TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polemika

Postprzez Gilardino 2005-04-25, 9:40 am

gborowiecki napisał(a):ja juz pwoiedzialem ja pracuje w radiu ESKA i mam swoje poglady polityczne i swoje marzenia ....

FIU FIU !!!!
Chyba pracujesz w tym radiu w dziale reklamy i promocji... Bo całkiem niezłą reklamke nam tutaj zapodałeś heheheh :lol: :lol:
Gilardino

Re: Polemika

Postprzez Krawiec 2005-04-25, 1:46 pm

gborowiecki napisał(a):
ja juz pwoiedzialem ja pracuje w radiu ESKA i mam swoje poglady polityczne i swoje marzenia .... chcialbym na pewno aby w Sosnowcu były mistrzostawa Europy ... nie wyobrazam jednak sobie tego aby to sie moglo udac bez wsparcia miast Zaglebia Dabrowskiego ... wroce do EURO 2012 chociaz pewnie mi to wypomnisz ... bo albo mi wypominasz ze o tym pisze albo ze nie pisze :-) wiec nie ma szans na kompromis ...

Borowiecki nie ściemniaj , cały czas był nacisk na to żebyś się zajął Euro 2012 , a nam zostawił kwestię stadionowe, o których nie miałeś i nie masz zielonego pojęcia. Może to potwierdzić kilka osób, jest też to udokumentowane na ukrytym forum , które zawsze można ujawnić.

Zastanawiam cię czy już zdemaskować publicznie twoją "niezależność" czy poczekać na to aż rozpoczniesz oficjalna kampanię wyborczą .
Krawiec

Postprzez wieszczu 2005-04-25, 2:19 pm

Jak widać ziomku Krawiec,Grzesiu za wszelką cenę chce być wszędzie aktywny.To pewnie wynika z tego,że jest urodzonym społecznikiem i wszystko co robi czyni bezinteresownie :D .Altruista :roll: .W każdym bądż razie dajmy mu szansę;jeśli chłopak ma tak wielki zapał do pracy niech działa.Jego dokonania i kompetencje najlepiej zweryfikuje czas.Proszę nie traktować tego postu jako moją ingerencję w Wasz mały konflikt.

Krawiec-Twoje zdanie pod kreską traktuję bardzo osobiście :wink: .Pozdrawiam.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez adek 2005-04-25, 3:15 pm

Mam Grzesiek mala prosbe, wytlumacz prosze wszystkim forumowiczom czytajacym ten watek skad sie bierze u Ciebie tak duze zainteresowanie Stadionem Ludowym, ktory widujesz przy dobrych wiatrach 2x w roku, do czego zreszta sam sie przyznales.
Jezeli uwazasz, ze jest to odpowiednie miejsce na "sprzedawanie" hasla "Grzegorz Borowiecki blisko kibicow", a tym samym czerpanie jakichkolwiek prywatnych korzysci, to pomyliles nieco adres.
adek

Stadion Ludowy

Postprzez gborowiecki 2005-04-25, 5:12 pm

Adek oczywisci i jesli pamietasz dlaeczego tak jest to bylbym wdzieczny jakbys nie mowil pol prawdy ... wiekszosc meczow jest w sobote a ja podczas studiow co weekend pracowalem od 11 do 19 lub 20 ... na najwazniejsze mecze starma sie wpdac i wtedy wysylam zastepstwo :-) to tak tylko wyjasniam :-) chociaz to nie istostne ...

Dlaczego sie interesuje ... bo na mecze Zagłebia chodze od 89 roku i moja frkekwencja przez te 16 lat jest na pewno wyzsza niz ostatnie dwa lata kiedy ... pracowalem ... przyznam tez ze po meczu z LEchem i awanturach mialem troszke mniejszy zapal ...

Wracamy do sprawy EURO 2012 i mam nadzieje ze w CZWARTEK bedzie dla nas DOBRA DECYZJA i zostaniemy dalej w grze ... jesli nie bede pisal w watku o Stadionie LUDOWYM ... jesli pozwolisz ... ja dalej robie swoje ... mam jasny cel ktory Piotr znasz ... oceniaj mnie Prosze na podtsawie efektow bo ja pracuje ciezko na sprawy w ktore wierze ... zawsze Zagłębie i sprawy klubu beda mialy we mnie sojusznika ... jesli chcesz miec na to monopol lub chcesz pelnic role weryfikatora Twoja sprawa ...

Zagłębie Sosnowiec to MY !! i przypominam, że ja na Stadionie Ludowym zostawilem wiele serca nie tylko jaki kibic ale takze ZAWODNIK ... wiec tutaj tez odpowiedz na Twoje pytanie ADEK.... jestem z tym zwiazany emocjonalnie .... ok 5 lat gralem dla Zagłębia spytaj Bankiera jak mi nie wierzysz ...

Pozdrawiam Wszystkich
gborowiecki

Postprzez Tiago 2005-04-25, 5:39 pm

Przypomniał mi się pewien pan "Gram z Zagłębiem w pierwszej lidze".
Tiago

Do Tiago

Postprzez gborowiecki 2005-04-25, 5:53 pm

ja grałem w grupach juniorskich ... az do konca wieku juniorskiego ... jestem z tego dumny czy to sie komus podoba czy nie i uwazam ze zrobilem cos dla KLUBU :-) jest to watek o STADIONIE i mysle ze wszyscy tym sie najbardziej interesuja ...

uwazacie ze jest szansa zeby w wakacje zrobiono wylewske i zainstalowaneo siedzenia ???
gborowiecki

Re: Do Tiago

Postprzez WAB 2005-04-25, 6:15 pm

gborowiecki napisał(a):uwazacie ze jest szansa zeby w wakacje zrobiono wylewske i zainstalowaneo siedzenia ???

Drogi Grzesiu, oczywiście szansa jest, ale to będzie zależało tylko od Ciebie. Jeżeli wylewka i siedziska będą zrobione, to będzie to tylko twoja zasługa. Natomiast jeżeli się nie uda, to bedzie wina tych złych ludzi, którzy rzucali tobie kłody pod nogi. Ale to nie ma znaczenia. Wszyscy Kibice Zagłębia będą zawsze z tobą. Jak dobrze, że Biedronka jest tak blisko.

PS. Krytykami się nie przejmuj - będą Ci wbijać szpilki, bo to nie ludzie- to wilki.
WAB

wab

Postprzez gborowiecki 2005-04-25, 6:25 pm

jesli rzeczywiscie tak to wyglada do sorry ale mi glupio ... chcialem tylko zebysmy rozmawiali o STadionie Ludowym a nie o sprawach malo waznych ...

Pozdrawiam
gborowiecki

...

Postprzez Krawiec 2005-04-25, 7:09 pm

Kilka osób na tym forum grało w Zagłębiu wiecej niż 5 lat ale nie o to chodzi. GB pisz o Ludowym jak najwięcej nikt ci tego nie broni tylko nie rób WIECU na forum bo te slogany pt. "Zagłębie to MY" , "MY kibice musimy" pasują do ciebie jak garbaty do ściany .

Głównie chodzi o to, że nie jesteś żadnym społecznikiem tylko osobą od dawna uwikłaną w profesjonalną politykę NIE tylko na zasadzie przekonań ale zwykłej KAMPANII WYBORCZEJ pewnej partii.

Oszukałeś nas w tej kwestii co m.in. doprowadziło do rozłamu w GI, a teraz usiłujesz to samo uczynić wobec forumowiczów . Jest to dla mnie szczytem bezczelności - i stąd ta interwencja .
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2005-04-25, 7:19 pm

PANOWIE POLECAM GG. TEMAT ZAMYKAM. JAK KTOS CHCE COŚ CIEKAWEGO WPISAĆ TO NIECH WALI DO MNIE NA PRYWATNĄ.
WOJTEK
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2005-04-25, 8:32 pm

Wybacz Wojtku ale chyba masz awarię skrzynki albo chwilowy brak czasu. Wydaje mi się to ciekawe więc korzystając z uprawnień moderatora wkleję projekt przesłany mi przez Sqrę , prezentowany podczas spotkania z dyr. Rudym.

Obrazek

Jak ktoś ma jakieś CIEKAWE pytania to niech wali do mnie na prv, a ja podrzucę to pytanie na prv sqry ;-)
Krawiec

...

Postprzez Krawiec 2005-05-02, 12:26 pm

Porządek musi być ale życie na forum też . Temat otwieram więc slavojka możesz przekopiować ten link ze strony sosnowiec.info.pl
Krawiec

Postprzez slawojka 2005-05-02, 12:44 pm

http://www.sosnowiec.info.pl/modules/ne ... d37b3b517b

Remontu ciąg dalszy

500 tysięcy złotych przeznaczą władze miasta na dalszą modernizację Stadionu Ludowego. Wyremontowane zostaną dwa sektory obok trybuny krytej, które obecnie są zamknięte, a także tunel, którym piłkarze wchodzą na boisko. Część środków przeznaczona zostanie na poprawę nagłośnienia. Ekipy budowlane zameldują się na obiekcie najprawdopodobniej pod koniec czerwca.

Z wnioskiem o dofinansowanie dalszych prac wystąpił MOSiR. Na spotkaniu roboczym władze miasta przychyliły się do stanowiska MOSiR-u - informuje rzecznik Urzędu Miejskiego w Sosnowcu Grzegorz Dąbrowski. Jego zdaniem zaplanowane roboty będą przebiegać szybko i sprawnie. - Mogę zapewnić, że nie pojawią się problemy, które wyniknęły podczas ostatnich prac, kiedy to modernizowana była trybuna kryta. Pierwotnie planowaliśmy zakończyć prace w październiku, ale musieliśmy unieważnić pierwszy przetarg i prace przeciągnęły się w czasie. Mam nadzieję, że teraz wszystko pójdzie zgodnie z planem. Poczekamy z rozpoczęciem remontu do zakończenia sezonu piłkarskiego. Zagłębie rozgrywa ostatni mecz na własnym stadionie 11 czerwca. Po tym wydarzeniu możemy przystąpić do prac - deklaruje rzecznik.

Kwota, którą miasto przeznaczy na dalsze prace na stadionie jest podobna do ubiegłorocznej. - Koszt remontu trybuny dla VIP-ów oraz zainstalowania tablicy świetlnej wyniósł 600 tysięcy złotych. W tym roku przeznaczymy nie mniej niż pół miliona złotych, może uda się jeszcze coś wygospodarować. Remont obejmuje przede wszystkim dwa sektory obok trybuny krytej, ale to nie jedyne prace, które zostały zaplanowane. Musimy wyremontować i dostosować do wymogów federacji piłkarskiej tunel oraz poprawić jakość nagłośnienia. Zakończą się też prace przy tablicy świetlnej. Umieszczone zostanie na niej logo klubu, MOSR-u oraz herb miasta Sosnowca. Prace zaplanowane na przełom czerwca i lipca to kolejny, ale na pewno nie ostatni etap zmian na Stadionie Ludowym. Jest jeszcze wiele do zrobienia, miasto zdaje sobie z tego sprawę i w miarę możliwości poczynione zostaną kolejne kroki, mające na celu poprawę komfortu w odbiorze sportowego widowiska - zapewnia Dąbrowski.

źródło: Wiadomości Zagłębia

slawojka

Postprzez gruby 2005-05-03, 10:24 am

Polska Konfederacja Sportu przyznała 34 miliony złotych na rozbudowę stadionu Wisły Kraków. W tym tygodniu do siedziby krakowskiego klubu wpłyną wszystkie niezbędne dokumenty, gwarantujące wsparcie finansowe wsparcie PKS.

- Tym razem otrzymamy obiecane pieniądze - zapewnia wiceprezes Andrzej Pawelec, nawiązując do wycofania się przed kilkoma laty Urzędu Kultury Fizycznej i Turystyki z inwestycji przy Reymonta.

21 milionów złotych, które Wisła otrzymała od Urzędu Miasta Krakowa oraz 34 miliony z Polskiej Konfederacji Sportu to za mało pełny remont obiektu przy Reymonta. - W ciągu najbliższych 10 dni wyślemy wniosek o dofinansowanie z funduszy unijnych - zapewnia wiceprezes.

Według nowego projektu stadion ma liczyć 30 560 miejsc.

źródło: wislakrakow.com
gruby

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna