amstat napisał(a):i tu widac cale wasze przywiazanie do klubu .....
powinniscie ten moj wpis zakumac, bo nie chce mi sie Wam go tlumaczyc
wstyd...
Zgadazma sie z Tobą w 100% . Nie ma awansu , ktoś podłapuje atmosfere i miesza a nasi kibice co ? Mało do chuji nie wyzywają wszystkich w klubie łącznie z tymi którym nalezy sie wielki szacunek za ich prace. Mam na myśli Krzyśka i piłkarzy.
Zdajcie sobie sprawe że największymi przegranymi tej ligi są nasi piłkarze a nie kibice. My bedziemy na Ludowym nie zależnie czy to bęzie I czy V liga . Piłkarzom upływa czas na grę po III ligach , a życie to sportowe biegnie. Nie jest ono tak długie jak by sie komuś wydawało . Każdy rok w III lidze to mniejsza szansa dla nich na zrobienie kariery na arenie ogólonokrajowej. Tak to juz jest że jak jest sukces to ma wiele ojców jak porażka to jest sierotą .
Problem jest napewno w aspiracjach i tym że na ich zaspokojenie nie ma kasy. Pewny jestem jednak że Krzysiek nawet bez wzmocnień i spektakularnych transferów zrobi to co już raz zrobił . Wprowadzi Zagłębie do II ligi grając choćby wychowankami i juniorami .
Poza tym jeśłi nawet to nie ma co płakać na zapas , poczekamy zobaczymy . Jestem pewien że jeśli nie zmieni sie radykalnie kadra to my bedziemy faworytami ligi w przyszłym roku, nawet bez wzmocnień. Zresztą w tym roku tez nasi byli najlepszym zespołem pod wzgledem sportowym. Przynajmniej najsilnieszą drużyna pod pkoniec razgrywek . Że punkty jesienią zostały pogubione to inna sprawa. Mamy silny zespół potrafiący grać w piłkę i wywalczyć awans , nie wiem po co ten lament .