Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
..no niestety :? pierwszy raz pojechałem sam<!!> jeden kumpel faktycznie nie mógł - usprawiedliwiony :lol: ...ale reszta porażka! z nimi juz nie jade po tym jak usłyszałem że grają o pietruche to po co jechać :evil: ..dupy nie kibice - ale za to optymistyczny akcent miałem po wyjściu ze stadionu - pomarszczona babuszka pyta się - ile było? - noo 2:0, - ale dla NAS!? - no pewnie... w tym momencie wtrąca się dziadek, który szedł 5 m za nią - eeeeee Krycha daj spokój, grali o pietruche ...a na to babcia - GRALI O MISTRZA WIOSNY! :lol: w następnym sezonie powtórzmy wiosnę i będa nam plecy oglądać! pozdroo!CharoN^ napisał(a):...Piłkarze dopisali, kibice nie! Niestety... Dni Sosnowca są dla niektórych ważniejsze od meczu Zagłębia, co chwilę ktoś się mnie pytał jaki wynik...
pzdr dla obecnych.
mały napisał(a):wtrące jeszcze w temacie Zubana. Trochę przypomina mi Karola Staweckiego . Piłka go szuka ale jak ma ją pod nogami to albo nie wie co zrobić albo odbija mu się od piszczeli. Mam nadzieję , że jak pogra dłużej to wyeliminuje te mankamenty i w perspektywie straty '' UJA " załata po nim lukę w napadzie !!
WOJTEK napisał(a):ZAPOMNIAŁEM DODAĆ, ŻE JAK ZWYKLE Z DOBREJ STRONY POKAZALI SIĘ KIBICE KSZO. WSPIERALI SWOICH KOPACZY W DOBREJ LICZBIE A PRZEZ ICH HURAGANOWY DOPING CIĘŻKO BYŁO SIĘ NAM PRZEBIĆ. ALE TO W KOŃCU KRAJOWA A MOŻE I EUROPEJSKA CZOŁÓWKA SCENY KIBICOWSKIEJ. NALEŻY SIĘ TYLKO OD NICH UCZYĆ POSTAWY.
Morpheus napisał(a):KSZO nie przyjechało bo tam bieda aż piszczy. Przed meczem słyszałem na krytej że ktoś z ekipy KSZO mówił iż kibice się zebrali pod stadionem ale nie mieli kasy na autokar i rozeszli się do domu :D :D
Teraz co pniektórzy powinni się zastanowić nad sobą i docenić do co robi dla nas AG.
Pozdrawiam!!
terz uwarzam ze bilety powiny byc wtedy tansze albo zadarmo wiele ludzi zamiast is na mecz wybralo sie na dni sosnowcamały napisał(a):Może klub zrobiłby ukłon w stronę kibiców i na ostatni mecz sezonu nie pobierał opłat za wstęp albo przynajmniej 50 % . Wtedy można liczyć na pełen stadion i gorące podziękowania dla chłopaków i sztabu szkoleniowego za cudowną wiosnę . Co do meczu to tempo spacerowe .
tak jak wczesniej pisalem wiele ludzi wybralo sie na dni sosnowcamaras24 napisał(a):Przykre jest to że na ostatni mecz w sezonie za udaną runde wiosenna przychodzi podziekować piłkarzą zaledwie 2000 ludzi a jeszcze niektórzy wychodzą w 85 minucie bo im qrwa tramwaj ucieknie albo autobus.To jest wprost załosne ale coż możemy na to poradzić.W przekroju całego sezonu i tak nie było źle a wierze że w przyszłym kiedy bedziemy walczyć o awans śrdnia nie bedzie schodziła z 6000 tyś a doping bedzie zawsze taki jak np na meczu z Jagą gdzie śpiewali praktycznie wszyscy.Obyśmy oglądali w Sosnowcu zawsze takie mecze jak ten z 18 kwietnia 2004 ze Sląskiem Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników