Thomi ale się zdenerwowałes wyluzuj trochę.... :!: :!: :wink:...co do twego ...KORMELE KAJ MOCIE FUSSBALL !!!???....powiem ci tyle że mają w 1 lidze jak narazie.... :lol: :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
z napisał(a):
SIEWIERZ :] gdzie ty tam masz tych zagłębiaków ja tam mam kumpli i nie widzimy ich tam wcale jedynie my tam RZĄDZIMY !
paweł w. napisał(a):z - wg Ciebie to wszędzie gieksa rządzi?! Może na Śląsku (poza niektórymi dzielnicami Katowic)
Generał napisał(a):w Olkuszu są kibice wisły i gieksy. cracovi z tego co wiem niema w ogole wiec niewiem skad to info. Na wisłe swego czasu jezdziło ok. 150-200 osob teraz juz napewno mniej i w wiekszosci to dzieciarnia teraz sie jara 1 liga. na giekse razem z ekipami z klucz i slawkowa jezdzi kilka osob ale dokladnej ilosci nie jestem w stanie podac. Na Zagłębie jeździ ok. 20 osob chociaz to roznie bywa i czasem jako Olkusz liczeni sa ludzie z okolic typu Bukowno czy Jaroszowiec.
pozdro
a odnosnie Klucz to tam jest gieksa wisła i Zagłębie bo chyba taka kolejnosc pod wzgledem ilosci.
Sławków to gieksa + kilka osob ktore jezdza na Ludowy
Wolbrom to gieksa wisła i Zagłębie.
PTAQ84 napisał(a):Mam kumpla w Mierzęcicach który jest fanek Gieksy i jeździ na mecze sam :roll: bo reszta z okolicy woli na Ludowy :D W Wojkowicach tez jest paru kibiców GKS-u ale jakoś nie paradują w szalach na mieście :twisted: rządzi Zagłębie 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników