TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Pesto 2004-10-30, 11:39 pm

wprawdzie nie Lars , ale odpowiem :

jakby kandydaci liczyli sie z kibicowskim lobby (wiele tysiecy ludzi , jakby nie bylo) , toby zmienili olewczy stosunek do klubu.

trzeba im dac do zrozumienia , ze to dla wyborcow istotna kwestia.

poza tym II liga chyba wystarczy na 12 tys. krzeselek i oswietlenie. (Stal Rzeszow gra w III lidze , nie jest jedynym klubem w miescie , a maszty stoja i maja sie dobrze).
Pesto
kumaty

...

Postprzez Krawiec 2004-10-31, 7:57 am

Piłeczka leży nie po tej stronie, którą oskarżacie.
Krawiec

Postprzez Lars 2004-10-31, 8:23 am

Wojtek jak zwykle najmądrzejszy. Moze Ty sie pogodziles z tym ze politycy nas mają w dupie na każdym kroku? ja zaś uważam ze trzeba z tym walczyc.
A to że 1 liga spowoduje ze na Ludowym pojawią sie kolejne krzesełka, oświetlenie itd to ja dobrze wiem...
Tylko ze na dzien dzisiejszy na stadion przychodzi 5000-10000 kibicow i niemaja gdzie usiasc...a Górskiemu zachciało sie stadionu lekkoatletycznego...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Lars 2004-10-31, 8:37 am

dziubol napisał(a):Zgredos popieram Cie w całej rozciągłości. Lars nie wiem ile masz lat ale proponuje głosować na samoobronę czyżby sosnowiecki napływ kielecki ?

Pis, Samoobrona, SLD, co za róznica, nie?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-31, 8:40 am

Lars napisał(a):Tylko ze na dzien dzisiejszy na stadion przychodzi 5000-10000 kibicow i niemaja gdzie usiasc...a Górskiemu zachciało sie stadionu lekkoatletycznego...

Tylko jak dobrze graja zobaczymy ile bedzie ludzi na Podbeskidziu !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!

Postprzez Asja 2004-10-31, 8:45 am

^m@rcin^ napisał(a):
Lars napisał(a):Tylko ze na dzien dzisiejszy na stadion przychodzi 5000-10000 kibicow i niemaja gdzie usiasc...a Górskiemu zachciało sie stadionu lekkoatletycznego...

Tylko jak dobrze graja zobaczymy ile bedzie ludzi na Podbeskidziu !

Na szczęscie nie grozi nanm na tym meczu, że przyjedznych będzie więcej od nas :lol:
Ostatnio edytowano 2004-10-31, 9:13 am przez Asja, łącznie edytowano 1 raz
Asja
Gwiazda

Postprzez Kamil^ 2004-10-31, 8:47 am

Właśnie jestem ciekawy jak będzie wyglądała tablica świetlna . Podobno na Podbeskidzie ma jush być gotowa . A tak wogóle to czekam aż nasz stadion będzie jakoś takoś wyglądał . Ale jestem dobrej myśli :) no i niech powiększą sektor dla przyjezdnych .
Kamil^

Postprzez WOJTEK 2004-10-31, 9:33 am

Lars napisał(a):Wojtek jak zwykle najmądrzejszy. Moze Ty sie pogodziles z tym ze politycy nas mają w dupie na każdym kroku? ja zaś uważam ze trzeba z tym walczyc.

DZIĘKI ZA KOMPLEMENT. POWIEDZ JAK MA WYGLĄDAĆ TA WALKA ? PISANIE NA NECIE ?? MOJA PROPOZYCJA JEST TAKA : IDĹš WE WTOREK DO GÓRSKIEGO, WYWAL MU KAWĘ NA ŁAWĘ . PRZECIEŻ TY WALCZYSZ. WIĘC PROBLEMU CHYBA DA CIEBIE NIE BĘDZIE.
CO ZA LUDZIE . :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

sprawa stadionu

Postprzez GrzegorzBorowiecki 2004-10-31, 5:05 pm

zacząłem ten wątek i przyznam, że chociaż minęło juz sporo czasu to rezultaty prac na stadionie nie zadwalają nikogo ...

Niestety Winiarski i Platforma nie sa za budową stadionu a nawet są przeciwni jego modernizacji !! nie rozumiem dlaczego bo Stadion jest MOSiRu oni twierdza ze to prywatna zabawa i miasto nie moze do tego dokładać ... jedyna nadzieja to Górski ...

rozmawialem z nim wiele razy na ten temat i obiecuje juz w tym tygodniu poraz kolejny sie upomniec o stadion !!! bo będę z nim rozmawiał ...... na partie prawicowe bym nie liczył bo one do sportu raczej dokładać nie chcą !!!!

pozdrawiam wszystkich !!

Grzegorz Borowiecki
GrzegorzBorowiecki

Postprzez Soyer 2004-10-31, 5:28 pm

Oczywiście zamieścisz odpowiedniego newsa na swojej stronce abyśmy mogli się dowiedzieć co ma ciekawego (lub nie) do powiedzenia pan Górski?!
Pozdrawiam
Soyer
Moderator

stadion

Postprzez GrzegorzBorowiecki 2004-10-31, 6:08 pm

oczywiście ... sam jestem ciekawy co usłyszę !! na pewno przekaze uwagi ktore znalazlem w tym wątku !! o leniwej pracy przede wszystkim :-))

Pozdrawiam :-)

Grzesiek Borowiecki
GrzegorzBorowiecki

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-31, 9:18 pm

Zobaczcie jak na Ruchu pracuja

Obrazek

wiecej fotek na :http://republika.pl/remont_ruch/
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

...

Postprzez Krawiec 2004-11-01, 1:01 am

Zero wylewki i straszna hała, to co robią na Cichej, nawet większa niz ta prowizorka u nas po wschodniej stronie.

Grzesiek my jesteśmy już po rozmowie z "pierwszym" . Sprawa wygląda tak , że kamyczek leży po innej stronie. Pomijajac sprawę gruntów -która jest kluczowa - wiemy, że z góry jednak jest zielone światło dla stadionu (nowoczesna trybumna) natomiast teraz muszą ruszyć się osoby , którym powinno zależeć na tym najbardziej.

Ps. Grzesiek prześlij mi swoje gg na krvc@interia.pl bo nie mam go po wymianie twardego. Myślę, że powinniśmy połączyć siły.
Krawiec

Na inne ośrodki zawsze jest kasa!!!

Postprzez Siudi Dolor 2004-11-01, 9:23 am

Sosnowiec forsę ma przykładem tego jest Budowa Całorocznego Centrum Sportowo-Rekreacyjnego.Tam remont idzie pełną parą i jest zaplanowane że do 2005/albo początku 2006 ma ulec końcowi.Zobaczymy co w tym czasie zmieni się na Ludowym.Bądżmy dobrej myśli że Nasz Stadion będzie piękny oraz będziemy w 1 lidze. :D
Siudi Dolor

Postprzez Asja 2004-11-01, 9:28 am

Były trener piłkarskiej reprezentacji Polski, Janusz Wójcik został doradcą prezydenta Radomia ds. rozwoju piłki nożnej i drugoligowego klubu RKS Radomiak. W piątek szkoleniowiec podpisał z władzami miasta umowę w tej sprawie.

"Janusz Wójcik będzie nam także pomagał przy koncepcji projektowania obiektu Radomiaka, bo w pierwszym kwartale przyszłego roku składamy wniosek na pozyskanie środków unijnych na rozbudowę stadionu. Pan Wójcik jako doświadczona osoba mógłby nas wesprzeć przy projektowaniu. Zależy nam też na lobbingu, jego autorytet może pomóc" - powiedział wiceprezydent Radomia, Andrzej Banasiewicz.

Jego zdaniem Janusz Wójcik może wesprzeć piłkę nożną w Radomiu nie tylko jako fachowiec w tej dziedzinie sportu, ale też jako biznesmen, osoba, która ma szerokie kontakty i mogłaby przyciągnąć sponsorów.

Do końca jesiennej rundy zostały tylko cztery mecze i - według Banasiewicza - w poprawie gry Radomiaka nie da się już wiele zrobić. Władze Radomia oczekują od trenera wsparcia w rundzie wiosennej.

Janusz Wójcik będzie pracował na umowę zlecenie. Współpracę z nim podpisano na razie do końca roku. Trener będzie zarabiał miesięcznie 2 tys. zł.
:roll: a ktoś wie czy u nas taki wniosek został złożony?
Asja
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna