Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Mati_1987 napisał(a):Dzięki dzięki..ale bez przesady..
miałem w nocy wizje..szala..który po nałożeniu na twarz miałby widoczny znaczek i date..wyglądalby mniejwięcej tak:
niby nic nowatorskiego..ale co o tym myślicie?
PTAQ84 napisał(a):Mati_1987 napisał(a):Dzięki dzięki..ale bez przesady..
miałem w nocy wizje..szala..który po nałożeniu na twarz miałby widoczny znaczek i date..wyglądalby mniejwięcej tak:
niby nic nowatorskiego..ale co o tym myślicie?
Brawo Mati :D
Spróbuj zamiast daty, po obu stronach herbu motyw z pięściami 8)
POZDRO
Mati_1987 napisał(a):Dzięki wszystkim... za opinie..niestety ten szal najprawdopodobniej nie powstanie..byłem dziś w SK pokazałem Darkowi projekty.. spytał sie kogoś (nie znam) czy robimy ten czy poprzedni...a oni odparli że ''poprzedni'' takwięc będzie chyba kontynuacja projektu zaprezentowanego przez Carlosa...
pozdro
mlody1906 napisał(a):Mati_1987 napisał(a):Dzięki wszystkim... za opinie..niestety ten szal najprawdopodobniej nie powstanie..byłem dziś w SK pokazałem Darkowi projekty.. spytał sie kogoś (nie znam) czy robimy ten czy poprzedni...a oni odparli że ''poprzedni'' takwięc będzie chyba kontynuacja projektu zaprezentowanego przez Carlosa...
pozdro
Wielka szkoda!!!! Ten Twoj projekt o niebo lepszy, jest orginalny, malo jest takich szali. Z calym szacunkiem do projektu Carlosa, ktory brzydki nie jest (projekt :wink: ), po co bedzie juz 3ci raz ten sam wzor tylko napisy inne? Moze jeszcze nie jest za pozno i do szycia pojdzie wzor Matiego .... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników