misiek1906 napisał(a):Dlaczego taki mecz ja z Koroną wypada w okresie matur.... :cry:
To pytanie raczej do PZPN lub Ministra Edukacji :wink: swoją drogą to jest taka możliwość, że jak ktoś sie na maturze nie stawi z przyczyn losowych to dostanie kolejny wyznaczony termin przez Ministerstwo :D
O frekwencje się nie ma co martwić.Takiego meczu poprostu się nie da odpuścić :wink: Z tego co wiem sektor dla przyjezdnych w Kielcach pomieści max.500 kibiców,więc w tyle osób trzeba jechać.Ludzie przecież w niedziele nie ma matur :lol: Chyba :?:
buli napisał(a):ja mam pytanie co do tego miejsca zbiórki ,jako ,że mieszkam w DG nie za bardzo wiem czy Sosnowiec południe to ten koło patelni czy inny?
Nie piszcie ile osób się zapisało bo to nie ma sensu. Kto chce wiedzieć ilu nas się już zapisało niech się przejdzie do sklepu. A kibice Korony o tym ilu nas będzie dowiedzą się w niedziele - po co mają wiedzieć wcześniej ??
Mam pytanko? Ten pociąg jedzie przez Strzemieszyce??? Jak tak, to może się tam na chwile zatrzymać??? Troche ludzi by tam wsiadło, głównie z DG. POZDRO