robercik napisał(a):Zazdroszcze tym co moga isc z zonka na mecz. Moja niestety nie chce za cholere isc, bo jest slazaczka i jak to oni mowi idzie za gks-em.
Poczekaj kilka tygodni - pójdziecie razem :D (chyba że .... :wink:)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
robercik napisał(a):Zazdroszcze tym co moga isc z zonka na mecz. Moja niestety nie chce za cholere isc, bo jest slazaczka i jak to oni mowi idzie za gks-em.
robercik napisał(a):Zazdroszcze tym co moga isc z zonka na mecz. Moja niestety nie chce za cholere isc, bo jest slazaczka.
Niedzielny_Kibic napisał(a):Redeniak napisał(a):Wiec podsumowujac - bierzesz żonkę na Świt 8) :?:
Hehehe, na razie idę sam :) Żonkę zacznę zabierać na 1 ligę czyli niedługo... :)
slawojka napisał(a):przy okazji kup jej ciucha :wink: i zadowolona będzie na maxa. :D
slawojka napisał(a):za parę lat na pewno będzie stałym bywalcem "Ludowego", a może SZD...?
Pozdrawiam
30 maja Wydział Gier PZPN zdecydował o przyznaniu walkoweru Odrze uznając, że z powodu wtargnięcia kibiców na boisko spotkanie zostało przerwane, a nie zakończone.
zs napisał(a):No i moge sie założyć że PZPN tak ułoży terminarz że w przyszłym sezonie zaraz na początku przyjdzie nam grać z GKS w Katowicach.Ale obym sie mylił :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników