Numer jeden jest po prostu namber łan;)
jest przejrzysta i wyrazna podoba mi sie tez bardzo trzecia propozycja nie mam watpliwosci ze ktoras wygra;) kazda jest swietna;
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
KaRoLiNka napisał(a):głosuje na nr.1...hehe :D :D
Krawiec napisał(a):KaRoLiNka napisał(a):głosuje na nr.1...hehe :D :D
Ja w kwestii formalnej. Czy mozemy zaliczać głosy osób, które powiedzmy, że przed chwilą ujawniły się sie poraz pierwszy ?
Dlatego prosiłem m@rcina o potwierdzanie wpisów w ankiecie bo ktoś rozemocjonowany własnym wyborem może poleciec w ...... . Poza tym głosują tez "goscie" na forum
Nie bierz tego do siebie Karolinko być może bardzo się myle w Twoim przypadku za co z góry przepraszam ale trzeba zadbać o uczciwość wyboru.
Dlatego tez proponuję zliczyć w poniedziałek tylko potwierdzone głosy forumowiczów , których znamy nie od dziś.
Krawiec napisał(a):KaRoLiNka napisał(a):głosuje na nr.1...hehe :D :D
Ja w kwestii formalnej. Czy mozemy zaliczać głosy osób, które powiedzmy, że przed chwilą ujawniły się sie poraz pierwszy ?
Dlatego prosiłem m@rcina o potwierdzanie wpisów w ankiecie bo ktoś rozemocjonowany własnym wyborem może poleciec w ...... . Poza tym głosują tez "goscie" na forum
Nie bierz tego do siebie Karolinko być może bardzo się myle w Twoim przypadku za co z góry przepraszam ale trzeba zadbać o uczciwość wyboru.
Dlatego tez proponuję zliczyć w poniedziałek tylko potwierdzone głosy forumowiczów , których znamy nie od dziś.
Krawiec napisał(a):W tym wątku już za późno ale mozna wykasowac stary watek o projektach i w jego miejsce zainicjowac nowy z deklaracjami zakupu.
DaMi napisał(a):Krawiec napisał(a):W tym wątku już za późno ale mozna wykasowac stary watek o projektach i w jego miejsce zainicjowac nowy z deklaracjami zakupu.
I myślisz że jak ktoś się zadeklaruje to kupi bo ja myśle że nie ??!! Popatrz na zbiórke kasy na flage bardzo dużo osób się deklarowało a wpłaciło kilka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników