Mariusz Ujek

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2005-07-06, 7:15 pm

Soyer napisał(a):ale i tak chyba za malo uzbierali bo oni licza w złotówkach a nasi w euroi

Soyer to były moje słowa :twisted: :wink:
DaMi

Postprzez STACH PL 2005-07-06, 7:16 pm

Dla mnie sprawa jest prosta Mariusz ma kontrakt ważny jeszcze przez rok więc niech zapierdala :!: Będzie dobry to zagra przeciw Legii,Wiśle ale w barwach naszego Zagłębia 8) Pozdro
STACH PL

Postprzez Soyer 2005-07-06, 7:18 pm

DaMi napisał(a):
Soyer napisał(a):ale i tak chyba za malo uzbierali bo oni licza w złotówkach a nasi w euroi

Soyer to były moje słowa :twisted: :wink:

No to trafiłeś bo on tez tak powiedzial :D
Soyer
Moderator

Postprzez DaMi 2005-07-06, 7:23 pm

STACH PL napisał(a):Dla mnie sprawa jest prosta Mariusz ma kontrakt ważny jeszcze przez rok więc niech zapierdala :!: Będzie dobry to zagra przeciw Legii,Wiśle ale w barwach naszego Zagłębia 8) Pozdro

No ja nie wiem czy zagra - chłopak się podjarał tak tym Bełchatowem że gdy został zapytany co zrobi gdy w zimie do niego zgłosi się Bełchatów odpowiedział że będzie z nimi dalej rozmawiał a nawet już będzie mógł podpisać kontrakt i o wiele ciekawszy niż teraz bo GKS nie będzie nic musiał płacić Zagłębiu.

Jeśli coś źle napisałem to sorki :wink:

A i jeszcze jedna ciekawostka - ostatnie zdanie Mariusza było takie - powiem tylko tyle że w zimie Zagłębie chciało się mnie pozbyć

Teraz tylko ile jest prawdy w tym wszystkoim co mówi Mariusz :?
DaMi

Postprzez Tomano 2005-07-06, 7:30 pm

Ogolnie sposob jaki udzielal tego wywiadu mojej sympati mu nie zjedna. Mariusz robi z siebie ofiare jak go to klub skrzywdzil, jaki on teraz jes biedny.Mimo ze prawdopodobnie zostanie caly czas uwazam ze nie ma ludzi nie zastapionych. Bardziej mi zal odejscia Tomka Luczywka. Mariusz powiedzial jak dla mnie tylko jedna ciekawsza rzecz, mianowicie ze Zagłebia nie stac na awans i ze poprostu trzeba zweryfikowac plany sportowe zeby potem nie bylo pretensji :!: :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-06, 8:04 pm

Najcenniejsze dla mnie sa informacje ktore nam Koledzy przekazali ze spotkania z Panem Mariuszem Ujek.
W moim przekonaniu Zarzad Klubu powinien wyrazic zgode na odejscie tego zawodnika do Belchatowa.
Azeby pozostawic mala nadzieje mlodszym Sympatykom - nie bede komentowal tej sprawy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Elijash 2005-07-06, 8:14 pm

atmosfera robi sie nieciekawa, nic tego nie rozumiem.
Czy zawsze cos musi sie pieprzyc???

ps. mimo wszytko mysle, ze bedzie dobrze - wiara czyni cuda.
Elijash

Postprzez 1410 2005-07-06, 8:14 pm

sorki ale już nie mogę wytrzymać. panie ujek jeżeli się jest gwiazdą medialną i pilkarską to musi się pan liczyć że cena za takiego gwiazdora trzeba zaplacić . ja uwarzam że i tak za malo krzykneli ja poniżej 250 tysięcy euro to nawet bym telefonu z belchatowa nie odbierał .w koncu chodzi o gwiazdę zIII ligowych bojsk najlepszej ligi świata czyli poskiego burdeliku. a niech to pan powie kto uczenil z pana gwiazdora jak nie Z.S. i K.T. a propo dzisiejszego meczyku to trzy bramki robią wrażenie ale bylem i widziale gra pana slabiutka tylko woli walki nie mugę panu odmuwić .na pana miejscu nie spieszyl bym się tak do pojedynku z wislą i legią moż warto zaoszczedzić sobie wstydu i uczyć się i jeszcze raz uczyć od swietnego trenera któremu zawdziecza pan że nie buja się po okregowkach .proszę sobie przypomnieć jak frankowskiego przeniesli do rezerw jaki by placz a teraz..... on umiał wyciągnoć wnioski to tak na wszelki wypadek jak by pan zapomniał grać w piłkę dla zagłebia i niech pan wreszcie zrozumie zostaje pan tu jeszce rok. do konca kontraktu nie ma co robić z gęby dupy bo ta jest do srania .pozdrawiam pana panie ujek.
1410

Postprzez Mich@ł 2005-07-06, 8:35 pm

Niech go puszczą ale niech wydrą od Gks-u ile się da.Zagłębia nie stać a skąd on to wie co etat księgowego ma w klubie.Osobiście go szanuje za dobrę pełną poświęcenia grę ale teraz jego postwa poza boiskiem zakrawa na dziecinadę .No chyba że są jakieś innne tarcia w klubie o ,których nie wiemy.
Mich@ł

Postprzez mały 2005-07-06, 9:30 pm

1410 napisał(a):sorki ale już nie mogę wytrzymać. panie ujek jeżeli się jest gwiazdą medialną i pilkarską to musi się pan liczyć że cena za takiego gwiazdora trzeba zaplacić . ja uwarzam że i tak za malo krzykneli ja poniżej 250 tysięcy euro to nawet bym telefonu z belchatowa nie odbierał .w koncu chodzi o gwiazdę zIII ligowych bojsk najlepszej ligi świata czyli poskiego burdeliku. a niech to pan powie kto uczenil z pana gwiazdora jak nie Z.S. i K.T. a propo dzisiejszego meczyku to trzy bramki robią wrażenie ale bylem i widziale gra pana slabiutka tylko woli walki nie mugę panu odmuwić .na pana miejscu nie spieszyl bym się tak do pojedynku z wislą i legią moż warto zaoszczedzić sobie wstydu i uczyć się i jeszcze raz uczyć od swietnego trenera któremu zawdziecza pan że nie buja się po okregowkach .proszę sobie przypomnieć jak frankowskiego przeniesli do rezerw jaki by placz a teraz..... on umiał wyciągnoć wnioski to tak na wszelki wypadek jak by pan zapomniał grać w piłkę dla zagłebia i niech pan wreszcie zrozumie zostaje pan tu jeszce rok. do konca kontraktu nie ma co robić z gęby dupy bo ta jest do srania .pozdrawiam pana panie ujek.
Panowie i po co te inwektywy i złośliwości. Przecież Ujek nie obraża Klubu , ani tym bardziej nas kibiców. Narazie toczy " małą wojenkę " z zarządem a raczej z dyr. Rudym. Po co się napinać. Jak ktoś ma niesporzytą energię to polecam siłownię. Bo przez te posty forum traci merytorycznie i intelektualnie.

POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH KIBICÓW.
CO NIEKTÓRZY ZAPOMNIELI? - " NA DOBRE I NA ZŁE"
mały

Postprzez tomas1906 2005-07-06, 9:31 pm

pan Mariusz M. mysli ze I liga to tosamo co II i ze pochasa sobie miedzy obroncami wisly i legi a takze innych czolowych druzyn, Janosik wezmie go na mundial jak oczywiscie awansuja a po tytule krola strzelcow kupi go barca za 100 mil dolarow USD.Panu gwiazdorowi woda mineralna udezyla do glowy moim zdaniem jak sie zalapie do pierwszego skladu w belchartowie to bedzie dobrze
tomas1906

Postprzez twari 2005-07-06, 9:50 pm

tomas1906 napisał(a):"... moim zdaniem jak sie zalapie do pierwszego skladu w belchartowie to bedzie dobrze"

A to tez nie jest takie oczywiste!
Czytalem ze Belchatow chce nabyc Reissa a jak im sie nie uda to negocjuja tez z Ujkiem... czyli nie traktuja tego jako priorytetowe wzmocnieniea raczej uzupelnienie skladu! Belchatow jest popierdzielony - wyrzucili z klubu Króla wiec i taki Ujo bedzie im latal kolo bata.
twari

Postprzez Leżak 2005-07-06, 9:52 pm

Pamiętajmy że teraz nic nie zależy od Ujka nawet jeśli GKS zapłaci milion euro a właściciel Zagłębia się nie zgodzi to Ujo przez najbliższy sezon gra u nas bo on jakiś czas temu podpisał taki kontrakt.
Ja osobiście Mariusza Ujak lubie niezależnie czy zostanie czy nie !
Leżak

Postprzez YOOSHKY 2005-07-06, 9:54 pm

DaMi napisał(a):został zapytany co zrobi gdy w zimie do niego zgłosi się Bełchatów odpowiedział że będzie z nimi dalej rozmawiał a nawet już będzie mógł podpisać kontrakt i o wiele ciekawszy niż teraz bo GKS nie będzie nic musiał płacić Zagłębiu.

to ma kontrakt rok czy nie? dlaczego w zimie? prosze o wyjasnienie
YOOSHKY

Postprzez DaMi 2005-07-06, 9:57 pm

Pół roku przed wygaśnięciem kontraktu z danym klubem zawodnik może podpisać kontrakt z innym klubem ( o ile czegoś nie pomyliłem :oops: )
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna