Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez zgredos 2005-02-21, 9:23 am

Sebek - masz jakieś dowody że ktoś "brał"to je podaj, bo jeśli nie masz to lepiej nikogo nie oskarżaj
zgredos

Postprzez bankier 2005-02-21, 9:26 am

Racja - ja sie już na tym przejechałem! Pamiętaj, że Trener czyta forum 8)
bankier

Postprzez krzysztof 2005-02-21, 9:55 am

Wcale nie bronię obcokrajowców, ale efektów w postaci zwycięstw nie było zbyt wiele z powodu iż Łuczywek czy Morawski zostawiali zdrowie na boisku. W piłce potrzebne jest swego rodzaju wyczucie aby być w danej chwili na odpowiednim miejscu i ten fakt wykorzystać. Np. Stolpa nie wywyższał się ani rewelacyjną techniką, ani tym że biegał za każdą piłką. Miał takie szczęście, że był tam gdzie być powinien i z tego były bramki.

Podoba mi się gra zarówno Łuczywka i Morawskiego i nie mam do zawodników pretensji, że przegraliśmy po dobrej grze.
Jednak wolałbym widzieć zwycięstwa po gorszej grze dlatego zobaczmy co pokaże runda wiosenna.
krzysztof

Postprzez Carlos 2005-02-21, 10:05 am

bankier napisał(a):Racja - ja sie już na tym przejechałem! Pamiętaj, że Trener czyta forum 8)
heh pamiętam tą akcje
Carlos

Postprzez żaba 2005-02-21, 5:59 pm

Z tymi oskarżeniami nie galopowałbym w ten sposób.Zawodnicy z Bałkanów to południowcy, źle sie czują na śniegu, nie sa przystosowaniu do takich warunków klimatycznych.Z recenzji krytyków sportowych wiem że Hośić i Adżem to solidni kopacze i mam nadzieje że to udowodnią w lidze ku naszej uciesze.
żaba

Postprzez 1410 2005-02-21, 6:15 pm

Mam prośbę do zawodników ,na pewno któryś z was wzią laptopa .Napiszcie na forum jakie warunki treningowe i ewentuane wyniki sparingów Wasi wierni kibice będą bardzo wdzięczni.
1410

Postprzez mały 2005-02-22, 12:10 pm

Dzisiaj będe miał info z węgier . Jak tylko dostanę to przekażę informację na formu.
mały

Postprzez mały 2005-02-22, 12:17 pm

Dzisiaj chłopaki mieli siłownię a jutro zagrają pierwszy sparing.
mały

Re: Sparingi -Zima 2005

Postprzez mały 2005-02-22, 12:23 pm

Sebek napisał(a):Przyglądam się od początku naszym przygotowaniom do rundy rewanżowej i właśnie dzisiaj,po ostatnim sparingu postanowiłem wybuchnąć!TO CO SIĘ DZIEJE W KLUBIE TO SKANDAL!Mam pytanie - kto i ile zarobił na tych obcokrajowcach?!!!!Rudy?a może Tochel?A może razem do spółki???!!To co obcokrajowcy wyprawiają w sparingach-szok!!Np. Np.lewy obrońca(Adżem)w meczu robi 500 metrów,a ma grać ofensywnie!!A polski zawodnik Łuczywek zapierdala jak wół w jedną i drugą stronę!!To czemu ma grać Jugol?Bo musi?Bo ktoś zarobił?
Dalej...
Hosić - ma byc ważną postacią w naszej obronie a prawda jest taka że Malinowski jest o klasę lepszy!!
Madar - pomocnik na miarę Wisły Kraków,tak czytałem w gazecie!A tu gościu stoi na boisku i w ogóle nie biega!!!Trzeba zapierdalać jak Morawski,który się nie zatrzymuje i walczy na całym boisku.Lacha mniej biega,ale dużo widzi i gra dobre piłki!Oj panie Aleksandrze...trzeba zapierdalać!!!
Na koniec proszę żeby nie grali zawodnicy układowi bo ktoś na nich zarobił!!W przeciwnym razie nasze KOCHANE ZAGŁĘBIE spadnie do III Ligi!!!TRENERZE nie przesadzaj!Ufamy Tobie,ale coś(ktoś) tu nie gra...!
Coś w tym jest !!! Jak już wcześniej pisałem Zubanovic zagrał 45 min na śniegu i podpisał kontrakt . Trochę to zastanawiające . Po drugie wszystcy są od jednego menadżera a po trezcie jak Polak jedzie na testy do obcego kraju to siedzi tam co najmniej 7 dni i do tego prześwietlają go z każdej strony a u nas wystarczy być obcokrajowcem i śup do składu .????????????
mały

Postprzez Mati_1987 2005-02-22, 12:44 pm

Coś w tym jest !!! Jak już wcześniej pisałem Zubanovic zagrał 45 min na śniegu i podpisał kontrakt . Trochę to zastanawiające . Po drugie wszystcy są od jednego menadżera a po trezcie jak Polak jedzie na testy do obcego kraju to siedzi tam co najmniej 7 dni i do tego prześwietlają go z każdej strony a u nas wystarczy być obcokrajowcem i śup do składu .????????????

hmm...czyli Ty tez pewnie sądzisz że ktoś wzioł w łape...
bez obrazy..ale może wezwij Rutkowskiego :?: on rozwiąże tą sprawe.. :lol: i będziecie widzieć (razem z Sebkiem) kto ile za co wzioł w łape... :? dla mnie Krzysiu jest zawodowcem... Rudy też i troszke to smutne.. że jak coś idzie nie tak (słaba gra w sparingach) to na forum pojawiają sie wpisy... kto ile wzioł.. :(
pozdro
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez mały 2005-02-22, 1:00 pm

Mati_1987 napisał(a):

hmm...czyli Ty tez pewnie sądzisz że ktoś wzioł w łape...
bez obrazy..ale może wezwij Rutkowskiego :?: on rozwiąże tą sprawe.. :lol: i będziecie widzieć (razem z Sebkiem) kto ile za co wzioł w łape... :? dla mnie Krzysiu jest zawodowcem... Rudy też i troszke to smutne.. że jak coś idzie nie tak (słaba gra w sparingach) to na forum pojawiają sie wpisy... kto ile wzioł.. :(
pozdro
Gdybyś uważnie przeczytał teks to byś nie pisał takich bzdur . Nigdzie nie napisałem ,że ktoś wziął pod stołem kasę za kontrakty obcokrajowców i nie robię z tego żadnej teorii spiskowej tylko podałem kilka faktów , które budzą moją wątpliwość i podzieliłem się nimi na forum. To ty wyciągnąłeś z tego zbyt pochopne i daleko idące wnioski . I natym proponuję zakończyć spekulację na temat , kto komu i za ile ?!

POZDRO !!
mały

Postprzez żaba 2005-02-22, 3:57 pm

Mnie pan R. zrobił na kase. Nie będę mówił w jakich okolicznościach... Jak tak czytam wasze posty, też zaczynam miec watpliwości bo znam pana dyrektora od innej strony
żaba

Postprzez bankier 2005-02-22, 8:26 pm

Może jestem z innej planety - ale ostatniego wpisu nie mogę zrozumieć! :shock:
bankier

Postprzez LucasUSA 2005-02-24, 12:24 am

Dajcie spokoj z tymi teoriami spiskowymi. Nie jestesmy Realem czy innym ManUtd, zeby trzymac obcokrajowcow tygodniami na testach i przebierac jak w ulegalkach.

Z drugiej strony ktos dal plame ze zgrupowaniem, roztaczano wizje pieknie przygotowanych boisk pokrytych soczyscie zielona trawa, iscie miejsce gdzie pilkarze ida do nieba po smierci, a tymczsem : "Po odwilży boisko było nasiąkniętę wodą i nie było możliwości gry w takich warunkach" :evil: . Na pielegacji trawy i boisk sie nie znam, ale cos mi sie wydaje, ze jak boisko dobrze nasiaklo, to cudownych warunkow do weekendu nie bedzie. I tu ktos powinien odpowiedziec za zaniedbanie, w koncu na Wegrzech chyba maja telefony i mozna bylo sprawdzic, jaki stan murawy. I nie mowcie, ze wegierski to trudny jezyk :evil:
LucasUSA

Postprzez bankier 2005-02-24, 7:59 am

Taką samą przygodę miała Gieksa chyba dwa sezony temu kiedy ich szkoleniowcem był J. Żurek... szkoda, że z takich lekcji nikt nie wyciąga wniosków :?
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna