Zagłębie Sosnowiec vs. GKS Bełchatów 30.04.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez RaRy 2005-05-01, 5:18 am

Panowie tak najezdzacie na "porzadki" w młynie ale jesliu ma byc normalny doping to takie porzadki beda dalej , ale nie tak jak było dzisiaj na upominani słownie !!! teraz bedzie bez słowa prosto w piuzde !!!!!!!!!!!!!!! Bo idac do młyna powinien kazdy miec w podswiadomosci ze "drzesz morde" do upadłego przez całe 90 minut !!!!!!
nosic barwy klubowe itp...
A jasli masz zamiar stac w młynie i patrzec jak inni spiewaja To mozna byc pewnym ze sie cos na twarz przykleji , Chodzby nawet odemnie !!!!
A jesli wam tez zalezy na pozadnym młynie To pilnuj Swojego Sąsiada czy spiewa czy nie !!!!!!!!

P.S
Panowie ktory jest taki twardy ze najezdza namnie na GG majac "nic w katalogu publicznym!!!. Cwaniaczki przedstawili byscie sie a nie straszac mnie ze mam przejebane !!!!!!
Chcecie cos odemnie To w kaydej chwili jestem na ludowym oczywiscie jesli Zagłębie gra , a jak macie cos do mnie pisac to sie chociaz przedstawcie

POZDRO dla normalnych
RaRy
Adventure Group

Postprzez RaRy 2005-05-01, 5:29 am

A tak Wogule Dzieki za Wsparcie ze Strony Elblaga !!!!!!!

Orzech chciałem sie z Toba na szale wymienic ale Andrzej chyba sobie przewłaszczył Żółto Biało Niebieskie barwy :P
RaRy
Adventure Group

Postprzez mdc dg 2005-05-01, 6:12 am

DO GRUPY INTERWENCYJNEJ :wink: CHŁOPAKI RÓBCIE TAK DALEJ,TO JEST ŚWIETNY POMYSŁ NA UZDROWIENIE SYTUACJI W MŁYNIE,NIECH DZIECIAKI WIEDZĄ ŻE MŁYN TO NIE MIEJSCE DO NAPINKI TYLKO DO ŻYWIOŁOWEGO DOPINGU.POZDRO
mdc dg

Postprzez RaRy 2005-05-01, 6:34 am

a teraz takie "niby przykazanie ludzi przesiadujacych w młycie "

* Zobowiazujesz Sie do spiwu i "Darcia Mordy" przez całe 90 minut + doliczony czas :!: :!: :!:
*noszenia barw klubowych :!: :!: :!:
*Słuchania kolesia który jest na gniezdzie ( "nie ma zapodawania piesni z dupy" )
*w miare mozliwosci nie bluzgac na druzyce i kibiców przyjezdnych :!: :!: :!:

W razie nie dostosowanie sie do Powyższych punktów jestes zagrozony wyłapaniem w PIZDE :!: :!:
.......... reszte dokoncze !!
Piszcie jakie zdani macie na ten regulamin

POZDRO
Ostatnio edytowano 2005-05-01, 7:04 am przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez *Devi(L)* 2005-05-01, 6:55 am

100% racji Rarego :wink:
*Devi(L)*

Postprzez Dawid. 2005-05-01, 7:49 am

100% racji
Popieram akcje "wypraszania" nieśpiewających pazi z młyna.
Szczegulny naciśk trzeba też kłaść na to żeby ludzie stojący w młynie wszyscy mieli szale :!: Dużo ludzi na mecze przycodzi bez barw :cry: :x
Dawid.

Postprzez RaRy 2005-05-01, 7:54 am

no i jeszcze jedna mała uwaga
Ludzie zacznijcie nosic barwy Zagłębia a nie wszyscy naszej zgody Legii bo nieraz na meczu czuje sie jak bym był na Legii a nie Zagłębiu

P.S
Bron Boże nie myślec ze mam jakies "ale" do Legii
RaRy
Adventure Group

Postprzez OrzEch 2005-05-01, 8:15 am

Siara napisał(a):Widzialem jak szybko i gwaltownie zareagowali ludzie we mlynie jak koles wyrzucil za plot niedopalona race;)

O cholera...ja nawet nie pamiętam iż race były :D

To_ja_RaRy napisał(a):A tak Wogule Dzieki za Wsparcie ze Strony Elblaga !!!!!!!

Orzech chciałem sie z Toba na szale wymienic ale Andrzej chyba sobie przewłaszczył Żółto Biało Niebieskie barwy :P

RaRy...już 14.05 będzie okazja... do szala bedzie przyczepiona karteczka : przyszły właściciel RaRy :wink:
A tak w ogóle to miałem dziwne jazdy z kanarem (miałem bilet ale niby nie na ten pociąg :)))) A dzisiaj dalsza podróż o ile wyjadę z Wawy
OrzEch

Postprzez Ader 2005-05-01, 9:03 am

do chlopakow z DF ni mowcie ze caly czas spiewaliscie.Na poczatku meczu co prawda pare osob z FB nie spiewalo lecz potem juz wszyscy spiewali.Upominalem was pare razy lecz nie bylo skutku.Nie mowie ze nie spiewaliscie lecz byly dluuuugie okresy czasu w ktorych nie spiewaliscie.Chwala wam za to ze 2 razy cos zarzuciliscie bo prowadzacy nie mial pomyslu :wink: .Co do panow z gory sektora krzyczacych czy sie plyta zaciela zapraszam na gniazdo i mysle ze wiekszosci z nas podobala sie zacieta plyta.

Pozdro dla grupy dopingowej :wink:
P.S.
Kamil zanim Radomiak to jeszcze Szczaksa i Radomsko pozdro chlopaku
P.S.2
Orzech nie martw sie to nie byla raca lecz swieca dymna :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Robson_sc 2005-05-01, 9:47 am

Sorry chłopaku , ja byłem jednym z upominajacych o doping, i z Tego co wiem osoby pilnujace Młyna wszystkie spiewały :-/

Spoko nie pisalem tu o Tobie ani innych pilnujacych młyna tylko o jednym naprutym kolesiu , ktory sam nie spiewal nic a ciagle mial wonty do chlopakow prowadzacych doping. Takich ludzi zreszta bylo wiecej. Co do Waszej akcji pelne poparcie
Robson_sc

Postprzez xXx_1906 2005-05-01, 9:48 am

Wreszcie dzieje się coś o czym już od dawna pisałem. Tak trzymać, w młynie się śpiewa, a jak nie to dawać po piździe. Tłumaczenie, że ludzie się boja jest bez sensu. Kiedyś też tak było i młyn był dużo konkretniejszy. Zmierzamy w dobrym celu.
xXx_1906

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-01, 9:52 am

Na Radomiaku jeszcze ludzi po meczymy a na Jadze juz bedzie super !! :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez xXx_1906 2005-05-01, 9:54 am

No na Jadze to nie widzę innej możliwości. Doping musi być lepszy niż na Ruchu :wink:
xXx_1906

Postprzez gruby 2005-05-01, 9:57 am

To_ja_RaRy napisał(a):a teraz takie "niby przykazanie ludzi przesiadujacych w młycie "

* Zobowiazujesz Sie do spiwu i "Darcia Mordy" przez całe 90 minut + doliczony czas :!: :!: :!:
*noszenia barw klubowych :!: :!: :!:
*Słuchania kolesia który jest na gniezdzie ( "nie ma zapodawania piesni z dupy" )
*w miare mozliwosci nie bluzgac na druzyce i kibiców przyjezdnych :!: :!: :!:

W razie nie dostosowanie sie do Powyższych punktów jestes zagrozony wyłapaniem w PIZDE :!: :!:
.......... reszte dokoncze !!
Piszcie jakie zdani macie na ten regulamin

POZDRO

Rary regulamin może być,niech każdy sobie go nad łóżkiem powiesi i odmawia co najmniej jeden raz w ciągu dnia, :lol: dodał bym do tego że fani stojący w młynie powinni upominać gości którzy zaczynają bluzgać na kibiców gości,lub starających się prowadzić młyn... :roll: :roll:
gruby

Postprzez el Gombek 2005-05-01, 10:55 am

Adi89 napisał(a):do chlopakow z DF ni mowcie ze caly czas spiewaliscie.Na poczatku meczu co prawda pare osob z FB nie spiewalo lecz potem juz wszyscy spiewali.Upominalem was pare razy lecz nie bylo skutku.Nie mowie ze nie spiewaliscie lecz byly dluuuugie okresy czasu w ktorych nie spiewaliscie.Chwala wam za to ze 2 razy cos zarzuciliscie bo prowadzacy nie mial pomyslu :wink: .Co do panow z gory sektora krzyczacych czy sie plyta zaciela zapraszam na gniazdo i mysle ze wiekszosci z nas podobala sie zacieta plyta.

Hmmm interesujące że nie śpiewaliśmy przez cały mecz , tu już snują się opowieści z pod mchu i paproci z tego co widze , moge przyznać że jedna osoba od nas sporadycznie śpiewala i tu też może nastąpil lapsus okulus bo razem z nami stały osoby nie od nas z grupy i to one może one nie śpiewaly (ja na nich uwagi nie zwracałem) przez co teraz są takie bóle do nas .A co do tych kilku osób z FB (chyba 3 osob) to oni nie śpiewali i na początku meczu i w większości drugiej polowy i nie mam zamiaru im tego wypominać bo to jest wylącznie ich sprawa tak samo jak innych osób z młynka które nie darly kapy bo jak dla mnie przychodze na mecz dopingować moją drużyne i im bardziej bede ja dopingować to tym lepiej ona bedzie grac.Nie wiem może duch fanatyzmu u niektorych ludzi zamarl. A mowiac o ludziach z FB nie mam na mysli Rarego czy Marcina bo tak samo ten pierwszy jak i drugi robili wiele rzeczy na raz i dopingowali jak i pilnowali reszty kibicow.
el Gombek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice