Soyer napisał(a):ale i tak chyba za malo uzbierali bo oni licza w złotówkach a nasi w euroi
Soyer to były moje słowa :twisted: :wink:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
STACH PL napisał(a):Dla mnie sprawa jest prosta Mariusz ma kontrakt ważny jeszcze przez rok więc niech zapierdala :!: Będzie dobry to zagra przeciw Legii,Wiśle ale w barwach naszego Zagłębia 8) Pozdro
Panowie i po co te inwektywy i złośliwości. Przecież Ujek nie obraża Klubu , ani tym bardziej nas kibiców. Narazie toczy " małą wojenkę " z zarządem a raczej z dyr. Rudym. Po co się napinać. Jak ktoś ma niesporzytą energię to polecam siłownię. Bo przez te posty forum traci merytorycznie i intelektualnie.1410 napisał(a):sorki ale już nie mogę wytrzymać. panie ujek jeżeli się jest gwiazdą medialną i pilkarską to musi się pan liczyć że cena za takiego gwiazdora trzeba zaplacić . ja uwarzam że i tak za malo krzykneli ja poniżej 250 tysięcy euro to nawet bym telefonu z belchatowa nie odbierał .w koncu chodzi o gwiazdę zIII ligowych bojsk najlepszej ligi świata czyli poskiego burdeliku. a niech to pan powie kto uczenil z pana gwiazdora jak nie Z.S. i K.T. a propo dzisiejszego meczyku to trzy bramki robią wrażenie ale bylem i widziale gra pana slabiutka tylko woli walki nie mugę panu odmuwić .na pana miejscu nie spieszyl bym się tak do pojedynku z wislą i legią moż warto zaoszczedzić sobie wstydu i uczyć się i jeszcze raz uczyć od swietnego trenera któremu zawdziecza pan że nie buja się po okregowkach .proszę sobie przypomnieć jak frankowskiego przeniesli do rezerw jaki by placz a teraz..... on umiał wyciągnoć wnioski to tak na wszelki wypadek jak by pan zapomniał grać w piłkę dla zagłebia i niech pan wreszcie zrozumie zostaje pan tu jeszce rok. do konca kontraktu nie ma co robić z gęby dupy bo ta jest do srania .pozdrawiam pana panie ujek.
tomas1906 napisał(a):"... moim zdaniem jak sie zalapie do pierwszego skladu w belchartowie to bedzie dobrze"
DaMi napisał(a):został zapytany co zrobi gdy w zimie do niego zgłosi się Bełchatów odpowiedział że będzie z nimi dalej rozmawiał a nawet już będzie mógł podpisać kontrakt i o wiele ciekawszy niż teraz bo GKS nie będzie nic musiał płacić Zagłębiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack