Za Co Nie Lubie Hanysów, Klubów Ze Śląska i nie tylko :))

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WAB 2004-10-20, 10:27 pm

fabian napisał(a):Wybacz, stary, ale ja akurat odwiedzam kościół i widzę, że zawsze jest pełny.
Nie pij Tomek, nie pij

Markus napisał(a):Jesli chodzi o Slask i Slazakow to co drugi napierdala na Nas,ale co drugi tu pracuje i tu sie uczy...

A to dlatego, ze jestesmy lepiej wyksztalceni i bardziej mobilni na rynku pracy. Per analogia to tak samo, jak wy lepiej sprzatacie niemieckie ulice, niz rodowici aryjczyczy i turcy. No i cholera odbieracie im robote. :lol:
WAB

Postprzez UK 2004-10-21, 4:09 pm

Markus napisał(a):Pozdrawiam GieKSiarzy z S-ca,DG,Bedzinia,Czeladzi i innych
:D
Niech się pokazują. Oczywiście nie incignito. :twisted:
:radosc:
UK

Postprzez Pesto 2004-10-24, 9:36 pm

Markus napisał(a):1Nie wiem skad w Was zaglebiakach taka milosc do komuny i nienawisc do kleru...

nie wiem , skad u ciebie ten stereotyp , ze kazdy ateista i antyklerykal musi byc komuchem

ja nie naleze do milosnikow komunizmu i tow. Gierka , ale zaklamanego , aroganckiego , pazernego i po czesci pedofilskiego kleru NIE TRAWIE

jak chcesz rzucac na tace , to rzucaj ile chcesz (twoje pieniadze , twoja decyzja). mnie ino wkurwiaja niezliczone prawno - podatkowe przywileje dla tych nierobow.
Pesto
kumaty

Postprzez dziejus 2004-10-27, 11:38 pm

Markus- dla jasnosci proponuje dodac do '' Skad: Katowice [Kattowitz];[Stalinogrod]
dziejus

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-10-28, 3:10 pm

Strona Ruchu została zablokowana. Ciekawe czemu :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Kamil^ 2004-10-30, 11:33 pm

Z kijami i ... brukiem na mecz

Metalowe pręty, trzonki łopat, kije bejsbolowe, kawałki bruku, kamienie i butelki wieźli ze sobą kibice katowickiego GKS na sobotni mecz piłkarskiej ekstraklasy z Cracovią.

Policja zatrzymała potencjalnych "zadymiarzy" dzięki sygnałowi od mieszkańca miasta.

"Otrzymaliśmy informację, że na przystanku w Katowicach-Giszowcu do autobusu komunikacji miejskiej wsiadła ponad 40-osobowa grupa bardzo młodych ludzi, zaopatrzonych w akcesoria, które z całą pewnością nie służą do kibicowania" - powiedziała w sobotę rzeczniczka katowickiej policji, Magdalena Szymańska-Mizera.

Krótko potem policjanci zatrzymali autobus i wyprosili z niego uzbrojonych pseudokibiców. Z wyrzuconych przez nich przedmiotów powstały trzy pokaźne sterty złożone z ostrych kamieni, fragmentów płyt chodnikowych, kostek brukowych, a także kijów, prętów, całych i połamanych kawałków drzewa oraz butelek.

Zatrzymani to bardzo młodzi ludzie, w większości 15-latkowie. Najstarszy ma 23 lata. Po przeszukaniu zostali przewiezieni do policyjnego komisariatu, gdzie przeprowadzone zostaną dalsze czynności; policjanci sprawdzą m.in., czy pseudokibice byli już karani za burdy na stadionach. Na razie nie wiadomo, czy zostaną im postawione jakieś zarzuty.
Kamil^

Postprzez z 2004-11-02, 8:24 pm

19*kAmi(L)*06 napisał(a):Z kijami i ... brukiem na mecz

Metalowe pręty, trzonki łopat, kije bejsbolowe, kawałki bruku, kamienie i butelki wieźli ze sobą kibice katowickiego GKS na sobotni mecz piłkarskiej ekstraklasy z Cracovią.

Policja zatrzymała potencjalnych "zadymiarzy" dzięki sygnałowi od mieszkańca miasta.

"Otrzymaliśmy informację, że na przystanku w Katowicach-Giszowcu do autobusu komunikacji miejskiej wsiadła ponad 40-osobowa grupa bardzo młodych ludzi, zaopatrzonych w akcesoria, które z całą pewnością nie służą do kibicowania" - powiedziała w sobotę rzeczniczka katowickiej policji, Magdalena Szymańska-Mizera.

Krótko potem policjanci zatrzymali autobus i wyprosili z niego uzbrojonych pseudokibiców. Z wyrzuconych przez nich przedmiotów powstały trzy pokaźne sterty złożone z ostrych kamieni, fragmentów płyt chodnikowych, kostek brukowych, a także kijów, prętów, całych i połamanych kawałków drzewa oraz butelek.

Zatrzymani to bardzo młodzi ludzie, w większości 15-latkowie. Najstarszy ma 23 lata. Po przeszukaniu zostali przewiezieni do policyjnego komisariatu, gdzie przeprowadzone zostaną dalsze czynności; policjanci sprawdzą m.in., czy pseudokibice byli już karani za burdy na stadionach. Na razie nie wiadomo, czy zostaną im postawione jakieś zarzuty.

I CO ZWIĄZKU Z TYM ??? LEPIEJ TU OBADAJ A NIE TAM BEDZIESZ GŁUPOTY DAWAŁ NA STRONE :D

http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic.php?t=5948

http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2 ... mage69.htm
z
JUDASZ

Postprzez twari 2004-11-02, 11:25 pm

Trzeba przyznac ze robi wrazenie...
twari

Postprzez Carlos 2004-11-02, 11:50 pm

a ja napisze ze oni keidyś pierdolną z tego dachu to tylko kwestia czasu
Carlos

Postprzez fabian 2004-11-03, 8:38 am

ej, z, a co ta są PIEROŃSKIEJ HANYSY ;)
poza tym gdzieś już taki pomysł widziałem...
fabian

Postprzez Amba 2004-11-03, 9:40 am

fabian napisał(a):

mówisz o 'Ultra Inferno' czy czymś jeszcze zupełnie innym :?:
Amba
Warsaw Fans

Postprzez fabian 2004-11-03, 9:45 am

Amba napisał(a):
fabian napisał(a):

mówisz o 'Ultra Inferno' czy czymś jeszcze zupełnie innym :?:

tak
fabian

Postprzez Amba 2004-11-03, 3:39 pm

aż tak bardzo bym sie nie doszukiwał jakichś powiazan w tych oprawach.
a nawet jesli tak, to wyszlo im to bardzo dobrze (troche malo dopracowane literki) i raczej powinnismy to zaliczyc na in+ ze potrafili zrobic cos jak by nie patrzec nowatorskiego 8)
pare pkt wiecej do ligi ultras :D
Amba
Warsaw Fans

Postprzez jankie(L) 2004-11-11, 11:55 am

Ja jestem z Wawy ale tu taj też nikt nie lubi hanysów głównie za nienawiść do Legii ale i za to, że mają niemieckie korzenie (jak ktoś tu juz powiedział). Pewnie wpływ na to, że są tak nie lubiani ma też to, że wielokrotnie chcieli stworzyć swoje własne państwo tym samym odłączyć się od Polski.

pozdro dla kumatych :o
jankie(L)

Postprzez atomic 2004-11-25, 1:36 am

WAB napisał(a):...jestesmy lepiej wyksztalceni i bardziej mobilni na rynku pracy. Per analogia to tak samo, jak wy lepiej sprzatacie niemieckie ulice, niz rodowici aryjczyczy i turcy. No i cholera odbieracie im robote. :lol:

Pomysl moze pare minutek - ta "prowokacja" Ci jakos nie wyszla... :wink:

PS - Spotkamy sie jak bedziesz kiedys moja ulice sprzatal. 8)

jankie(L) napisał(a):Ja jestem z Wawy ale tu taj też nikt nie lubi hanysów głównie za nienawiść do Legii ale i za to, że mają niemieckie korzenie (jak ktoś tu juz powiedział). Pewnie wpływ na to, że są tak nie lubiani ma też to, że wielokrotnie chcieli stworzyć swoje własne państwo tym samym odłączyć się od Polski.

Hm, "mają niemieckie korzenie", "wielokrotnie chcieli stworzyć swoje własne państwo tym samym odłączyć się od Polski"...

Kochany Warszawiaku, widze ze wytlumaczyles sobie sam dlaczego (prawdziwi) Slazacy czuja sie blizej Niemiec niz Polski. Moze wytlumaczysz mi blizej, dlaczego takim Polakom jak Ty niepodoba sie ze ludzie z niemieckimi korzeniami (a one tak sobie nie przyfrunely) czuja sie wlasne blizej Niemiec? - Bo co do "wielokrotnie chcieli stworzyć swoje własne państwo tym samym odłączyć się od Polski" jakos niezupelnie wiem o co Ci chodzi...
atomic

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice