twari napisał(a):Ale chyba pan Mariusz nie jest idiota i wie ze stracil szacunek i powazanie wsrod kibicow takimi a nie innymi wypowiedziami wiec niech go nie zdziwia takie okrzyki bo jak mniemam bedzie ich wiecej!
...mimo wszystko ... zasłużył się dla Zagłębia i pomimo słabnącej tej "zdrowej" popularności a nasilających się "złych" emocji, powinien mieć szanse wyjaśnienia sytuacji osobiście... (sam już nei bardzo mogę się wypowiadać w superlatywach o tym zawodniku, ale szacunek do niego za grę - posiadam, pisałem już wcześniej o tym... , natomiast w kwestii jego wypowiedzi , wyjaśnienie chciałbym usłyszeć/przeczytać z pierwszej ręki - czytaj od M.Ujka). Uważam że spotkanie/ czat z kibicami to jednak dośc dobry pomysł, może choć po części wyjaśni niektóre swoje niebanalne wypowiedzi.
Co do okrzyków - pomimo wielu racji (z wszystkich trzech stron tzn.: Klub, M.Ujek, kibice), sązdę ze nie możemy się zniżać do poziomu jakichś wieśniaków.Można dać facetowi do zrozumienia, że nie jesteśmy zadowoleni z jego zachowania, ale nie w sposób chamskiego zachowania wobec niego. Takie epitety w stylu "idź już do tego bełchatowa" lub nie daj Boże jakieś wulgarne wyzwiska nie stawiają kibiców Zagłębia w zbyt pozytywnym świetle, sądzę ze mimo wszystko należy mu się "coś" od nas (podkreślę jeszcze raz - nie z nami ma zatarg, lecz z zarządem/działaczami) w końcu nie raz dostarczał nam wiele radości na Ludowym (i nei tylko). Wiem że wielu nie zgodzi się ze mną (czytałem ten temat na bieżąco, i znam dosyć stanowcze poglądy niektórych forumowiczów), lecz pomyślcie trochę... a co jak jednak zostanie w Zagłębiu ??