CO z kibicem ktory zostal trafiony kula od psow ???

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez rados 2003-05-11, 8:33 am

Psiarnia strzelała tylko na stadionie do tych co próbowali ściągnąć flagi Szczakowianki.(wiem,bo widziałem)Nie wiem czy ten gościu dostał kulką od psów ,czy też niestety był tak pijany że sam się wywrócił i rozwalił sobie głowę.Bo jeżeli dostał od psiarni to trzeba bedzie tą sprawę nagłośnić.
Kondolencje dla rodziny zmarłego.
rados
Zagłębiak

Postprzez siwy_sc 2003-05-11, 8:37 am

chcialbym sie podzielic swoja wiedza na temat tej tragedii. widzialem kibica ktory zostal potrzelony i jego rane na karku, nie byl to powod (przynajmniej moim zdaniem do smierci)!!!! widzialem tez kolesia na moscie opartego o murek nie zajmowalem sie nim bo stwierdzilem ze jest ostro zalany i nie byli to ci sami goscie!!!!!!!
siwy_sc

Postprzez Gość 2003-05-11, 8:54 am

wyrazy współczucia dla rodziny oraz wszytkich kibiców Zagłebia Sosnowiec od kibica Olimpii Elbląg
...cały czas mam nadzieję że to zdarzenie nie zakończy(ło) się tak tragicznie jak o nim mowa.
Gość

Postprzez Gość 2003-05-11, 3:08 pm

kondolencje dla rodziny

WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAC PANIE

GKS KATOWICE FOREVER

CHWDP
Gość

Postprzez klocek 2003-05-11, 5:01 pm

Eh ten internet :? :? :? jak sie okazało wczorajsze NEWSY okazały sie przedwczesne i to zdarzenie miało troche inny przebieg i zakończyło sie inaczej ,niz jak to wczoraj było mówione
klocek

c*** w dupe POLICJI i wszystkim Pierdolonym KIBOLOM !!!!!!!!

Postprzez Niezzeszony 2003-05-11, 9:50 pm

:cry: Szczere kondolencje oraz wyrazy wspólczucia z powodu smierci jednego z wiernych kibicow Zaglebia Sosnowiec dla Rodziny,Przyjaciol i wszystkich blizszych i dalszych znajomych sklada Niezzeszony. PS. A wszystkim, ktorzy pomimo tak ogromnej tragedii wykorzystuja to jako msciwosc i postepuja bezdusznie CHJWD - takze POLICJI, ktora powinna swoimi palami sie po lbach najpierw porzadnie wytrzaskac, a pozniej ochraniac stadiony.... Lapowkarze pierdoleni i bezduszne manekiny.... Jebac ich w dupe..... Musimy pomscic smierc naszego kolegi....
Niezzeszony

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników