DaMi napisał(a):Najpierw zacznijcie jeździć a później myślcie o koszulkach :!:
Wiedzialem ,ze ktos to wkocu napisze :)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Psiqs napisał(a):Proponuję prostą białą koszylkę z herbem na lewej piersi-jeśli koszulka będzie dobrze wykonana a jej cena nie bedzie zawrotna to z pewnością znajdzie wielu nabywców.Estetyka i prostota ot co :D :D :D
WOJTEK napisał(a):OOOOO, ILE TU GŁOSÓW. A ILE WEJŚĆ. A ILE POMYSŁÓW, CYTUJĘ:" DOBRY POMYSŁ, NIECH SIĘ KTOŚ ZA TO WEĹšMIE"
OCZYWISTE DEKLARACJE BEZ POKRYCIA W RZECZYWISTOŚCI. PO CO KOMU TAKA KOSZULKA SKORO NIE MA KTO JECHAĆ NA WYJAZD ???
DO JAWORZNA CZY CHORZOWA TO BYLE KTO MOŻE JECHAĆ. KOSZULEK SIĘ WAM ZACHCIEWA - A DUPY RUSZYĆ NIE MA KOMU. :roll:
misiek1906 napisał(a):czy ja wiem czy tak mało osób jeździ?? Czego oczekiwac po meczach w środku tygodnia, z rywalami mało interesującymi np: Mława, Polkowice, Radomsko... Pozatym te osoby co jeżdżą na większośc wyjazdów to i tak będą chodzic w swoich bluzach, czy koszulkach....takie moje zdanie, więc Wojtek nie o to w tym chodzi, że mało osób jeździ, ale o sam fakt
K***a, ale namieszałem:D
misiek1906 napisał(a):Czego oczekiwac po meczach w środku tygodnia, z rywalami mało interesującymi np: Mława, Polkowice, Radomsko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników