Pytanko do kibiców Zagłębia od Bielszczanina

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Pytanko do kibiców Zagłębia od Bielszczanina

Postprzez Ben 2003-05-25, 12:26 pm

Mam takie małe pytanie do kibiców Zagłębia Sosnowiec.Jak wiadomo w Bielsku w tej chwili istnieją 2 kluby:BKS grający w IV lidze na którego mecze przychodzi 200 osób i TS Podbeskidzie grający w II lidze na którego mecze przychodzi nawet po 7000 osób.Nie wiem czy jeszcze istnieje sztama między wami a kibolami BKS-u.Ale mam takie pytanie czy jak już Zagłębie znajdzie się w tej samej lidze co Podbeskidzie(albo my spadniemy albo wy awansujecie-byle nie jednocześnie w tym samym czasie) to na meczach w Bielsku będziecie też trzymać sztame z Podbeskidziem czy po prostu razem z BKS-em będziecie kibicować tylko Zagłębiu i robić jakieś ewentualne dymy?Jestem tego bardzo ciekaw bo z tego co narazie jest mi wiadomo to BKS-owi tak średnio się podoba istnienie Podbeskidzia które swoje mecze rozgrywa na dawnym stadionie BKS-u przy Rychlińskiego...
Ben

Postprzez WOJTEK 2003-05-25, 1:39 pm

TYLKO BKS!!!!JAKIE PODBESKIDZIE???
STAL,STAL,BIELSKA STAL!!!!!!!!!!!!!!
WOJTEK
Adventure Group

......

Postprzez Ben 2003-05-25, 2:41 pm

No dobra ale o co chodzi?Bo nie kumam jakie jest wasze zdanie.....
Ben

Postprzez WOJTEK 2003-05-25, 8:01 pm

JAK NIE KUMASZ TO ZERKNIJ TU
http://www.zoo.wroclaw.pl/zwierzeta/pla ... a+indyjska
MOŻE TERAZ POKUMASZ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Fan 2003-05-25, 8:32 pm

Co za durny temat :shock:
Fan
Working Class

Postprzez Baryla 2003-05-25, 8:34 pm

heheheh dobre :lol: :lol: :lol:
Baryla
Zagłębiak

Postprzez Wojna 2003-05-25, 8:35 pm

Temat nadaje sie do działu kibice,a nie tu :evil: Odpowiem Ci jasno że wszystkich w Sosnowcu jebie jakies podbeskidzie,liczy sie tylko Stal i to jest nasza zgoda.Koniec tematu
Wojna

Postprzez BKS 2003-05-26, 9:54 am

BRAWO WOJNA . MASZ RACJE BO NIE MOZE BYĆ INACZEJ. PEWNIE ZAGŁĘBIE BY NIE CHCIAŁO MIEĆ SZTAMY Z KONFIDENTAMI... W BIELSKU LICZĄ SIE TYLKO KIBICE BIALSKIEJ STALI CZY SIE TO KOMUŚ PODOBA CZY NIE... TAK BYŁO I TAK BĘDZIE, JA CZEKAM TYLKO NA MECZ ZAGŁĘBIE-CERAMED, WTEDY BEDZIE NAPRAWWDE CIEKAWIE. POZDROWIANIA DLA KIBICÓW Z SOSNOWCA , RÓWNIEŻ TYCH FASZYZUJĄCYCH !! !! !! NASZĄ DROGĄ NACJONALIZM NASZYM CELEM WIELKA POLSKA !! DZIĘKUJE ZA UWAGE :)
BKS

Postprzez WOJTEK 2003-05-26, 11:19 am

BKS napisał(a):BRAWO WOJNA . MASZ RACJE BO NIE MOZE BYĆ INACZEJ. PEWNIE ZAGŁĘBIE BY NIE CHCIAŁO MIEĆ SZTAMY Z KONFIDENTAMI... W BIELSKU LICZĄ SIE TYLKO KIBICE BIALSKIEJ STALI CZY SIE TO KOMUŚ PODOBA CZY NIE... TAK BYŁO I TAK BĘDZIE, JA CZEKAM TYLKO NA MECZ ZAGŁĘBIE-CERAMED, WTEDY BEDZIE NAPRAWWDE CIEKAWIE. POZDROWIANIA DLA KIBICÓW Z SOSNOWCA , RÓWNIEŻ TYCH FASZYZUJĄCYCH !! !! !! NASZĄ DROGĄ NACJONALIZM NASZYM CELEM WIELKA POLSKA !! DZIĘKUJE ZA UWAGE :)
HMMM.FASZYZUJĄCYCH???KOLEGO,ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ.
POZDRAWIAM NORMALNY BKS!!
WOJTEK
Adventure Group

.........

Postprzez Ben 2003-05-26, 6:12 pm

No to jestem ciekaw naprawdę jakby to wyglądało.No ale z tego co widze to jednak nie awansujecie (przynajmniej w tym sezonie do II ligii) a Podbeskidzie jeszcze dzielnie walczy o utrzymanie i najprawdopodobnie się utrzyma.No cóż...Ja też kibicuję BKS-owi ale na ich mecze nie chodzę bo to IV liga a piłka nożna w tym klubie jest traktowana jak niechciane dziecko i już przecież głośno jest mowa o połączeniu dwóch bielskich klubów.He he ciekawe co wtedy zrobią kibice BKS-u...No nic.Gorąco kibicuję waszej drużynie mimo wszystko i życze spotkania na boisku waszej drużyny z Podbeskidziem.Byle nie w III lidze.......
Ben

problem......

Postprzez Bitka!!!! 2003-05-26, 6:22 pm

JA TAM LUBIE PODBESKIDZIE-ZWŁASZCZA TEGO WASZEGO CETNAROWICZA KTÓRY NA 16 100% AKCJI WYKORZYSTUJE Z BIEDĄ 1.NO CÓŻ.... :lol:
Bitka!!!!

......

Postprzez Ben 2003-05-26, 6:41 pm

No z Cetnarem to była cała historia w Bielsku.Nie miał gościu lekko ale po meczu ze Stalową Wolą został pożegnany na stojaka brawami.Wcześniej na wyjście dostawał gwizdy i przekleństwa.Ale kibice mu wszystko zapomnieli.Teraz musi jeszcze pokazać coś w meczu z Bełchatowem i będzie miał spokój w Bielsku.Tak więc wbrew powszechnej opinii kibice Podbeskidzia to nie biwakowicze na meczach bo potrafią zjeść własnego gracza tym samym dopingując go do lepszej gry.To co się dzieje z przeciwnikami podczas jednego wielkiego ryku 7 tysięcznej widowni nie da się opisać.......
Ben

PROBLEMOS,OJ PROBLEMOS....

Postprzez HENIO 2003-05-26, 6:58 pm

:twisted: I MYŚLICIE ŻE TO WASZEMU CETNARKOWI POMOŻE-DOBRE SOBIE.
ALBO SIE GRA OD SAMEGO POCZĄTKU DOBRZE,ALBO DO DUPY.I NIE PIERDÓL O MOBILIZACJI I MOTYWACJI!!!!!
TEN WASZ CETNAREK BARDZIEJ NADAJE SIE DO BALETU NIŻ DO KOPANIA.JEDYNY GRACZ JAKO TAKI TO WOĹšNIAK.A JAK SIĘ SPOTKAMY NA BOISKU TO WAM POKAŻEMY CO TO JEST PIŁKA W GRZE A NIE JAKIEŚ TAM BALETOWE PODSKOKI!!!!!!I NIE BĘDZIE ŻADNEGO CACKANIA.
BYŁO, JEST I BĘDZIE-ZAWSZE ZAGŁEBIE!!!!!!
HENIO

Postprzez Byczek 2003-05-26, 7:07 pm

:idea: nie ma sztamy między nami!!!!!!tylko BKS!!!!!
aleś wymyślił,no naprawde-czyżbyście się obawiali że ktoś wam obije mordy na dymie??to macie racje!!!!! :evil:
Byczek

...........

Postprzez Ben 2003-05-26, 7:16 pm

No ja tu kulturalnie proszę o odpowiedź a tu takie straszne obelgi spadają na mnie.Ale rozumiem was-II liga uciekła...No cóż.Ale przecież wy już jesteście mistrzami świata:to co zrobiliście w tamtym sezonie(tzn wasi bojowi chłopcy) to było mistrzostwo.Normalnie szał pał na trybunach.A medale wam jakieś przesłali Brazylijczycy z tej okazji???No cóż spotkamy się pewnie na meczu jakimś......towarzyskim bo innej rady nie ma.BKS to potęga wśród kibiców może tak.Wiem że razem lejecie równo Hanysów po gębach.I o tym wiedzą wszyscy.Ale piłkarsko to jest dno z którego BKS się nigdy nie wydostanie bo ma niedoroziniete zefostwo.No ale cóż.póki co to wam bliżej do nich jak do Podbeskidzia.Ale wybaczam wam bo jesteście zrozpaczeni obecną sytuacja w której Piast was wypunktował w pupę pięknie....

To nie ja zacząłem tą jatkę....
Pozdrowienia....
Ben

Następna strona

Powrót do Kibice