Gratulacje dla NASZYCH HOKEISTÓW za udany sezon i awans!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Gratulacje dla NASZYCH HOKEISTÓW za udany sezon i awans!!!

Postprzez gborowiecki 2005-03-27, 7:53 pm

Muszę przyznać, że 5 meczów z Polonią to był prwawdziwy dreszczowiec i w tym roku rywalizacja o awans do EKSTRALIGI była ciekawawsza od walki o MP !! dlaetgo tym bardziej !!!

GORACE GRATULACJE DO NASZEJ DRUŻYNY !!! jestesmy w EKSTRALIDZE !!!!
to był piękny sezona dla hokeja !!! w SOSNOWCU !!!

Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano 2005-03-27, 8:18 pm przez gborowiecki, łącznie edytowano 1 raz
gborowiecki

Kocham tylko Zagłębie

Postprzez siudi slayer 2005-03-27, 7:58 pm

Kto wygrał mecz Zagłębie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Co tu więcej pisać sami wiecie co sie stało. Brawo Zagłębie.
siudi slayer

Postprzez Marcyś_1906 2005-03-27, 8:00 pm

Ja Oczywiście Równiez Dołączam Się Do Gratulcji ! To Był Wspaniały Sezon Dawno na Zimowym nie było takiej atmosfery oby w ekstralidze na mecze hokeja przychodziło tak samo dużo fanów bez względu na to z kim nasza drużyna będzie grać ! :!: Serdeczne Pozdrowienia Dla Hokeistów i Kibiców ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC !
Marcyś_1906
MEGAPROJEKTANT

EKSTRALIGA jest NASZA !!

Postprzez gborowiecki 2005-03-27, 8:13 pm

SEZON bardzo udany !! i sosnowiecki sport naprawade sie ODRODZIŁ !!! mamy HOKEJ, SIATKÓWKĘ w I lidze !! a za rok bedą PIŁKARZE :-) no jeszcze tylko brakuje NOWEGO STADIONu i EURO 2012 w SOSNOWCU !! i bedzie mozna powiedziec SOSNOWIEC SPORTOWA STOLICA POLSKI !!!

POZDRAWIAM wszystkich jeszcze raz ....
gborowiecki

Postprzez WOJTEK 2005-03-27, 8:31 pm

NIE PRZESADZAJMY Z TĄ STOLICĄ. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez JANOW 2005-03-27, 8:53 pm

GRATULACJE Z JANOWA DLA ZAWODNIKÓW ZAGŁĘBIA BYLIŚCIE NAJLEPSI W TYM SEZONIE.ZA ROK MY WCHODZIMY I PONOWNIE SIE SPOTKAMY TYM RAZEM W EKSTRALIDZE.
JANOW

Dzieki za gratulację ....

Postprzez gborowiecki 2005-03-27, 8:57 pm

ponad 30 zdjęć ...

http://sosnowiec.info/modules.php?name= ... =1&thold=0

Zapraszam ... mam więcej ... około 100 wrzuciłem tylko część na serwer ...

pozdrawiam

Grzesiek Borowiecki
gborowiecki

Postprzez Wuzel 2005-03-27, 9:11 pm

Czas podsumowań hmmm.

Był to w miarę udany sezon mając w pamięci potyczki z SMSami,Krynicą czy Polonią, których rezulataty były różne, zarówno u nas jak i na wyjazdach. Nasi zawodnicy mogli grać z niektórymi graczami ekstraligi - ci występowali w rezerwach drużyn grających w I lidze, co czasami również powodowało zaskakujące wyniki. Jednak wiadomo, iż największe widowiska oglądaliśmy w potyczkach z przciwnikami zza miedzy - Janowem i Polonią. O ile z Janowem przechodzilismy gładko to Polonia już w lidze zaczęła stawiać opór. I tak dzięki dobrej grze dowieźliśmy lidera na koniec sezonu regularnego.

PLAY-OFF

Pierwszy przeciwnik Janów - gładko wygraliśmy tą rywalizację i oczekiwalismy na wyniki batalii Kryni z Polonią - zwycięska po 5 meczach.

Nadszedł czas finału i tu pierwszy mecz niestety poracha u nas w dogrywce, później wygrana po karnych w Bytomiu.
Podbudowani zwycięstwem wygrywamy u nas i jedziemy na 4 mecz na Śląsk, by tam prowadząc wysoko w końcu przegrać.
Decydujący mecz 27.III.2005 16:00 - wygrywamy 2:0 i awansujemy do ekstraligi.

Cóż widać, iż sezon nie był łatwy dla naszych zawodników i gromkie brawa dla nich za to ,czego dokonali!

BRAWO!
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Kolumb 2005-03-27, 9:33 pm

GRATULACJE ZA AWANS !! Mam nadzieje,ze wlodarze miasta i klubu ogladali spotkania finalowe.Moze uda sie pozyskac jakiegos bogatego sponsora,ktory wylozy pieniadze na odbudowe tego klubu i pozwoli sie cieszyc dobrymi wynikami w Ekstralidze.Jakby na to nie patrzec SOSNOWIEC TO HISTORIA POLSKIEGO HOKEJA!!Mam nadzieję,że w najbliższym czasie bedzie tez i przyszloscią.Czego sobie,kibicom,a przede wszystkim hokeistom zycze :D
Kolumb

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-27, 9:37 pm

Kolumb napisał(a):GRATULACJE ZA AWANS !! Mam nadzieje,ze wlodarze miasta i klubu ogladali spotkania finalowe.Moze uda sie pozyskac jakiegos bogatego sponsora,ktory wylozy pieniadze na odbudowe tego klubu i pozwoli sie cieszyc dobrymi wynikami w Ekstralidze.Jakby na to nie patrzec SOSNOWIEC TO HISTORIA POLSKIEGO HOKEJA!!Mam nadzieję,że w najbliższym czasie bedzie tez i przyszloscią.Czego sobie,kibicom,a przede wszystkim hokeistom zycze :D

Sponosor juz jest :) Nie wiem dokaldnie jaka firma ale wiem ,ze jest :)
A co do wlodarzy to balkonik sie prawie zarwal :wink: :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

SPONSOR

Postprzez gborowiecki 2005-03-27, 11:09 pm

tez slyszalem o sponsorze i podobno warunkiem był AWANS !! awans jest więc pieniądze na hokej powinny się znaleźć !! muszę przyznać, że mecze z POLONIĄ przypomnniały mi stare dobre czasy sosnowieckiego HOKEJA !!! ... ten klub istniał tylko dzięki grupce marzycieli .... i ludzi ktorzy HOKEJ kochali ... teraz się odradza i władze miasta muszą IM POmÓC ...

Jeśli chodzi o to co napisał WOJTEK !! powiedz mi które miasto ma SIATKÓWKĘ, HOKEJ, i jesli awnasujemy za rok PIŁKĘ NOŻNA w najwyższej LIDZE !!! chcoiaz SOSNOWIEC STOLICA POLSKIEGO SPORTU to efekt euforii po zwycięstwie:-))) ale mówiąć świątecznie po owocach ICH POZNACIE a u nas sport zaczyna PREZENTOWAĆ Się coraz bardziej OKAZALE ....

Grzesiek Borowiecki
gborowiecki

Postprzez Gość 2005-03-28, 12:15 am

gratulacje z okazji awansu!!! pozostaje tylko zyczyc udanego, nastepnego sezonu. BKS BIELSKO

http://www.bksbielsko.prv.pl
Gość

Postprzez _PAoLO_ 2005-03-28, 12:42 am

Gratulacje panowie i niech moc bedzie z wami w ekstralidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_PAoLO_

Postprzez Aneczka 2005-03-28, 12:46 am

Buziakiiii I Wielkie Brawa :!: :!: :!: :!: :D :D
Aneczka

Postprzez olo69 2005-03-28, 7:29 am

Dziękuje
olo69

Następna strona

Powrót do Hokej