Olimpia ElblÄ…g - Wszystko W Temacie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Lisek_OE 2005-05-29, 7:45 am

Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !
Lisek_OE

Postprzez turli 2005-05-30, 7:06 pm

Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !

ty jestes kibicem Olimpii czy jezio-burakiem?

Jak tak bardzo chcesz tej IV ligi to moze nie pojawiaj sie na Estadio Olimpico ani na wyjazdach abys pecha druzynie nie przynosil
turli

Postprzez Redeniak 2005-05-30, 7:58 pm

To kiedy Olimpijczycy jakas impreza swietujaca nasz i Wasz awans 8) :?:
Redeniak

Postprzez Lisek_OE 2005-05-30, 8:22 pm

turli napisał(a):
Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !

Jak tak bardzo chcesz tej IV ligi to moze nie pojawiaj sie na Estadio Olimpico ani na wyjazdach abys pecha druzynie nie przynosil

Turli wyluzuj Dobra??!! Jak byles na ostatnim meczu to widziales jak Olimpia grala a zreszta nie bede tematu rozmywal A co do Pecha to lepiej ty sie nie pojawiaj na stadionie...bo moze ty go przynosisz :lol:
Lisek_OE

Postprzez slawojka 2005-05-31, 11:20 am

Najbliższa kolejka powinna przynieść rozstrzygnięcie awansu.
Dwóch najtrudniejszych rywali mają przed sobą i Olimpia i Jeziorak
MrÄ…gowia MrÄ…gowo - Olimpia ElblÄ…g 4 czerwca, 16:00
Huragan Morąg - Jeziorak Iława 4 czerwca, 17:00

4 kolejki do końca tylko 1 punkcik do odrobienia. Będzie dobrze ! :wink:
slawojka

Re: Olimpia ElblÄ…g - Wszystko W Temacie ...

Postprzez Michał.D. 2005-06-01, 5:45 am

Wally napisał(a):Parę dni temu wyczytałem, że mamy zgodę z Olimpią Elbląg, ale jakoś mało forumowiczów na ten temat się wypowiedziało. Nie wiem jak dla was, ale jeśli mamy rzeczywiście zgodę, to jest to coś nowego od kilku lat, bo "zawsze" była zgoda z Legią i BKS Bielsko, o niektórych klubach mówiło sie OK, ale, żeby była zgoda z nimi to co innego...

Ja nie znam osobiście nikogo z Elbląga, ale jestem zadowolony. Zawsze lepiej rozszerzać swoje wpływy w Polsce :D Chociaż gdyby nie Legia, to pewnie trudno byłoby o znajomośc z kibicami Olimpii. Jednak nie wydaje mi się, żeby to była jakaś mocna zgoda, bo jednak oba kluby dzieli kilkaset kilometrów. A co sądzą o naszej nowej zgodzi pozostali forumowicze :?:
A poco nam mocne zgody,przeciez nie jesteśmy Cracovią Kraków które jest obstawiona zgodami przez pół Polski.... 8)
Michał.D.

Postprzez KaraÅ› 2005-06-01, 8:14 pm

Lisek_OE napisał(a):
turli napisał(a):

Turli wyluzuj Dobra??!! Jak byles na ostatnim meczu to widziales jak Olimpia grala a zreszta nie bede tematu rozmywal A co do Pecha to lepiej ty sie nie pojawiaj na stadionie...bo moze ty go przynosisz :lol:

No turli był na jednym mecz w tej rundzie bo studiuje w Niemczech. Tak sie składa, że ten mecz wygraliśmy. A do tego tekstu, ze wolałbyś Lisek żeby Olimpia nie awansowała to mnie zamurowało. Popierdoliło ci się coś w bani? Już twój drugi taki wybryk po super focie. Fajnie się z tym czujesz ? Przestań pajacować. :evil:
KaraÅ›

Postprzez Lisek_OE 2005-06-02, 6:06 pm

Karaś napisał(a):
Lisek_OE napisał(a):
turli napisał(a):

No turli był na jednym mecz w tej rundzie bo studiuje w Niemczech. Tak sie składa, że ten mecz wygraliśmy. A do tego tekstu, ze wolałbyś Lisek żeby Olimpia nie awansowała to mnie zamurowało. Popierdoliło ci się coś w bani? Już twój drugi taki wybryk po super focie. Fajnie się z tym czujesz ? Przestań pajacować. :evil:

Hheheh Nastepny :D Rozwalacie mnie... Jak nie umiecie sie pogodzic z czyims zdaniem to nie moja wina :D Koniec Rozmywania Tematu :!: nasze sprawy zostawmy na naszym "podworku"
Lisek_OE

Postprzez Batrek_OE 2005-06-03, 5:56 pm

może w ogóle jak spadniemy do A klasy to bedzie lepiej bo będą debry z mlekserem elbląg :?: :?: :?: :shock:
Batrek_OE

Postprzez Lisek_OE 2005-06-03, 7:23 pm

Batrek_OE napisał(a):może w ogóle jak spadniemy do A klasy to bedzie lepiej bo będą debry z mlekserem elbląg :?: :?: :?: :shock:

:shock:
Lisek_OE

Postprzez Kamil^ 2005-06-03, 8:19 pm

KolegÄ… z ElblÄ…ga proponuje PW.
Kamil^

Postprzez 88lukasz 2005-06-03, 10:38 pm

19*kAMiL*06 napisał(a):Kolegą z Elbląga proponuje PW.

A ja panu proponuje słownik.
88lukasz
Żółta kartka

Postprzez Tomaszek 2005-06-04, 5:09 am

19*kAMiL*06 napisał(a):Kolegą z Elbląga proponuje PW.

a co się tak przejmujesz.. ? chcą to niech sobie piszą.. Ty nie jesteś od tego by upominać... wrażliwy się coś zrobiłeś...
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Lisek_OE 2005-06-04, 9:00 pm

Niestety Olimpia Przegrala dzisiaj w Mrogowie 2:1 i jednoczesnie przy wygranej Jezioraka 3:0 szanse na awans trzeba odlorzyc na nowy sezon : :(
Lisek_OE

Postprzez Batrek_OE 2005-06-05, 8:48 am

Nas 18 w drodze powrotnej w Olsztynie 2 razy atakuje Stomil, na szczęście udało nam się obronić flagę. CO niektórzy z Elbląga co wpisują się tu na forum mogliby ruszyć swoje szanowne dupki na wyjazd (vide lisek)
Batrek_OE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników