Słów Kilka O Fan - Klubach ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez ASTER 2005-02-07, 11:58 pm

UlTrAs WARTA napisał(a):
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
zgredos napisał(a):Zawiercie z Zagłębiem :!: To dlaczego tak nas wyzywaliście, dlaczego leciały kamienie jak Zagłębie grało w Zawierciu :?: Nie tak dawno graliśmy PP w Kromołowie i też jakieś śmieszne wasze bojówki nas atakowały

To chyba był Myszków i tamtejszy fc Ruchu

wręcz powiedziałbym, ze na pewno :wink:
a tak wogóle to jeżeli chodzi o Kromołów to jest to praktycznie miejscowość leżąca koło Zawiercia, wiec nie mówcie, ze atakował was ktoś w Zawierciu :P Kibice Warty tam nie jeżdżą. Co innego Kromołów, oni często wpadali na Warte.
Na pewno nie atakowali was kibice Ĺšródła, ponieważ znam kilku sympatyków tej drużyny i wiem, że nie są wrogo nastawieni do Zagłębia.
pozdro

WARTA masz wiadomość na prv
pozdro
ASTER

Zapyt.?

Postprzez ASTER 2005-02-08, 12:04 am

Czekam także na info dotyczące stosunków z Olkuszem , Sławkowem i do Kluczy, Wolbromia?

Z góry dzieki
ASTER

Postprzez PTAQ84 2005-02-08, 4:53 pm

Nie wiem dokładnie jakie stosunki panują w każdym mieście ale tyle co wiem.Olkusz to napewno Zagłębie,ale czy tylko?nie wiem.Ze Sławkowa ludzie jeżdżą na GKS ale zapewne i na Ludowym też ktoś bywa.Klucze to GKS,a Wolbrom nie wiem.
POZDRO 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez mdc dg 2005-02-08, 8:17 pm

W Olkuszu są także kibice Wisły i Cracovii i to oni są w większości.Na Wiśle swego czasu chyba wisiała nawet flaga z nazwą miasta Olkusz.
mdc dg

Postprzez Rynek 2005-02-08, 8:56 pm

mdc dg napisał(a):W Olkuszu są także kibice Wisły i Cracovii i to oni są w większości.Na Wiśle swego czasu chyba wisiała nawet flaga z nazwą miasta Olkusz.

Z tego co wiem to Cracovii nie ma wogole w Olkuszu za to jest Gieksa! Ale lepiej niech sie wypowiedza ci co mieszkaja w Olkuszu! Chetnie bym sie dowiedzial jak wyglada sytulacja w innych miastach typu Wolbrom, Bukowno itd. tylko prosze o wypowiedzi osob mieszkajacych w tych miastach :!:
Rynek
Obserwowany

Postprzez Oko 2005-02-09, 10:42 am

Postanowilem to tutaj wrzucić

Mamy już dwadzieścia osób, które zajmą się sprzedażą — mówi Piotr Kuciel. — Aby uniknąć oszustów wprowadziliśmy zalaminowane identyfikatory. Opublikujemy też listę nazwisk kolegów upoważnionych do rozprowadzania cegiełek. Zaczniemy od Jaworzna, ale Szczakowianka ma też kibiców w Trzebinii, Libiążu, Chełmku i Sosnowcu :lol: . Tam też trafią nasze cegiełki. Mamy nadzieję, że sprzedaż ruszy na początku przyszłego tygodnia.
Oko

Postprzez Generał 2005-02-09, 10:52 am

w Olkuszu są kibice wisły i gieksy. cracovi z tego co wiem niema w ogole wiec niewiem skad to info. Na wisłe swego czasu jezdziło ok. 150-200 osob teraz juz napewno mniej i w wiekszosci to dzieciarnia teraz sie jara 1 liga. na giekse razem z ekipami z klucz i slawkowa jezdzi kilka osob ale dokladnej ilosci nie jestem w stanie podac. Na Zagłębie jeździ ok. 20 osob chociaz to roznie bywa i czasem jako Olkusz liczeni sa ludzie z okolic typu Bukowno czy Jaroszowiec.
pozdro

a odnosnie Klucz to tam jest gieksa wisła i Zagłębie bo chyba taka kolejnosc pod wzgledem ilosci.
Sławków to gieksa + kilka osob ktore jezdza na Ludowy
Wolbrom to gieksa wisła i Zagłębie.
Generał

Postprzez UlTrAs WARTA 2005-02-09, 1:32 pm

Jeżeli chodzi o Wolbrom to z tego co wiem najwięcej tam jest GKSu. Ale sa też Zagłębiacy ( w mniejszej liczbie) i Legioniści. Nie można również zapominać o sympatykach tamtejszego Przeboju.
UlTrAs WARTA

Postprzez PTAQ84 2005-02-09, 1:43 pm

Oko napisał(a):Postanowilem to tutaj wrzucić

Mamy już dwadzieścia osób, które zajmą się sprzedażą — mówi Piotr Kuciel. — Aby uniknąć oszustów wprowadziliśmy zalaminowane identyfikatory. Opublikujemy też listę nazwisk kolegów upoważnionych do rozprowadzania cegiełek. Zaczniemy od Jaworzna, ale Szczakowianka ma też kibiców w Trzebinii, Libiążu, Chełmku i Sosnowcu :lol: . Tam też trafią nasze cegiełki. Mamy nadzieję, że sprzedaż ruszy na początku przyszłego tygodnia.

Pewnie fani Szczaksy ustawią się na Patelni i będą zbierac fundusze :lol:
Może oni dorzucą sie do naszej zbiórki na Wielką Flagę 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Mateus 2005-02-09, 1:51 pm

Oko napisał(a):Postanowilem to tutaj wrzucić

Mamy już dwadzieścia osób, które zajmą się sprzedażą — mówi Piotr Kuciel. — Aby uniknąć oszustów wprowadziliśmy zalaminowane identyfikatory. Opublikujemy też listę nazwisk kolegów upoważnionych do rozprowadzania cegiełek. Zaczniemy od Jaworzna, ale Szczakowianka ma też kibiców w Trzebinii, Libiążu, Chełmku i Sosnowcu . Tam też trafią nasze cegiełki. Mamy nadzieję, że sprzedaż ruszy na początku przyszłego tygodnia.

Z tego co wiem to z Trzebinii na Szczaxe jeżdzą same "dziadki" w tym mój dziadek też :?
A tak to niewidziałem nikogo w szaliku Szczaxy nigdy w Trzebinii a mieszkam tu od urodzenia... :wink:
a że podali do tego jeszcze Sosnowiec to już totalne zdziwienie :lol: :lol:
Mateus

Postprzez Pesto 2005-02-09, 2:16 pm

Malopolska Zachodnia wyglada mniej wiecej tak :

Trzebinia/Chrzanow - Wisla 80% , GKS 10%, Legia/Cracovia/Widzew 10 %
Libiaz - Wisla 40% , Gornik 40 % , GKS 20 %
Oswiecim/Chelmek/Brzeszcze - Wisla 60 % , Legia 30% , GKS 10 %

zaznaczam , ze nie jestem socjologiem i badan nie robilem :lol: wszystkie wartosci sa tylko orientacyjne

pozdrawiam wszystkich kibicow Legii z Malopolski 8) trzymcie sie chlopy . na przekor gnidom spod znaku bialej gwiazdki 8)
Pesto
kumaty

Postprzez ASTER 2005-02-10, 5:07 pm

UlTrAs WARTA podaj mi swoj nr gg, ale na prv.
pozdrawiam
ASTER

.

Postprzez ASTER 2005-02-27, 12:27 am

Dzięki za gościne
Zagłębie Dabrowskie zawsze razem
ASTER

Re: bez tematu

Postprzez z 2005-02-27, 12:42 pm

Dami_mdc napisał(a):Zawiercie, Łazy, Siewierz,Wojkowice Kościelne pozdro dla tamtejszych kibiców Zagłębia :wink:

SIEWIERZ :] gdzie ty tam masz tych zagłębiaków ja tam mam kumpli i nie widzimy ich tam wcale jedynie my tam RZĄDZIMY !
z
JUDASZ

Re: bez tematu

Postprzez Gość 2005-02-27, 1:12 pm

z napisał(a):
Dami_mdc napisał(a):Zawiercie, Łazy, Siewierz,Wojkowice Kościelne pozdro dla tamtejszych kibiców Zagłębia :wink:

SIEWIERZ :] gdzie ty tam masz tych zagłębiaków ja tam mam kumpli i nie widzimy ich tam wcale jedynie my tam RZĄDZIMY !

Co niby robicie ? rzadzicie ? buhehe zes mnie rozbawil koles, jak wy juz w Katowicach nie istniejecie ilu was k***a jest ? mniej niz zero i moge zapewnic ze Twoj podpis tez jest bledny GKS w Bedzinie ? to czemu tego tak nie okazujecie ?

KORMELE KAJ MOCIE FUSSBALL !!!???
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice