Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Puzon napisał(a):Bodajże w dzisiejszej Wyborczej jest wypowiedź Rudego, że nie będzie pisał odwołania od decyzji PZPN, z uwagi na to co się działo po meczu w okolicach stadionu.
W.Rudy napisał(a): Szkoda ze po meczu doszło do bijatyki kibiców z policją, bo już chciałem zwrócić się z prośbą do PZPN, by cofnął karę nałożoną na naszuch fanów.
DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):Ale 13sto latki , którzy zaczeli rzucać w policje raczej niejeżdża na wyjazdy !! nie powiem , że mnie tam niebyło (ale tylko przypadek) ... No bez kitu :/ rudy opanuj się!
WOJTEK napisał(a):DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):Ale 13sto latki , którzy zaczeli rzucać w policje raczej niejeżdża na wyjazdy !! nie powiem , że mnie tam niebyło (ale tylko przypadek) ... No bez kitu :/ rudy opanuj się!
JESTEM W POSIADANIU PISMA Z KLUBU PODPISANEGO PRZEZ PANA RUDEGO , W KTÓRYM ZWRACA SIĘ DO PZPN O ZAWIESZENIE KARY. WIĘC NIE PISZCIE GŁUPOT JAK NIE ZNACIE TEMATU. :evil: :evil: :evil: :evil:
DaMi napisał(a):Coś mi się wydaje że z tym odwołaniem będzie lipa ( obym się mylił ) po tym co się działo pod stadionem po meczu.
^m@rcin^ napisał(a):gruby napisał(a): WIARA CZYNI CUDA...
Albo sie uda albo sie nie uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników