Do administratorów strony i innych

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: oo

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 6:39 pm

zaglebie1906 napisał(a):ciach...
Muszę się pochwalic , że jako pierwszy w histori neta w polsce zacz\ołem prowdzic serwis poświęcony klubowi Zagłębie sosnowiec jeszcze jak byli w trzeciej lidze wtedy osiągnąć 150 osób dziennie to był rekord a teraz 1500 niejest kłopotem dla tego serwisu może którys z was pamięta:
www.zaglebie.elo.pl - pseudo 'arck' i 'marco' ??
ciach..

mysle ze sciemniasz, moze i prowadziles strone, ale chyba u siebie na dysku.
my prowadzimy strone o zaglebiu od 1998 roku, a tez nie bylismy pierwsi
pierwszy byl Bartek z Czeladzi z serwisem NO NAME BOYS
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Re: oo

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 6:52 pm

zaglebie1906 napisał(a):Ja będe pisało to co mi każom prowadze juz kilka stron takich jak:
www.sexoholik.pl - strona wykonana przezemnie
i www.pp.w.pl strona dla agencji intro media strat sądze , że się na tym znam lepiej od niektórych z tego serwisu !
ciach...

bardzo ciekawe od kogo sie lepiej znasz. moge uwierzyc, ze zrobiles ta strone ktorej adres masz w profilu http://www.liga.ent.pl/ . Czy to szczyt twoich mozliwosci? :lol:
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Pikor 2003-05-28, 6:53 pm

Ten koleś jest chyba największym fantastą jakiego w życiu widziałem niech on lepiej już tutaj nic nie pisze

widać że to ziom on_dg
Pikor

do administratorów...

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-28, 8:57 pm

"zaglebie 1906" ty sie już popisałeś w niedziele (wiesz o co chodzi), więc od strony internetowej to sie lepiej trzymaj jak najdalej. zostaw to kumatym ludziom.
Przemo z Ksawery

Luzik

Postprzez zaglebie1906 2003-05-29, 1:24 pm

Strona www.liga.ent.pl - jeszcze nieruszyła projekt jest z roku 2000 albo i jeszcze dalej moja strona o Zagłębiu wyglądała dobrze
' Byłem napewno starszym serwisem od zaglebie.jdnet.pl - chociaz uważam , że najlepszym serwisem był zaglebie.jdent.pl !!
A www.pp.w.pl jest mój i www.sexoholik.pl jest projekt i pare animacji moich@
zaglebie1906

Re: Luzik

Postprzez Gość 2003-05-29, 2:12 pm

zaglebie1906 napisał(a):Strona www.liga.ent.pl - jeszcze nieruszyła projekt jest z roku 2000 albo i jeszcze dalej moja strona o Zagłębiu wyglądała dobrze
' Byłem napewno starszym serwisem od zaglebie.jdnet.pl - chociaz uważam , że najlepszym serwisem był zaglebie.jdent.pl !!

Czy ty sie nazywasz Łukasz Stachura?
Gość

Postprzez grzechu 2003-05-29, 2:58 pm

zaglebie1906 napisał(a):

To daj adres tego serwisu albo przyslij mi jesli masz na dysku ta strone bo ci nie wierze. A jak nie to napisz w ktorych latach byla ta strona na necie.
grzechu

Postprzez fabian 2003-05-29, 3:01 pm

grzechu napisał(a):
zaglebie1906 napisał(a):

To daj adres tego serwisu albo przyslij mi jesli masz na dysku ta strone bo ci nie wierze. A jak nie to napisz w ktorych latach byla ta strona na necie.

strona byla w plecaku ;)))))))))))))
fabian

Postprzez grzechu 2003-05-29, 3:02 pm

fabian napisał(a):
grzechu napisał(a):
zaglebie1906 napisał(a):

strona byla w plecaku ;)))))))))))))

Plecaka tez nie ma :D :D
grzechu

Postprzez SEXOHOLIK.pl 2003-05-29, 6:42 pm

Witam,

Jestem wlascicielem serwisu www.sexoholik.pl - gosc podajacy sie jako "zaglebie1906" klamie.
Nigdy nic nie projektowal do mojego serwisu
Znalazlem to forum bo przez to ze podawal adres mojego serwisu mialem z Waszego forum wejscia na moj serwis - co widzialem w statystykach i z ciekawosci zajrzalem co to za forum :)

Pozdrawiam,
SEXOHOLIK.pl
SEXOHOLIK.pl

Poprzednia strona

Powrót do Kibice