ZAWIERCIE. ZA CZY PRZECIW ??

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Tomano 2004-11-06, 4:28 pm

Wy nie chcecie sie zgodzic na Fc , a dla nas liczy sie tylko jeden klub, dlatego nie ma o czym gadac :!: 8)
Tomano
Adventure Group

Postprzez R_o_b_e_r_t 2004-11-06, 4:33 pm

mój post był z ,,przymróżeniem oka" ,
a co do Zawiercia to jestem przeciw, moja babka mieszka koło Zawiercia i znam ludzi stamtąd i nie sa zbyt przyjacielsko nastawieni do Zagłębia, tyle

pozdrawiam :D
R_o_b_e_r_t
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez gruby_warta 2004-11-06, 4:39 pm

Co do nastawienia... mój kolega po Zawierciu chodzi z przypiętym emblematem Zagłębia... czy uwazasz ze gdyby u nas było az tak nieprzyjazne nastawienie do Was to by tak chodził ?? Zresztą wszystko można zmienić... ale oczywiście my też nie będziemy prosić... na razie badamy teren kto by chciał z nami zgodę ze wszystkimi nie można walczyć...
gruby_warta

??

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-06, 4:46 pm

gruby_warta napisał(a):Co do nastawienia... mój kolega po Zawierciu chodzi z przypiętym emblematem Zagłębia... czy uwazasz ze gdyby u nas było az tak nieprzyjazne nastawienie do Was to by tak chodził ?? Zresztą wszystko można zmienić... ale oczywiście my też nie będziemy prosić... na razie badamy teren kto by chciał z nami zgodę ze wszystkimi nie można walczyć...

A zkim walczycie :?: Jakie jest wasze nastawienie do Ruchu i Myszkowa ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez gruby_warta 2004-11-06, 5:04 pm

Z kim walczymy... w tej chwili z nikim bo i z kim... klub dopiero powstaje od podstaw... ale kibice nie chcą żeby powtórzyła się sytuacja z przed kilku lat kiedy to nie układało nam się z Wami, myszkowem i z Rakowem były też problemy... u nas to wszystko jest pojebane i jak zawczasu nie wyznaczymy sobie takiego kierunku to będą problemy... w tej chwili myszków zaczyna się rzucać... to co tu napisałem to są moje własne odczucia... jestem działaczem Warty i nie mogę wypowiadać się za kibiców, łączenie tych spraw jest niebezpieczne ;) pozdro ;)
gruby_warta

Postprzez fabian 2004-11-06, 5:05 pm

Moim skromnym piknikowym zdaniem Zagłębie powinno być razem. Ale jak ktoś rozważa jakiekolwiek układy z Ruchem czy innymi Hanysami, a tak wnioskuję z wypowiedzi Warciaków to chyba nie ma z nim o czym mówić.

Ale ja się nie znam.
fabian

Postprzez gruby_warta 2004-11-06, 5:10 pm

fabian... który z kibiców WARTY rozważa jakieś układy z Ruchem ?? Jeżeli już coś to na naszym forum było gdybanie... ale nikt sie nie zgodził... w Zawierciu jest fc ruchu ale oni nic nie maja wspólnego z Wartą...
gruby_warta

Postprzez Pesto 2004-11-06, 5:59 pm

w Zawierciu jest Legia,Widzew,Wisla,Ruch,Gornik i GKS.
takie drugie Jaworzno 8)

co do zgody to :D :D :D :D moze zrobmy sobie 10 zgod jak Cracovia. kpina jakas.

Krawiec - ja jestem z niewlasciwego zaboru :wink: a gorszy sie nie czuje 8) . Pozdrawiam.
Pesto
kumaty

...

Postprzez Krawiec 2004-11-06, 9:16 pm

CK Pesto ;-)
Krawiec

Postprzez bo 2004-11-06, 10:21 pm

ale przecierz niektórzy kibice z zawiercia są za Myszkowem i Ruchem :!: to w jaki sposób wy chcecie zgode :!: ja mówie stanowcze nie :!:
bo

Postprzez eLmario 2004-11-06, 10:29 pm

slawekk napisał(a):z tego co pamietam to juz pare lat temu chcieli miec z nami zgode a Zagłębie chciało zeby byli naszym FC... i jakos nic z tego nie wyszlo...

Właśnie, szkoda tych straconych lat... Wtedy była zorganizowana ekipa gotowa jeżdzić na Ludowy i wyjazdy, lecz na fc nie mogliśmy się zgodzić. Prawie każdy w Zawierciu uważa się za rodowitego Zagłębiaka :!: Fakt, są u nas osobniki typu skisła, żydzew, żabole i myszkowsko-katowicko-chorzowskie psy, ale większa część jest sercem za (L)egiunią :!: :!:
Jednak i u Was trafiają się osoby z zapatrywaniem w stronę hanysowa...
Na dzień dzisiejszy nie ma mowy u nas o ekipie hool"s, ponieważ po upadku WARTY większość chłopaków się wykruszyła, jednak po mału tworzy się od początku "nowa". W Zagłębiu Dąbrowskim liczy się tylko Zagłębie. Mecze Zagłębia z Wartą w Zawierciu zawsze wzbudzały duże emocje... Teraz musielibyśmy porzucić wszelkie animozje z lat ubiegłych, i spróbować żyć w zgodzie. Wiem, będzie to bardzo trudne... Ze swojej strony powiem tak: Zawiercie nie chce dyktować żadnych warunków-bo te dyktuje silniejszy, ale nie zgodzi się na fc. Nie mamy takiej ekipy jak kiedyś, jednak można by było zacząść od paktu o nie agresji lub układu (żebyśmy w ogóle mogli pojawić się na Ludowym), a póżniej stopniowo przejść do zgody... Oczywiście jeśli pokażemy się Wam z dobrej strony i uznacie nas za swoich... W każdym razie jesteśmy otwarci na Wasze propozycje... pozdro od ekipy GREEN ARMY

Mam prośbę, jeśli któryś z Was ma jakieś fotki z meczów w Zawierciu, to był bym bardzo wdzięczny za ich udostępnienie... z góry dzięki...
eLmario

Postprzez UlTrAs WARTA 2004-11-06, 11:38 pm

Ja jakoś za Zagłębiem nigdy nie przepadałem, gdyż mam w pamięci mecz z BKSem, kiedy Warta grała w IV lidze. Lecz mieszkam na Zagłębiu i czuje sie Zagłębiakiem. Może "topór wojenny" czas zakopać. Nie byłem w starej ekipie kibiców Warty i jeżeli oni nie wracają już do wydażen z meczu z BKSem to ja tymbardziej... Jeżeli Zagłębie myśli o nas poważnie to czemu nie... można by spróbować wspólprace. Jednak zalezy to w dużej czesci od was, gdyż to wy jesteście tym "silniejszym". Co do sprawy Ruchu w Zawierciu. Jest u nas jakiś ich FC, ale to nie sa kibice Warty :!: Kibice Warty są nastawieni negatywnie i do Ruchu i do myszkowa.
UlTrAs WARTA

...

Postprzez Krawiec 2004-11-07, 12:01 am

To co piszą tu Zawiercianie jest ciekawe. Wojciech, a jakie jest Twoje zdanie ? Ty bardziej siedzisz w tematach strategicznych (bliżej). 8)
Krawiec

Postprzez czeladzianin 2004-11-07, 12:32 am

Ja osobiści biorąc pod uwagę stare dzieje jestem przeciw :evil: pamiętam mecze naszego CKS-u w Zawierciu i polowania na szaliki Myszkowa i Ruchu, jeszcze jeden do tej pory posiadam Myszkowa. Nie widziałem tam osób przychylnie nastawionych do Zagłębia. Jeśli jednak koledzy z Warty chcą zakopać wojenny topór i zrozumieli, że Zagłębie to nie tylko Sosnowiec, jestem za. Wybaczać to coś wielkiego, trzeba przyjąć syna marnotrawnego, który chce wrócić do "ojca" Zagłębia ale mnie i tak g..no do tego to nie mnie takie sprawy załatwiać, Ci co to robia zrobia najlepiej.
czeladzianin

Postprzez WOJTEK 2004-11-07, 10:24 am

ZAKŁADAJĄC TEMAT CHCIAŁEM WSKAZAĆ , ŻE W ZAWIERCIU JEST POTENCJAŁ , KTÓRY MOŻE BYĆ PO NASZEJ STRONIE. JEDNAK TRUDNO MÓWIĆ O ZGODZIE. JA OSOBIŚCIE WOLAŁBYM BY KIBICE Z ZAWIERCIA JEĹšDZILI NA ZAGŁĘBIE A JEDNOCZEŚNIE BYLI KIBICAMI WARTY. UWAŻAM , ŻE NIKT ICH NIE WYGONI Z LUDOWEGO JAK POJAWIĄ SIĘ Z FLAGĄ ZAWIERCIE W NASZYCH CZY LEGII BARWACH.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice