^m@rcin^ napisał(a):Pozatym moim zdaniem 100 flag to z pol roku sie bedzie sprzedawac.
Przesadzasz, w samej Sto(L)icy spokojnie znajdę Ci z 15 chętnych :roll:
to jest naprawdę zajebista opcja. :idea:
nie pisz odrazy czarnych scenariuszy :?
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Pozatym moim zdaniem 100 flag to z pol roku sie bedzie sprzedawac.
grzechu napisał(a):adek napisał(a):jeszcze jeden projekt
Projekt fajny tylko wydaje mi sie ze barwy w tle powinny byc prosto poziomo ulozone bo wiadomo jak sie zrobi taka flage to sama na wietrze sie odwpoiednio ulozy :) Rozuemiecie chyba o co mi chodzi :)
adek napisał(a):podejrzewam, ze i tak wiekszosc zakupionych flag pozostanie w domu, wiec problem znika :wink:
Qba napisał(a):mnie sie bardzo podoba z lwami i working class.. wzialbym oby dwie...
rzeczywiscie mozna zrobic przedplaty albo chociaz osobny temat na forum i deklarowac sie kto by ile wzial
pozdro
Krawiec napisał(a):Qba napisał(a):mnie sie bardzo podoba z lwami i working class.. wzialbym oby dwie...
rzeczywiscie mozna zrobic przedplaty albo chociaz osobny temat na forum i deklarowac sie kto by ile wzial
pozdro
To jest dobry pomysł. Już go kiedyś wykorzystaliśmy przy zbióce kasy na flagę Zagłębie Dąbrowskie. Ludzie zadeklarowali na forum swój wkład i wiedzieliśmy na czym stoimy. Ale najpierw trzeba wybrać najlepsze projekty. Może ktoś zrobi ankietę, a głosy będziemy liczyć tylko te potwierdzone wpisem - tak by głos np. jakiegoś zalogowanego Gieksiarza nie przeważył.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników