Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
zs napisał(a):Na tej stronce pisze o obecnej sytuacji w Radomsku http://www.radomsko.prv.pl/ Ja jednak licze że przystąpią do rozgrywek bo bilecik już kupiony
Carlos2503 napisał(a):zs napisał(a):Na tej stronce pisze o obecnej sytuacji w Radomsku http://www.radomsko.prv.pl/ Ja jednak licze że przystąpią do rozgrywek bo bilecik już kupiony
zeby się tylko nie wycofali jak już będziemy jechać w pociągu :D
Thomi napisał(a):To co sie przejmujesz najwyzej zrobisz wycieczke krajoznawcza. !
RobertPiaski1906 napisał(a):te osoby które wybierały sie dzisiaj zapisac na mecz to niech pojda jutro bo dzisiaj nie ma zapisow
Polak_sts1906 napisał(a):RobertPiaski1906 napisał(a):te osoby które wybierały sie dzisiaj zapisac na mecz to niech pojda jutro bo dzisiaj nie ma zapisow
No nie wiem. Ja zapisałem się dzisiaj o 12:15. Mam 74 numer biletu :wink:
DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):rozmawiałem ze znajomym z Radomska i powiedział , że już w gazetach regionalnych piszą o upadłości klubu . Więc niema sensu zagrać jednego meczu z Zagłębiem bo to też kasa dla piłkarzy ,której niemają . Jeśli klub Radomsko się wycofa z rozgrywek w trakcie rundy to też niema sensu żebyśmy tam jechali ,a nasi piłkarze zagrają przypuśćmy , że wygramy ( na 99,9% :D ) My zdobędziemy 3 punkty które zostaną nam odebrane tak czy siak ,a kasy za wyjazd nikt nie zwróci ...... Może kasa się tyle nieliczy co wyjazd ale w każdym klubie nawet w Zagłębiu każdy tysiąc się liczy ;)
slimakAG napisał(a):DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):rozmawiałem ze znajomym z Radomska i powiedział , że już w gazetach regionalnych piszą o upadłości klubu . Więc niema sensu zagrać jednego meczu z Zagłębiem bo to też kasa dla piłkarzy ,której niemają . Jeśli klub Radomsko się wycofa z rozgrywek w trakcie rundy to też niema sensu żebyśmy tam jechali ,a nasi piłkarze zagrają przypuśćmy , że wygramy ( na 99,9% :D ) My zdobędziemy 3 punkty które zostaną nam odebrane tak czy siak ,a kasy za wyjazd nikt nie zwróci ...... Może kasa się tyle nieliczy co wyjazd ale w każdym klubie nawet w Zagłębiu każdy tysiąc się liczy ;)
Nie chcesz to nie jedz nikt ci nie każe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników