_PAoLO_ napisał(a):Thomi wyluzuj troszke bo ci żyłka pęknie.Nie bedziemy tu dyskutować o politykach bo nie w tym rzecz, idea zorganizowania mistrzostw to tylko motor napędowy całej akcji, i wcale nie chodzi tu o mistrzostwa tylko o stadion dla Zagłębia-to jest cel nadrzędny, a tacy ludzie jak Ty już na starcie potrafią rzucać kłody pod nogi.Jak Ci nie pasuje akcja zbierania podpisów i nie widzisz w niej sensu to zacznij już ciąć papier na confetti na najbliższe mecze.
POzdro.
Mi nic nie peka. Politykow mam w dupie. A motor napedowy juz miales pare razy i co z tego wyszlo ? GOWNO ! Zapomnij chlopie o stadionie teraz z tymi wlodarzami. Sam zobacz jak ci pieknie buduja ludowy z ta piekna nowa tablica i trybune kryta (smiechu warta) Nie osmieszam swego klubu bo nie w tym rzecz, Ale Ty i inne podpisy beda mieli w tej sytuacji gowno do powiedzenia jak zwykle . Co do konfetti potne jak bede mial czas. Juz nic nie pisze na ten temat bo to nie ma sensu. Jak ci zbuduja stadion dzieki motorowi napedowemu ME to masz u mnie piwo. Wiec do zobaczenia za 7 lat na nowoczesnym Ludowym. Cya