Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mezo napisał(a):Miedz sie dobrze zaprezentowala; jedyny ich mankament - maja slabego bramkarza. Nasz dzisiaj wcale nie lepszy.
emdżej napisał(a): i ten zawał na miejscu dla kibiców w doliczonym czasie.
problematyk-ziom napisał(a):emdżej napisał(a): i ten zawał na miejscu dla kibiców w doliczonym czasie.
kto miał zawał ten miał... ja tam nic nie widziałem bo się gdzieś zagapiłem podobnie jak jeszcze kilkanaście osób bo tylko było słychać... "co były co było?" :lol:
A JA POPIERAM. BRAMKARZ MIEDZI BYŁ FATALNY I TO, ŻE JAK NAPISAŁEŚ MIEDŹ NIE ZAPAKOWAŁA OPRÓCZ BRUDNYCH SPODENEK JESZCZE TRZECH BRAMEK NA DROGĘ, ZAWDZIĘCZAJĄ BEZNADZIEJNEJ SKUTECZNOŚCI NASZYCH NAASTNIKÓW. BRAMKARZ 3 RAZY WYPUSZCZAŁ PIŁKĘ Z RĄK WPROST POD ICH NOGI I CO I LIPA.problematyk-ziom napisał(a):o k***a... przepraszam ale nie wytrzymałem... uważasz bramkarz Miedzi za słabego? co jak co ale jebany dwoił się i troił w tej bramce a strzały Berensztajna z wolnego w pierwszej połowie czy chociażby Bednara w 2 połowie wybronił moim zdaniem świetnie... gdyby nie ten bramkarz to oni zapakowali by oprócz brudnych spodenek jeszcze ze 3 bramki w droge do Legnicy! :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników