Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomas1906 napisał(a):temat do zamkniecia nie ma gwiazdy nie ma problemu a kometarze ze mu dziekuja czy cos niech przesylaja do siedziby klubu w belchatowie moze was kiedys na browara zaprosi
twari napisał(a):tomas1906 napisał(a):temat do zamkniecia nie ma gwiazdy nie ma problemu a kometarze ze mu dziekuja czy cos niech przesylaja do siedziby klubu w belchatowie moze was kiedys na browara zaprosi
Popieram!
Niestety lizanie dupy jest ostatnio w modzie...
zgredos napisał(a):Ujek strzelił tyle samo bramek co Lachowski z tym że Lacha prawie całą wiosne nie grał
Asyst więcej miał Małocha i Łuczywek, a Ujek miał tyle co Pitry który też wiosną nie grał
Kto miał najwięcej kartek ? (żółtych i czerwonych)
grzechu napisał(a):Czemu do zamkniecia? Kto chze to dziekuje ( jakby nie patrzec zostawil troche zdrowia na boisku), a kto nie che to nie (ostatnie wypowiedzi na temat klubu itd. ). W tym temacie mozemy sledzic losy Ujka w Belchatowie...
MarcelZS napisał(a):Ja myślę tak,;
Ujo zadrwił z nas kibiców, bo zawsze był pierwszym z zawodników dziękujących za doping, zawsze w wywiadach podkreślał cheć walki i awansu Zagłębia. A teraz wybrał kase, bo prawda jest taka że szansa na awans w nadchodzący sezonie jest ogromna. Szanse rozwoju i gry przeciw najleszym klubom by mógł mieć już za rok, a kasa nie zająć, czasami lepiej pczekać sezon i wywalczyć dużo więcej.
Zachowanie Ujka dla osób związanych z klubem i traktujących Zagłębie jak coś więcj niż rozrywkę sobotnią jesty co najmniej obraźliwe.
Naruszył naszą dumę bycia kibicem Zagłębia, naszych marzeń o I lidze i wszystkiego co jest związane z Klubem - okazał się pozerem i to co robił robił wyłącznie dla siebie.
Ja mu za nic nie będe dziękował, bo to co zrobił, zrobił wyłącznie dla siebie, mając klub w d..pie, kiedy przyszła walka o awans i powrót po latach (sam nie wiem ilu) do ekstraklasy, o której od dawna marzymy.
Ujo okazał się najmnikiem za duże pieniądze, i dużo bardziej mi żal Łuczywka (i to jemu życzę sukcesów w ekstraklsie i dalszej kariery, i dziękuja za lata spędzone w Zagłębiu).
Ujo staciłeś szacunek nie tylko kibiców ZAGŁĘBIA.
Blaszany napisał(a):Jakbyscie przeczytali co wczoraj bylo na stronie bechatowa wieczorem dzis tej wypowiedzi juz niema to niwiem jakby bylo z tym dziekowaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników