DaMi napisał(a):A jeszcze jedna mała sprawa do chłopaków z AG :D Jakoś wczoraj większość grupy o ile nie cała wyglądała na zmęczoną :wink: co wam się stało :?: :lol:
nie zauważyłem :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
adzime napisał(a):DaMi napisał(a):A jeszcze jedna mała sprawa do chłopaków z AG :D Jakoś wczoraj większość grupy o ile nie cała wyglądała na zmęczoną :wink: co wam się stało :?: :lol:
nie zauważyłem :lol:
DaMi napisał(a):A jeszcze jedna mała sprawa do chłopaków z AG :D Jakoś wczoraj większość grupy o ile nie cała wyglądała na zmęczoną :wink: co wam się stało :?: :lol:
^m@rcin^ napisał(a):Doping nie byl taki dobry :? Nie mial kto poprowadzic. Ale ogolnie bylo fajnie :) Wkoncu sie dowiedzialem o co chodzi z Warcholami i 76 rokiem :)
Tomano napisał(a):Moze rzeczywiscie czesc chlopakow byla troche zmeczona, ale gdyby wszyscy tak spiewali jak my to doping bylby kozacki :!: Moze nie, Dami :?: 8)
atena napisał(a):Mimo spalonych włosów od racy,gazu i ogromnego siniaka nabytego podczas ucieczki ten mój pierwszy raz :lol: na wyjeździe był super :!: :!: :!: Traktuję to jak chrzest :lol: Może zacznę też jeździć... :?: :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników