrobiło dla wspólej sprawy jaką jest ZAGŁĘBIE.
Są wakacje i zapewne wiele młodych osób się "nudzi", a takie proste prace jak odgruzowywanie sektorów to nie filozofia ! I co Wy na to ?
musztra napisał(a):darco napisał(a):BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):( swoja drga klub mógłby do tego zatrudnic z 50 -100 kibiców którzy w ten sposób zarobiliby sobie karnety na runde jesienną)
A może faktycznie nie jest to głupi pomysł :?: Prace społeczne nie są teraz modne, ale praca na tak zaszcytny cel za wynagrodzenie w postaci darmowych karnetów to realna korzyść dla kieszeni młodego kibica i satysfakcja że cos sie zrobiło dla wspólej sprawy jaką jest ZAGŁĘBIE.
Są wakacje i zapewne wiele młodych osób się "nudzi", a takie proste prace jak odgruzowywanie sektorów to nie filozofia ! I co Wy na to ?
Teraz to już zapóźno ale na przyszłość to kibice mogą posprzątać gruz z sektorów a reszte mogaą robic robole z ekipy remontowej.
incognito napisał(a)::Co do widoczności: to chciałbym zasięgnąć opinii osób które pamiętają czasy kiedy tam też się siedziało. Osobiście wydaje mi się, że skoro przez te 30 lat jakoś ludzie tam siedzieli i oglądali mecz to nie będzie tak źle. Zobaczymy jak mi się uda to sprawdzę w przyszłym tygodniu na własnej skórze jaka jest widoczność :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników