Carlos2503 napisał(a):może warto jeszcze pogadac na ten temat i ustalic ktory szal zrobimy . Moze faktycznie macie racje ze po co ten sam wzór . Albo najlepiej zrobimy mój i Matiego :D
Ustala ci co na niego wykladaja kase proste !! :D
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Carlos2503 napisał(a):może warto jeszcze pogadac na ten temat i ustalic ktory szal zrobimy . Moze faktycznie macie racje ze po co ten sam wzór . Albo najlepiej zrobimy mój i Matiego :D
^m@rcin^ napisał(a):Carlos2503 napisał(a):może warto jeszcze pogadac na ten temat i ustalic ktory szal zrobimy . Moze faktycznie macie racje ze po co ten sam wzór . Albo najlepiej zrobimy mój i Matiego :D
Carlos2503 napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Carlos2503 napisał(a):może warto jeszcze pogadac na ten temat i ustalic ktory szal zrobimy . Moze faktycznie macie racje ze po co ten sam wzór . Albo najlepiej zrobimy mój i Matiego :D
jak to wygładają kase :?:
To_ja_RaRy napisał(a):Ludzie czytajcie co pisza.
Flage forum robili FORUMOWICZE a szalik osoba "X" ktora wyklada w to kase i zrobi taki jaki mu sie podoba.
A jesli jest Was tylu chetnych to nie widze problemu zebyscie sobie wykonali owy szalik.
POZDRO
grzechu napisał(a):To_ja_RaRy napisał(a):Ludzie czytajcie co pisza.
Flage forum robili FORUMOWICZE a szalik osoba "X" ktora wyklada w to kase i zrobi taki jaki mu sie podoba.
A jesli jest Was tylu chetnych to nie widze problemu zebyscie sobie wykonali owy szalik.
POZDRO
Ale jezeli ta osoba by robila szalik dla siebie to OK ale to bedzie szalik przeznaczony do sprzedazy. Czyli lepiej chyba wybra wzor ktory ma wieksze powodzenie wsrod kibicow?
mlody1906 napisał(a):to moze zrobic liste w sklepie i Ci co chca beda dawac zadatek 10 zl (plus "dobrowolne" 2-3zl na sektorowke) ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników