SPALENIE FLAG

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Kamilsts 2003-06-04, 10:09 pm

k***a ale jesteście przejebani !!!!! wow !!!!!!
Transparent ! dwa szaliki i kominiarka !!!!! I to od jednego gościa !!!!
Jesteście 1 siłą w Polsce więcej nie jadę do Jaworzna !!!

P.s. Osiedle Gigant komu kibicuje???
Kamilsts

Postprzez SZCZAKSA 2003-06-04, 10:18 pm

Matołki z zagłębia!! Niby taką pakę macie a daliście się tak wyjebać. I to jest to wielkie zagłębie podobno postrach kibiców!! Zastanówcie się co sobą reprezentujecie!! Już jeden od was u nas na forum skarżył się żę jego brat został dotknięty i mu szaliki zabrali!! Wstyd!!

Ale najgorsze jest to że wstyd wam się przyznać do swojej porażki!!!!!

NA KOLANA!!!
SZCZAKSA

Postprzez Leyton 2003-06-04, 10:22 pm

Ale ten transparent to niepotrzebnie spaliliście. Trzeba było go rzucić na ksero i zanieść dzielnicowemu. Pewnie by się chłop ucieszył. No chyba, że zrobiliście to wcześniej :mrgreen:
Leyton

Postprzez Fan 2003-06-04, 10:32 pm

Do pedalow i obsrancow ze Szczakowej: czym wy sie k***a podniecacie?? Puknijcie sie w te wasze puste, zakompleksione lby. Nawet wam baraze nie pomoga. Do wszystkich innych cieciow: wpiszcie Szczochowa w lige hools na sama gore. Razem z Dyskobolia.
Fan
Working Class

przeciez wy zawsze obrocicie kota ogonem ;)

Postprzez ost 2003-06-04, 10:49 pm

w jednym wam przyznam racje jestescie najlepsi w tym w czym sld (macie chyba z nimi cos wspolnego ;) czyli w sianiu propagandy ;)

Relacja chuliganów Zagłębia: 26 Stycznia zbieramy siÄ™ w godzinach popoÅ‚udniowych w DÄ…browie Górniczej, na proÅ›bÄ™ naszego fan klubu ze Stawkowa, w celu obstawy ich solówek. Wyruszamy z DÄ…browy w 8 aut czyli 35 osób, po przyjeździe do SÅ‚awkowa zostawiamy auta okoÅ‚o 1 km od dworca i w 12 idziemy pod dworzec, gdzie spotykamy 4 gieksiarzy, dochodzi do rozmowy o solówkach po 4, przystajemy na ich propozycje, jednak oni zamiast walczyć cofajÄ… siÄ™ wciÄ…gajÄ…c nas w ciemna uliczkÄ™, po takich 100 metrowych podchodach wychodzimy w oÅ›wietlona uliczkÄ™ gdzie stoi ich okoÅ‚o 35 osób, dochodzi do rozmów, gieksa widzÄ…c ze jest nas 12, przestaje rozmawiać o solówkach tylko chcÄ… siÄ™ bić banda na bandÄ™, bez sprzÄ™tu i żeby nie rozwalać aut, my wycofujemy siÄ™ w okolice dworca gdzie dojeżdża reszta ekipy samochodowej, zbieramy siÄ™ i idziemy w kierunku umówionego miejsca gdzie dochodzi do starcia, które byÅ‚o konkretne lecz trwajÄ…ce ok. 40 sekund, kiedy padÅ‚o 4 – 5 gieksiarzy reszta zostawiajÄ…c kolegów zaczynajÄ… ewakuacje gonimy ich aż do ich samochodów ok. 60 m. Mimo nawoÅ‚ywaÅ„ nie podejmujÄ… ponownie walki, Po przegonieniu idziemy z powrotem do aut i odjeżdżamy do DÄ…browy. Ps. Mimo możliwoÅ›ci, nie rozwalamy aut, co do sprzÄ™tu byÅ‚ w użytku z obydwu stron o czym Å›wiadczy 1 chÅ‚opak od nas ma lekko gÅ‚owÄ™ rozwalona i zebrany ich sprzÄ™t który zostawili na miejscu walki. Po ich stronie walczyli goÅ›cie z Jaworzna, Katowic, oraz 1 auto byÅ‚o na chorzowskich blachach. Z naszej strony walczyli 4-5 chuliganów z BB`97, mÅ‚odzi chuligani z Yf`01 oraz BÄ™dzin.

Relacja Chuliganów GKS Katowice: Chcielibyśmy napisać kilka uwag dotyczących starcia z Zagłębiem Sosnowiec w Sławkowie. W niedziele 26 stycznia miało dojść do walki po 4 osoby, pomiędzy fan klubami GKS-u i Zagłębia ze Sławkowa. Do Sławkowa wybieramy się w 7 aut (35 osób) gdyż istniało podejrzenie, że Zagłębie pojawi się w liczbie znacznie przekraczającej wcześniejsze ustalenia. Po dotarciu na miejsce wychodzimy z aut i czekamy w pobliżu dworca. W umówione miejsce udają się 4 osoby ze Sławkowa, które zostają przegonione przez 12 osobową ekipę Zagłębia. Dowiadując się o tym fakcie udajemy się na miejsce starcia by wyjaśnić sprawę. Z Zagłębiem ustalamy, że będziemy się bić wszyscy bez sprzętu (zgodnie z porozumieniem do którego doszło po pogrzebie kibica Ruchu, (wtedy wszyscy chętnie przystali na walki bez sprzętu) i bez niszczenia aut. Gdy parkujemy auta atakuje nas około 40 Zagłębia ze sprzętem, łamiąc tym samym zasady na które wcześniej się zgodzili, Zagłębie atakuje gdy nasi kierowcy przestawiają auta więc nie możemy walczyć wszyscy. Faktycznie dochodzi do konkretnego starcia, które trwa niespełna minutę. Przy pierwszym starciu wszystko na remis, wymiana ciosów, po czym druga linia Zagłębia zaczęła rzucać kamieniami i używać sprzętu. Widząc ich niehonorowe zachowanie zaczynamy się wycofywać w kierunku aut. Późnej jeszcze raz próbujemy ataku i zachęcamy zagłębiaków by odłożyli sprzęt, lecz ci tego nie zrobili. Należy dodać, że Zagłębie nie zniszczyło samochodów, choć mieli okazje. P.S Przyznajemy ze przywieźliśmy sprzęt ze sobą, lecz po uzgodnieniu warunków walki odkładamy go, podczas awantury nie został on użyty. Faktycznie podczas starcia kilku od nas padło w wyniku użycia sprzętu ze strony Zagłębia, ale nie zostajemy im dłużni i także kilku powalamy nie używając sprzętu. Przy przewadze liczebnej przeciwnika i butelkach, kamieniach, łańcuch oraz rożnego rodzaju kijach i rurach po ich stronie zmuszeni jesteśmy do ewakuacji do samochodów. Porażka to fakt, ale w honorowej walce wynik mógłby być inny.

pytanie komu wierzyc ???
ost

Postprzez Fan 2003-06-04, 10:54 pm

No i na c*** to wklejasz?? Wez wklej opisy wszystkich awantur i sie zastanawiaj. A moze jestes z policji ??
Fan
Working Class

Postprzez Kamilsts 2003-06-04, 11:01 pm

k***a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palancie a kim ty jesteś żeby wpisywać na kolana ?????????????Ty chyba nie wiesz komu kibicujesz palancie !!!!!!!!!
S C Z A K O W I A N K A !!!!!!!! Widzisz??????????
Ten klub nawet nie liczy się w JAworznie a ty pieprzysz oczymś o czym nie masz pojęcia !!!!!! Więc zamknij cipę !!!!!!!!
Kamilsts

Postprzez Bas 2003-06-04, 11:38 pm

SZCZAKSA napisał(a):Matołki z zagłębia!! Niby taką pakę macie a daliście się tak wyjebać. I to jest to wielkie zagłębie podobno postrach kibiców!! Zastanówcie się co sobą reprezentujecie!! Już jeden od was u nas na forum skarżył się żę jego brat został dotknięty i mu szaliki zabrali!! Wstyd!!

Ale najgorsze jest to że wstyd wam się przyznać do swojej porażki!!!!!

NA KOLANA!!!

no qrwa półmózg........
zabrali jednemu szliki i ośmieszający ich transparent , a szczycą się tym jakby obili całą wycieczke z tamtego dnia.Mam nadzieje że nie będziecie robić jakiejś zemsty z dyskobolią za 8 flag??? Macie je już przecież od waszych kolegów........
Bas
Żółta kartka

Postprzez NDM 2003-06-04, 11:39 pm

bankier napisał(a):ps. życze fanatykom szczakowianki wielu miłych wrażeń związanych z wyjazdem na mecz barażowy do NOWEGO DWORU MAZOWIECKIEGO! będziecie mieli okazję się wykazać! powodzenia - szkoda, ze zdążyliście się pozbyć szali Zagłębia!!! pewnie ładnie by wyglądały na waszym sektorze na meczu wyjazdowym ze świtem... no cóż...

Ciekawe, ilu ich w ogóle dotrze, no chyba że będą jechać okrężnymi drogami :D Już w zeszłym roku chociażby Odra czy Petra (a w tym ksp)o tym się przekonały dosyć :lol: boleśnie
NDM

Postprzez amstat 2003-06-05, 12:03 am

i po co gadacie z Frajerstwem ... ?
amstat
Fanatyk

Postprzez WOJTEK 2003-06-05, 5:35 am

amstat napisał(a):i po co gadacie z Frajerstwem ... ?
Z frajerstwem AMSTAT. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Royal_yf 2003-06-05, 2:48 pm

chlopaki z jaworzna, co wy sie tak napinacie ? strata tej szmaty ?? a palcie sobie przeciez ona miala po meczu zostac na sektorze ale ja wzielismy a co do szalika i komina to gratuluje jak chcecie sie bic to zapraszamy, ja zapraszam na priv i tam mozecie napisac czy chcecie sie bic, ale pewnie tylko pisac umiecie i nic wiecej heheh szkoda gadac,
Royal_yf

palenie flag? Po co???

Postprzez Oin 2003-06-06, 4:09 pm

Ja tam mam inny poglad na ta sprawe palenia flag. Jak Zaglebie skroji kiedy jakas flage, to po co ja palic? Nie lepiej jak wrog ja odkupi....a kase przeznaczy sie na oprawe meczy. I to wcale nie bedzie mniejszym upokorzeniem dla nich!!!
Albo wystawic oferte.....jaka grupa da wieksza kase to bierze flage i sobie ja pali. Trzeba miec tez glowe do interesow :) A my mamy kase na oprawe, no nie :)
Oin

Re: palenie flag? Po co???

Postprzez bidzej 2003-06-06, 4:19 pm

Oin napisał(a):Ja tam mam inny poglad na ta sprawe palenia flag. Jak Zaglebie skroji kiedy jakas flage, to po co ja palic? Nie lepiej jak wrog ja odkupi....a kase przeznaczy sie na oprawe meczy. I to wcale nie bedzie mniejszym upokorzeniem dla nich!!!
Albo wystawic oferte.....jaka grupa da wieksza kase to bierze flage i sobie ja pali. Trzeba miec tez glowe do interesow :) A my mamy kase na oprawe, no nie :)

He he
Jak biznes to biznes...
Niezzły pomysł!!!
bidzej

Postprzez Gość 2003-06-10, 2:47 pm

Kamilsts napisał(a):k***a ale jesteście przejebani !!!!! wow !!!!!!
Transparent ! dwa szaliki i kominiarka !!!!! I to od jednego gościa !!!!
Jesteście 1 siłą w Polsce więcej nie jadę do Jaworzna !!!

P.s. Osiedle Gigant komu kibicuje???

Na osiedlu gigant jest najwiecej wisly krakow, pozniej jest szzcakowianka i chyab dwoch czy nawet jeden gieksiarz
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników