Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Wiem ,ze do tego meczu sporo czasu ale mozna juz nakrecac ludzi :) Bedzie to dzien przed meczem ZAGŁEBIE - PODBESKIDZIE !
krzysiu napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Wiem ,ze do tego meczu sporo czasu ale mozna juz nakrecac ludzi :) Bedzie to dzien przed meczem ZAGŁEBIE - PODBESKIDZIE !
tylko nie odwalcie takiej kaszany jak w Czeladzi
Przyszli spóźnieni, wyszli przed końcem. Wielcy kibice koszykówki. :evil:
Franz napisał(a):
Ja myślę że na koszu mona zrobić fajną oprawę za stosunkowo małe pieniądze, warto pomyśleć :!: .
CharoN^ napisał(a): Może atmosfera będzie podobna, do tych ze starych lat (przypomniał mi się mecz ze Śląskiem, nie pamiętam, który to był dokładnie rok, ale rozgromiliśmy tą ówczesną potegę koszykówki :))
CharoN^ napisał(a):Dzień przed meczem z Podbeskidziem. Wszystko pasuje, na spotkaniu powinienem być. Może atmosfera będzie podobna, do tych ze starych lat (przypomniał mi się mecz ze Śląskiem, nie pamiętam, który to był dokładnie rok, ale rozgromiliśmy tą ówczesną potegę koszykówki :)). Myślę, że troszke ludzi powinno się zebrać, w końcu Legia Legią, przyciągający "rywal" 8). Co do oprawy, to ja myślę, że możnaby wziąść flagi na kijach, i pasy - to chyba nic nie kosztuje. Coś tam jeszcze pewnie nasze orły z FB przygotują ...
Miłosz napisał(a):[Czy któs może pamięta w którym to roku było :?: Bodajże sezon 1998/99,ale pewny nie jestem.
Miłosz napisał(a):Tego meczu nikt chyba nie zapomni,kto na nim był rzecz jasna:wink: ,ja mialem to szczęście i akurat był to mój debiut jako kibica koszykówki,niestety w tym sezonie spadliśmy i widzimy tego skutki do dnia dzisiejszego :(Czy któs może pamięta w którym to roku było :?: Bodajże sezon 1998/99,ale pewny nie jestem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników