Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !
turli napisał(a):Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !
ty jestes kibicem Olimpii czy jezio-burakiem?
Jak tak bardzo chcesz tej IV ligi to moze nie pojawiaj sie na Estadio Olimpico ani na wyjazdach abys pecha druzynie nie przynosil
MrÄ…gowia MrÄ…gowo - Olimpia ElblÄ…g 4 czerwca, 16:00
Huragan Morąg - Jeziorak Iława 4 czerwca, 17:00
A poco nam mocne zgody,przeciez nie jesteśmy Cracovią Kraków które jest obstawiona zgodami przez pół Polski.... 8)Wally napisał(a):Parę dni temu wyczytałem, że mamy zgodę z Olimpią Elbląg, ale jakoś mało forumowiczów na ten temat się wypowiedziało. Nie wiem jak dla was, ale jeśli mamy rzeczywiście zgodę, to jest to coś nowego od kilku lat, bo "zawsze" była zgoda z Legią i BKS Bielsko, o niektórych klubach mówiło sie OK, ale, żeby była zgoda z nimi to co innego...
Ja nie znam osobiście nikogo z Elbląga, ale jestem zadowolony. Zawsze lepiej rozszerzać swoje wpływy w Polsce :D Chociaż gdyby nie Legia, to pewnie trudno byłoby o znajomośc z kibicami Olimpii. Jednak nie wydaje mi się, żeby to była jakaś mocna zgoda, bo jednak oba kluby dzieli kilkaset kilometrów. A co sądzą o naszej nowej zgodzi pozostali forumowicze :?:
Lisek_OE napisał(a):turli napisał(a):Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !
Jak tak bardzo chcesz tej IV ligi to moze nie pojawiaj sie na Estadio Olimpico ani na wyjazdach abys pecha druzynie nie przynosil
Turli wyluzuj Dobra??!! Jak byles na ostatnim meczu to widziales jak Olimpia grala a zreszta nie bede tematu rozmywal A co do Pecha to lepiej ty sie nie pojawiaj na stadionie...bo moze ty go przynosisz :lol:
Karaś napisał(a):Lisek_OE napisał(a):turli napisał(a):Lisek_OE napisał(a):Ja wolalbym aby jednak Olimpia nie awansowala do 3 Niech nawet ten Jeziorak awansuje bo z 3 ligi spada Oks 1945 Olsztyn Czyli moglybyc Derby :twisted: Ale zobaczymy jak to sie ulozy Pozdrawiam !
Turli wyluzuj Dobra??!! Jak byles na ostatnim meczu to widziales jak Olimpia grala a zreszta nie bede tematu rozmywal A co do Pecha to lepiej ty sie nie pojawiaj na stadionie...bo moze ty go przynosisz :lol:
No turli był na jednym mecz w tej rundzie bo studiuje w Niemczech. Tak sie składa, że ten mecz wygraliśmy. A do tego tekstu, ze wolałbyś Lisek żeby Olimpia nie awansowała to mnie zamurowało. Popierdoliło ci się coś w bani? Już twój drugi taki wybryk po super focie. Fajnie się z tym czujesz ? Przestań pajacować. :evil:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników