przez amstat 2003-06-10, 12:50 pm
Teraz moje 5 minut
Zaczne moze od tego, ze w przeciagu tego polrocza naprawde sie wiele dzialo dzieki chlopakom z ekipy FB'03. Do tego dzialajace owe forum dodalo smaczku meczy i tego co sie dzieje zarowno przed jak i po nich.
Wedlug mnie za duzo osob, ktore sie nagle wylansowaly dzieki tej powstalej atmosferze na stadionie i temu forum, zaczely wiele mieszac w swiatku kibicostwa na Ludowym !!
100 pomyslow na minute, z postu na post ...
Moze sie tak zastanowicie wielcy Piknikowcy i inni, ktorzy zyja emocjami pikniku stadionowego, że do zrealizowania jest kilka rzeczy, a Wy chcecie zrobic to wszystko naraz. Mam wymienic?
- Flaga Zaglebie Dabrowskie
- Flaga Czerwone Zaglebie
- Flagi poszczegolnych Miast
- Stowarzyszenie
- Piknik Klub
i na upartego znalazl bym cos jeszcze
Moze jak chcecie sie tak wielce angazowac to plany robcie
po koleji
druga sprawa - wyjazdy PK ( jak dojdzie to do skutku) - bedziecie sobie siedziec na swoim miejscu na Ludowym i grzecznie kibicowac - ok -
ktos wyzej to wspomnial, a mianowicie - wyjazdy - ( tez jezeli sie ruszycia na jakies ) Napewno Was nie powitaja chlebem i sola,a wrecz przeciwnie !!! moze tez dojsc do takiej niespodzianki w Sosnowcu.
Moze jest tu jakis wielki PK, ktory po Radzionkowie tracil szaliki na rzecz Poloni B, a potem placze, ze jacy to kibice sa zli itp, ze go ganiali i wyzywali ! wiec tez sie zastanowcie czy warto sie lansowac i oddac sie tej idei czy grac wielkiego maczo tu, i udajac z 2 strony piknika...
pozdro