To nie ja zacząłem tą jatkę....
Pozdrowienia...
WIĘC s*******aj NA SWOJE STRONKI,PAJACU.OLEWAMY CIEBIE I TWOJE PODBESKIDZIE/MARBET/KOMOROWICE/WŁOKNIARZ/BBTS/CZY c*** WIE CO...
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Ben napisał(a):No stary nie denerwuj się zbytnio.Widze jednak że nie rozmawiam z ogólnym głosem ekipy Zagłębia tylko pewnie z jakimś zakompleksionym pionem (który podobno nie faszyzuje) więc nie będę się przejmował twoimi komentarzami.Każdy facet ma w swoim życiu takie chwile że trzeba umieć sprostać wyzwaniu.Twoim jest opanowanie nerwów po straconej (jak wynika z waszych komentarzy) szansie awansu do II ligi.Jestem z Tobą.Myślę że ci się uda.Na tym się świat nie kończy.Po prostu trzeba się ostro wziąć do roboty,przepracować ostro okres letni i w nowy sezonie znowu ruszyć z impetem o bój o II ligę.Tylko szkoda że tylko takich macie niedorozwiniętych słownie i umysłowo kibiców (Boże spraw żebym się mylił-bo często jestm w Sosnowcu i ludzie tam są naprawdę fajni).Życzę wam tego z całego podbeskidzkiego serca........
Ben napisał(a):Fabian założyłem ten temat po to bo się chciałem dowiedzieć jaki będzie wasz ewentualny stosunek do ewnetualnego przyjazdu na mecz z Podbeskidziem.Dowiedziałem się niewiele więcej niż się mogłem sam domyślić.Czyli że poza pogróżkami nie macie nic logicznego do powiedzenia.Będziecie lać 7000 osób?Hahahah.Trzymaj mnie stary ale nie wierze w to.Bo nasi "starsi bracia" z BKS-u siedzą tylko na meczach pod stadionem i ewentualnie podśmiechują się jak Podbeskidzie traci jakieś punkty.Są jak Telekomunikacja: mieli monopol w Bielsku na klub piłkarski ale go utracili i nie mogą się z tym pogodzić.Ale głupio by było z ich strony jakby podrzygali Zagłębie do ewentualnych zadym.Przyznać musicie że to by była dosyć specyficzna sytuacja gdybyście przyjechali na Podbeskidzie na mecz ligowy i razem z kibolami z Bielska kibisowali przeciwko zespołowi z Bielska.....
Ben napisał(a):Przyznać musicie że to by była dosyć specyficzna sytuacja gdybyście przyjechali na Podbeskidzie na mecz ligowy i razem z kibolami z Bielska kibisowali przeciwko zespołowi z Bielska.....
Ben napisał(a):Na szczęście dla mnie a na nieszczęście dla Ciebie-nie. Wydaje mi się że na tym forum wśród Sosnowiczan są same imbecyle. No jeździjcie sobie dalej do Warszawy na I ligę i do nas na II- popatrzcie jak się gra na poziomie o którym wy i wasi piłkarze mogą narzie pomarzyć...
Mimo wszystko dalej życzę wam powodzenia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników