ZAGŁĘBIE Sosnowiec - KSZO Ostrowiec 11.06.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez maras24 2005-06-12, 1:41 pm

Przykre jest to że na ostatni mecz w sezonie za udaną runde wiosenna przychodzi podziekować piłkarzą zaledwie 2000 ludzi a jeszcze niektórzy wychodzą w 85 minucie bo im qrwa tramwaj ucieknie albo autobus.To jest wprost załosne ale coż możemy na to poradzić.W przekroju całego sezonu i tak nie było źle a wierze że w przyszłym kiedy bedziemy walczyć o awans śrdnia nie bedzie schodziła z 6000 tyś a doping bedzie zawsze taki jak np na meczu z Jagą gdzie śpiewali praktycznie wszyscy.Obyśmy oglądali w Sosnowcu zawsze takie mecze jak ten z 18 kwietnia 2004 ze Sląskiem Pozdrawiam.
maras24

Postprzez CharoN^ 2005-06-12, 2:05 pm

Mecz pod względem sportowym interesujący. Szybko strzelona bramka pozwoliła Sosnowiczanom na poukładanie gry w środku pola, wręcz w pewnym sensie ustawiła spotkanie. KSZO przespało początek, choć w pewnym momencie b.gorąco zrobiło się pod bramką Marcina. Dzięki kilku świetnym paradom naszego goalkeepera "przetrwaliśmy" ten okres spotkania bez straty bramki, a później wszystko wróciło do normy (czyt. przewaga Zagłębia). Druga połowa również interesująca, zawodnik z Ostrowca zostaje ukarany czerwoną kartką, po czym Zagłębie atakuje i zdobywa kolejną bramkę. Ogólnie można być zadowolonym z gry Zagłębia, która napawa optymizmem przed kolejnym sezonem. Widać, że drużyna tworzy kolektyw, i największym wzmocnieniem będzie utrzymanie najważniejszych ogniw tego kolektywu.

Piłkarze dopisali, kibice nie! Niestety... Dni Sosnowca są dla niektórych ważniejsze od meczu Zagłębia, co chwilę ktoś się mnie pytał jaki wynik...

pzdr dla obecnych.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez keff79 2005-06-12, 2:21 pm

CharoN^ napisał(a):...Piłkarze dopisali, kibice nie! Niestety... Dni Sosnowca są dla niektórych ważniejsze od meczu Zagłębia, co chwilę ktoś się mnie pytał jaki wynik...
pzdr dla obecnych.
..no niestety :? pierwszy raz pojechałem sam<!!> jeden kumpel faktycznie nie mógł - usprawiedliwiony :lol: ...ale reszta porażka! z nimi juz nie jade po tym jak usłyszałem że grają o pietruche to po co jechać :evil: ..dupy nie kibice - ale za to optymistyczny akcent miałem po wyjściu ze stadionu - pomarszczona babuszka pyta się - ile było? - noo 2:0, - ale dla NAS!? - no pewnie... w tym momencie wtrąca się dziadek, który szedł 5 m za nią - eeeeee Krycha daj spokój, grali o pietruche ...a na to babcia - GRALI O MISTRZA WIOSNY! :lol: w następnym sezonie powtórzmy wiosnę i będa nam plecy oglądać! pozdroo!
keff79

Postprzez mały 2005-06-12, 3:06 pm

Mecz taki sobie . Warto było przyjść dla zawodników aby im podziękować no i dla strzłu UJA nożycami. Szkoda ,że nie wpadło . Byłaby bramka sezonu !!
mały

Postprzez bankier 2005-06-12, 5:48 pm

Bardzo dobre spotkanie - jak na mecz w którym nie było już konkretnej stawki (nie wnikam w sprawy finansowe - bo wiadomo ile Zagłebiacy moga podnieść z murawy w przypadku wygranej). Ciekawe akcje z obu stron i walka (czasami wrecz za ostra) na całym boisku. Czego więcej chcieć? Jeśli już kogoś w druzynie Zagłebia wyróżnić to zacznę od defensywy. Tym razem Marcin Bęben pokazał, ze nie zapomniał jak się broni - kilkakrotnie ratując nas przed utrata bramki (mnie w pamięci zapadła sytuacja sam na sam....). Kolejnym zawodnikiem który wypadł w tym meczu lepiej niż "dobrze" do Admir Adżem. W pierwszej połowie wymiatał na lewej obronie nie tylko rozbijając ataki gości - a również inicjując ofensywne wypady Zagłebia (szkoda, ze takiego gracza nie mamy na prawą obronę...). Widac, że rozkręca się Dawid - i oby jesień należała do niego. Brawa dla niezmordowanego Uja... a gdyby jego fantastyczne nożyce znalazły drogę do świątyni sarnata - bramka "stadiony świata". I tu mam nadzieje, ze nie był to ostatni wystep Mariusza na Ludowym! Na koniec Zuban - pokazał nie pierwszy raz, że jest dobrym napastnikiem. Widać, że im dłużej gra w Zagłebiu tym gra coraz lepiej. Oby tak dalej!

A teraz takie żartobliwe podsumowanie :wink:

Moraś - miał pozwolenie na strzelenie jednej bramki dla Zagłebia w sezonie (że zrobił to w II kolejce w Gliwicach plus dla niego). Chyba już nikt nie pamieta swojaka w Białymstoku.

Malina - dostał "prikaz", że może strzelić tylko jednego gola w rundzie. Strzelił ŁKS-owi i cieszyliśmy się z trzech punktów. Później było tylko gorzej....

ps. i nie rozumię osób które piszą, że mecz był słaby :shock:
bankier

Postprzez mały 2005-06-13, 9:19 am

wtrące jeszcze w temacie Zubana. Trochę przypomina mi Karola Staweckiego . Piłka go szuka ale jak ma ją pod nogami to albo nie wie co zrobić albo odbija mu się od piszczeli. Mam nadzieję , że jak pogra dłużej to wyeliminuje te mankamenty i w perspektywie straty '' UJA " załata po nim lukę w napadzie !!
mały

Postprzez krzysztof 2005-06-13, 10:09 am

mały napisał(a):wtrące jeszcze w temacie Zubana. Trochę przypomina mi Karola Staweckiego . Piłka go szuka ale jak ma ją pod nogami to albo nie wie co zrobić albo odbija mu się od piszczeli. Mam nadzieję , że jak pogra dłużej to wyeliminuje te mankamenty i w perspektywie straty '' UJA " załata po nim lukę w napadzie !!

eee tam.
Ja uważam, że Zuba ma najwięcej zimnej krwi ze wszystkich naszych snajperów. Faktycznie tej jednaj "setki", nie wykorzystał w meczu z KSZO, ale nie można go porównywać do Karola.

Karol to by się w takiej sytuacji przewrócił, udeżył się jeszcze głową w słupek i by go znieśli na noszach ;-)
krzysztof

Postprzez WOJTEK 2005-06-13, 6:18 pm

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE JAK ZWYKLE Z DOBREJ STRONY POKAZALI SIĘ KIBICE KSZO. WSPIERALI SWOICH KOPACZY W DOBREJ LICZBIE A PRZEZ ICH HURAGANOWY DOPING CIĘŻKO BYŁO SIĘ NAM PRZEBIĆ. ALE TO W KOŃCU KRAJOWA A MOŻE I EUROPEJSKA CZOŁÓWKA SCENY KIBICOWSKIEJ. NALEŻY SIĘ TYLKO OD NICH UCZYĆ POSTAWY.
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-06-13, 6:30 pm

WOJTEK napisał(a):ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE JAK ZWYKLE Z DOBREJ STRONY POKAZALI SIĘ KIBICE KSZO. WSPIERALI SWOICH KOPACZY W DOBREJ LICZBIE A PRZEZ ICH HURAGANOWY DOPING CIĘŻKO BYŁO SIĘ NAM PRZEBIĆ. ALE TO W KOŃCU KRAJOWA A MOŻE I EUROPEJSKA CZOŁÓWKA SCENY KIBICOWSKIEJ. NALEŻY SIĘ TYLKO OD NICH UCZYĆ POSTAWY.

Wojtek KSZO pojechalo fetowac 1 lige z Arka :lol: :wink:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2005-06-13, 7:11 pm

KSZO nie przyjechało bo tam bieda aż piszczy. Przed meczem słyszałem na krytej że ktoś z ekipy KSZO mówił iż kibice się zebrali pod stadionem ale nie mieli kasy na autokar i rozeszli się do domu :D :D

Teraz co pniektórzy powinni się zastanowić nad sobą i docenić do co robi dla nas AG.

Pozdrawiam!!
Gość

!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-06-13, 7:13 pm

Morpheus napisał(a):KSZO nie przyjechało bo tam bieda aż piszczy. Przed meczem słyszałem na krytej że ktoś z ekipy KSZO mówił iż kibice się zebrali pod stadionem ale nie mieli kasy na autokar i rozeszli się do domu :D :D

Teraz co pniektórzy powinni się zastanowić nad sobą i docenić do co robi dla nas AG.

Pozdrawiam!!

Bida az piszczy a na KSZO-ZAGŁĘBIE zebrali 1700 zl na oprawe
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez macx39 2005-10-02, 4:35 pm

mały napisał(a):Może klub zrobiłby ukłon w stronę kibiców i na ostatni mecz sezonu nie pobierał opłat za wstęp albo przynajmniej 50 % . Wtedy można liczyć na pełen stadion i gorące podziękowania dla chłopaków i sztabu szkoleniowego za cudowną wiosnę . Co do meczu to tempo spacerowe .
terz uwarzam ze bilety powiny byc wtedy tansze albo zadarmo wiele ludzi zamiast is na mecz wybralo sie na dni sosnowca
macx39

Postprzez DaMi 2005-10-02, 4:38 pm

:shock:
DaMi

Postprzez macx39 2005-10-02, 4:38 pm

maras24 napisał(a):Przykre jest to że na ostatni mecz w sezonie za udaną runde wiosenna przychodzi podziekować piłkarzą zaledwie 2000 ludzi a jeszcze niektórzy wychodzą w 85 minucie bo im qrwa tramwaj ucieknie albo autobus.To jest wprost załosne ale coż możemy na to poradzić.W przekroju całego sezonu i tak nie było źle a wierze że w przyszłym kiedy bedziemy walczyć o awans śrdnia nie bedzie schodziła z 6000 tyś a doping bedzie zawsze taki jak np na meczu z Jagą gdzie śpiewali praktycznie wszyscy.Obyśmy oglądali w Sosnowcu zawsze takie mecze jak ten z 18 kwietnia 2004 ze Sląskiem Pozdrawiam.
tak jak wczesniej pisalem wiele ludzi wybralo sie na dni sosnowca
macx39

Postprzez Gibson_mdc 2005-10-02, 5:00 pm

Co ty sie k***a teraz dopiero obudziles :shock: :shock:
Gibson_mdc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna