Dwunasty zawodnik - młyn na meczach: opinie

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2004-09-27, 9:06 pm

CharoN^ napisał(a): Ciekawi mnie to kiedy zacznie się wyganianie dzieciaków ... Bo jeśli tak będzie dalej, to np. Podbeskidzie będzie się śmiało z Zagłębia

Ostatnio coraz więcej osób pisze o wyganianiu dzieci z młyna ( może nie wszyscy tak dosłownie), a pamiętacie może takie temat "Nie dla dzieciaków"? Było to jakiś czas temu, wtedy jeszcze nie było takiej dominacji dzieciarni w młynie, ale ktoś to zauważył i założył taki topic. Pamiętam, że wtedy prawie wszyscy jechali po tym gościu równo. Teraz widać kto miał rację. Macie co chcecie.

Ps. Tutaj jest ten temat http://www.zaglebie.sosnowiec.pl/forum/ ... php?t=2279
xXx_1906

Re: !!

Postprzez robsec 2004-09-27, 9:10 pm

^m@rcin^ napisał(a):
robsec napisał(a):ludzie z Fb poczuli się zbyt dorośli na młyn i teraz wola posiedzieć odpocząć?

Kto woli posiedziec ? Nie mamy czasu patrzec na mecz a co dopiero myslec o siedzeniu !! Nie wiem kiedy ostatni raz widzialem wszytkie bramki !
Kazdy mysli ,że przygotowanie oprawy jest proste a tu trzeba poswiecic troche czasu, a o kasie nawet nie bede pisal !
Krytkowac kazdy potrafi a robic to nie ma komu !

Nie zrozumiałeś mnie, nie chodzi mi oto że wy siedzicie TERAZ, tylko może przez wakacje parę osób stwierdziło że wiesz już są starsi bardziej dorośli i teraz nie będą stali w młynie (odeszli) tylko właśnie zobaczą sobie wszystkie bramki itp. Jarzysz.
robsec
erotoman

Postprzez gruby 2004-09-30, 5:03 pm

Co do mlynu na meczach to moje zdanie jest takie ze na meczach z atrakcyjnymi przeciwnikami co do ilosci mlynu nie mozna miedz jakiegos ale..wielka zasulga w tym chlopakow z fb (szacunek za to co robicie)a co do dopingu to tu mozna miedz pewne watpliwosci.Strasznie brakuje w mlynie starszych kibicow,ktorzy by mogli w sytuacjach gdy doping cichnie poderwac go...a co do mlodszych fanow zaglebia to mozna sie cieszyc ze staoja w mlynie.Niech nowa generacja fanow zaglebia jest w mlynie niech spiewa w ten sposob mozna byc pewnym ze za pare lat sluch o kibicach zaglebia nie zaginie.....:mlyn:

Pozdrawiam...... :twisted:
gruby

Postprzez DąBrOwA_GóRniCzA 2004-09-30, 10:27 pm

młyn na meczach Zagłebie jest dobry i skala wiekowa niegra aż tak dużej roli ...... młodzi bardzo się rajcują meczami i krzycza na ile im strudny pozwolą :D:D
DąBrOwA_GóRniCzA

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników