Zagłębie Sosnowiec - Podbeskidzie Bielsko-Biala (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DąBrOwA_GóRniCzA 2004-11-08, 12:48 pm

_artur_ napisał(a):lubie nie lubie,nieznam jej ale samo jej zachowanie zasługuje na krytyke.

racja ;) Fabian niechciałbyś chyba żeby twoja laska się rozebrała do stanika na meczu ?! ja bym swojej niepozwolił bo to po pierwsze zachowanie niegodne dziewczyny ! chyba , że chciała na siebie zwrócić uwage ,a po drugie tak piździało , że mi w kurtce było zimno ,a co dopiero bez ubrań ....
DąBrOwA_GóRniCzA

Postprzez asdf 2004-11-08, 12:54 pm

ale afera :roll: laska ma zajawke i tyle.
asdf

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-08, 12:56 pm

DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):
_artur_ napisał(a):lubie nie lubie,nieznam jej ale samo jej zachowanie zasługuje na krytyke.

racja ;) Fabian niechciałbyś chyba żeby twoja laska się rozebrała do stanika na meczu ?! ja bym swojej niepozwolił bo to po pierwsze zachowanie niegodne dziewczyny ! chyba , że chciała na siebie zwrócić uwage ,a po drugie tak piździało , że mi w kurtce było zimno ,a co dopiero bez ubrań ....

wiesz byc moze jest ona osobą "samotna" teraz, wiec nie musi patrzec na chłopa :wink: a po drugie wiecie co spytajcie sie jej :twisted: ,bo
jak ktos zauwazyłe, jej nie zna i moza komus krzywde zrobic...przypisujac jej cos , czego nie ma...
duch...(tsp)

Postprzez fabian 2004-11-08, 1:00 pm

Otóż ja może jestem inny, ale lubię jak się dziewczyny rozbierają. Doświadczenia empiryczne na własnej osobie odbyte na kilku wieczorach kawalerskich potwierdzają, że rozbierające się dziewczyny powodują u mnie raczej pozytywne odczucia :D :D :D

Drugi argiment jest taki, że na kilku meczach musiałem już znieść gołe brzuchy męskiej części naszej braci kibicowskiej i do tej pory mam uraz psychiczny :D :D :D

Pozdro!

Ps. Po prostu nie traktuje tego poważnie...
fabian

Postprzez _artur_ 2004-11-08, 1:12 pm

fabian napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego?

Piknik Klub i wszytsko.
_artur_

Postprzez Elwis 2004-11-08, 3:49 pm

musztra napisał:
z tego co się orientuje to Podbeskidzie nie jeździ na wyjazdy a jeśli jusz to max 20- 40

No to rzeczywiście śmialiście sie z nich a ich przyjechało 80 i pokazało jak sie kibicuje Wstyd mi było Gratuluje też pomysłu wpuszczenia kiboli przez bramke by zabrali im flage teraz dostaniemy kare :D A nasz młyn za to to jest potęga średnia wieku 11,5 FB weźcie i zrubcie coś bo powoli stajecie sie posmiewiskiem
Elwis

Postprzez Paula_tsp 2004-11-08, 3:59 pm

No widzę że się niektórzy rozpisali na mój temat.
Po pierwsze wcale zimno nie było, po drugie każdy robi to co lubi, po trzecie w szczecinie na meczu ściągnięcie koszulki przy stanie 0:0 w pierwszej połowie wzbudzić bardzo mieszane uczucia a tam 99% kibiców wypowiadała się pozytywnie.A po 4 chyba nie oglądacie meczy z wyższej półki takich jak chociażby MŚ gdzie Canadę robi dużo kibicek.
A tak wogóle to był zakład że jak TSP wyjdzie na prowadzenie to ściągnę koszulkę.I nie czepiajcie się mnie.
Paula_tsp

Postprzez lukes 2004-11-08, 4:04 pm

Paula_tsp napisał(a):, po trzecie w szczecinie na meczu ściągnięcie koszulki przy stanie 0:0 w pierwszej połowie wzbudzić bardzo mieszane uczucia a

:D

czy wynik na boisku ma tu jakies znaczenie :D
lukes
no spin

Postprzez Paula_tsp 2004-11-08, 4:19 pm

No raczej tak jakbyśmy przegrywali 3:0 to na pewno by mi się tak temperatura nie podniosła.Piłkarze kiedyś też ściągali po golu koszulki.Może należy mi sie kartka za moje zachowanie??
Paula_tsp

Postprzez Warson 2004-11-08, 4:42 pm

Jak ci zimno nie było to z ciebie jakiś Mors chyba jest, na mnie twoje zachowanie nic nie robi, mozna sie rozbierac, nie jest to zakazane ale serio troche za zimno an to, ciekawe jak cie tam na sektorze twoi kibice odbierali, ale fajna dziwna mania rozbierania sie na meczach, niezle, zostawiam to dla inncyh :)
Warson

Postprzez kobialka 2004-11-08, 4:42 pm

Paula_tsp napisał(a):No raczej tak jakbyśmy przegrywali 3:0 to na pewno by mi się tak temperatura nie podniosła.Piłkarze kiedyś też ściągali po golu koszulki.Może należy mi sie kartka za moje zachowanie??

pilkarze to pilkarze....moze powinnas po kazdym golu cos sciagac? wtedy twoi koledzy miliby swietny ubaw....zaklad zakladem, mialas prawo ale dla mnie to bynajmniej glupie i chore...ale pozdro za odwage....
kobialka

Postprzez TazSc 2004-11-08, 5:11 pm

Ale macie problem,rozebrala sie jakas raszpla a tu dyskusja jak by to wasza laska byla... ze tak nie wypada ze za zimno bylo itd. Przecież ona nawet nie jest z Sosnowca (chyba ze sie myle), chciala to sie rozebrala!! Dla mnie mogla sie nawet do naga rozebrac i wsadzic sobie race w dupe! moze nastepnym razem tak zrobi!? :lol:
TazSc

Postprzez amstat 2004-11-08, 5:38 pm

heh zobaczymy jak beda bronic fan w Bielsku hehe
a ta swinka jak mi sie dobrze wydaje rozbierala sie rowniez w Szczecinie...
amstat
Fanatyk

Postprzez Franz 2004-11-08, 5:46 pm

co do "sprawy" PauliTSP: każdy robi to co lubi, nie wiem czy m się tak napalacie, zakochaliście się w niej :?: .

co do akcji z przed meczu: jedni wolą dłubać słonecznik, drudzy kroić flagi, też można napisać każdy robi to co lubi, ale słonecznik to mozna dłubać na ławce przed blokiem a nie trzeba chodzić w tym celu na stadion.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

...

Postprzez Krawiec 2004-11-08, 5:53 pm

artur, a co ma do tego zdarzenia PK ?
Krawiec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników