Zagłębie Sosnowiec - Podbeskidzie Bielsko-Biala (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez TeEsiak 2004-11-07, 7:59 pm

hmmmMm będziecie moze mieli fotki z tego meczu ? pozdrawiam :?

no dobra z tą flaga bylo minelo ale przyznaj ze ochrona nic nie zrobila ... ale h*** jzu z nimi :)) popelnilismy błąd , ponieslismy konsekwencje straceniem liter "PO" :) Doprodukuje sie hehe :))
TeEsiak

Postprzez Warson 2004-11-07, 8:12 pm

CZekamy na Foto z Paulaą :)) Szkoda bo tego akurat nie widziałem ;(

A jesli chodzi o wyskok naszych na poczatku meczu, to wyszło coś z tego??
Warson

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 8:18 pm

Warson napisał(a):CZekamy na Foto z Paulaą :)) Szkoda bo tego akurat nie widziałem ;(

A jesli chodzi o wyskok naszych na poczatku meczu, to wyszło coś z tego??

hmmmm powiedzmy ze "znikneło" nam kawałem materiału z literami "Po"
...widac jeszcze sie musimy wiele nauczyc...ale przyjanmiej teraz dostalismy nauczke, tylko czy sie cieszyc z tego czy nie :roll: ?? bo gdyby to był Bks mozna zrozumiec "ich" (choc nie do konca, bo co to za "zaszczyt" kroci ekipe gdzie nie ma "chuliganki"???), ale czemu wy....?
Ostatnio edytowano 2004-11-07, 8:22 pm przez duch...(tsp), łącznie edytowano 1 raz
duch...(tsp)

Postprzez TeEsiak 2004-11-07, 8:19 pm

Warson napisał(a):A jesli chodzi o wyskok naszych na poczatku meczu, to wyszło coś z tego??

urwanie "PO" z naszej flagi ... mala strata :))
TeEsiak

Postprzez Tomano 2004-11-07, 8:29 pm

o kurde ale mnie rozbawiliscie :D Ochrona ma pilnowac wam flag :?: Doprodukuje sie :D Niedorosliscie do jezdzenia za swoja druzyna :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 8:35 pm

Tomano napisał(a):o kurde ale mnie rozbawiliscie :D Ochrona ma pilnowac wam flag :?: Doprodukuje sie :D Niedorosliscie do jezdzenia za swoja druzyna :!:

wiesz to ze sie zagapilismy, to nasza wina i tyle...ale hmmmm chyba zrozumiałem...my chyba wszyscy niedoroslimy do "kibicowania" bo jesli to ma polegac na "krojeniu", "paleniu", "zabijaniu" (Kraków, Łódź) całe to kibicowanie...to to chyba nie ma sensu....albo to tylko taki skutek uboczny....czegos co ma byc "cywilizowane" :roll:
duch...(tsp)

Postprzez Tomano 2004-11-07, 8:47 pm

Nie napisalem ani słowa o zabijaniu, zreszta niewazne. W jakim swiecie zyjesz? Jadac na wyjazd za swoim zespolem liczysz sie z tym ze ktos ci skroi flage, da po mordzie etc. albo siedzisz w domu...
Tomano
Adventure Group

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 8:55 pm

Tomano napisał(a):Nie napisalem ani słowa o zabijaniu, zreszta niewazne. W jakim swiecie zyjesz? Jadac na wyjazd za swoim zespolem liczysz sie z tym ze ktos ci skroi flage, da po mordzie etc. albo siedzisz w domu...

...wiesz jest rozwiazane trzecie...nie siedze w domu...ale tez nie jade po to zeby komus "skoric" flage, cokolwiek albo dac mu po mordzie..., jesli mi nic nie zrobił...moze lubie "wracac" do domu nie mogac nic "powiedziec", bez głosu..., ale wiesz co, to chyba idze o "szacunek"...powiedz mi czy jesli bysmy wywsielsi na płocie szliki bks i spalili, czy oprócz tego ze bys nas bardziej nienawidził, czy byc bardziej szanował???? nas przez to? na tym to polega?
duch...(tsp)

Postprzez Tomano 2004-11-07, 9:07 pm

Nie ma to dla mnie nic wspolnego z szacunkiem. Nie zrozumiales mnie. To co was dzisiaj spotkalo to wyjazdowa proza, nic nadzwyczajnego, norma. Taki jest swiat , tak wyglada kibicowanie od poczatku ruchu szalikowego. Dlatego nie zalcie sie ze ochrona nie broni waszych flag. Daliscie dupy, nauczka dla was na przyszlosc. pzdr
Tomano
Adventure Group

Postprzez Ader 2004-11-07, 9:13 pm

duchu studiujesz filozofie??? :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 9:15 pm

Tomano napisał(a):Nie ma to dla mnie nic wspolnego z szacunkiem. Nie zrozumiales mnie. To co was dzisiaj spotkalo to wyjazdowa proza, nic nadzwyczajnego, norma. Taki jest swiat , tak wyglada kibicowanie od poczatku ruchu szalikowego. Dlatego nie zalcie sie ze ochrona nie broni waszych flag. Daliscie dupy, nauczka dla was na przyszlosc. pzdr

ale mi nie chodzi o zalenie sie na ochrone, masz racje to mysmy!!! dali ciała...
tylko po co to było? proza kibicowania...hmmmm wiesz moze i by to było zabwane i nawet kuszace...tylko ze to jest prosta droga do tego co dla mnie ejst najgorsze w "kibicowniu" i predzej czy pozniej doprowadza do tragedii...ale własnie my obydwoje mamy inne spojrzenie na to, hmmmm inne swiaty :roll: , dzieki ze poswiecenie mi swojego czas, pozdrawiam :roll:
duch...(tsp)

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 9:16 pm

Adi89 napisał(a):duchu studiujesz filozofie??? :)

hehehhehe moze to zabrzmi głupio,hmmmm nauki polityczne :D
duch...(tsp)

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-11-07, 10:11 pm

Duchu nie bądź śmieszny co ty przyjechałeś na mecz B klasy że możesz sobie bezkarnie flagi wywieszać na zewnątrz płotu( jak tyle lat jestem na Zagłębiu to pierwszy raz widziałem takie coś) ale gratuluje pomysłu i mam żal że całej niedorwaliśmy.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-11-07, 10:14 pm

DLA MNIE CHŁOPAKI Z PODBESKIDZIA POKAZALI JAJA. NAWET RUCH NIE DAŁ FLAG NA ZEWNĄTRZ. BRAWO.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 10:24 pm

...tylko wiecie co...wydaje mi sie, ze nie było naszym zamiarem, ani brak w tym zamierzonej premedytacji... 8)
..osobiscie wchodzac na wasz stadion, nie wchodziłem na stadion zwykłego klubu, tylko dla mnie to był stadion Zagłebia Sosnowiec...i uczucie było miłe :twisted: , ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło, dzieki wam napewno w przyszłosci bedziemy bardziej pilnowac swoich flag... 8) a i moze czasami sie strony nam nie pomylą :wink: , tak tak jeszcze lata pratyki przed nami...pozdrawiam
duch...(tsp)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice