Do wszystkich kibiców Zagłębia z Będzina i nie tylko!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Gość 2003-05-06, 7:11 pm

Miłosz i Pablo skąd konkretnie jesteście tzn z której dzielnicy Będzina?
Przemo a może jeszcze mniejszymi literami napiszemy nazwy ulic i numery bloków.
A na poważnie to przecież z poszczególnych dzielnic jeździ tylko po kilka osób.Nie ma co się porównywać (przynajmniej ilościowo) z Dąbrową .
Pozdrowienia dla HATED GROUP. United Będzin
Gość

Postprzez Miłosz 2003-05-06, 7:19 pm

[quote="Anonymous"]Miłosz i Pablo skąd konkretnie jesteście tzn z której dzielnicy Będzina?
A na poważnie to przecież z poszczególnych dzielnic jeździ tylko po kilka osób.Nie ma co się porównywać (przynajmniej ilościowo) z Dąbrową .
Pozdrowienia dla HATED GROUP. United Będzin[/quJ

Jesteśmy z centrum Będzina.
Miłosz
Żółta kartka

Re: flaga

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-06, 9:19 pm

WOJTEK napisał(a):
Przemo z Ksawery napisał(a):cze Pablo
Pablo<-mam pytanko : czy byłaby możliwość umieszczenia na tej fladze poszczególnych nazw dzielnic tzn. zajebistymi literami napis "BĘDZIN" a mniejszymi literkami np: Ksawera, Syberka, Warpie, Zamkowe, Centrum itd???
TO NIEDOBRY POMYSŁ.A DZIELNICE SOSNOWCA,CZELADZI,DĄBROWY??JAKA TA FLAGA BY MUSIAŁA BYĆ?70 METRÓW??? :lol:

cze Wojtek!
mnie chodziło o nazwy dzielnic na fladze Będzina. zapewniam Cie że żeby je zmieścić nie potrzeba wcale 70 metrów.
Przemo z Ksawery

Postprzez POLAK_sts1906 2003-05-06, 10:14 pm

Masz rację!!! 69 metrów starczy :lol: :arrow:
POLAK_sts1906

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-06, 10:18 pm

POLAK_sts1906 napisał(a):Masz rację!!! 69 metrów starczy :lol: :arrow:

Polak 69 i pół metra :)
Przemo z Ksawery

.

Postprzez Pablo 2003-05-06, 10:50 pm

Witam.
Echh widzę, że sprawa pomyslu flagi dla Zaglebia schodzi na dalszy plan. Rozumiem drodzy koledzy, że na necie fajnie się pisze, zartuje i takie tam... Ale nie po ten temat tu wrzuculiśmy razem z Miloszem, aby ...tylko był. Mamy nadzieje, ze zbierzemy konkretna liczbe chetnych na realizacje tego projektu.
Co do projektu jednej dużej flagi ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE to podzielam zdanie amstata. Taką flagę oczywiście warto mieć, bo to wizytówka kibiców z Zagłębia. Nie przeszkadza to jednak realizacji flagi kibiców z Będzina.
Tak więc panowie do roboty!!!
Kto jest chętny aby współfinansować projekt - proszę o wpis na tym temacie. Powiedzcie kumplom, którzy tu nie zaglądają o tym projekcie, my zrobimy z Miłoszem rozeznanie z liczbą chętnych i jakieś zebranko.
TRZA DZIAŁAĆ!!!
II LIGA CZEKA!!!
Pozdro all.
Pablo

Postprzez Krawiec 2003-05-06, 11:21 pm

Mniejsza o to kto rzucił pomysł jako pierwszy, ważne jest by ten wspaniały pomysł ( wielka flaga Zagłębie Dąbrowskie z herbami miast ) zrealiować . Zrersztą wielka flaga nie przeczy tworzeniu pomniejszych z nazwami dzielnic czy miast.
No to do dzieła !!! podajcie całkowity koszt takiej flagi i konto bankowe. Ja deklaruję kwotę 100 zł.
Krawiec

flaga Będzina

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-06, 11:36 pm

Pablo<- ja jestem za zrobieniem tej flagi Będzina.
Przemo z Ksawery

re

Postprzez Miłosz 2003-05-07, 1:07 pm

widzę,że nareszcie zaczęło się coś dziać w sprawie "naszej" flagi.Koszt flagi 20m nie powinien przekroczyć 1000 zł.ale wszystko zależy od tego jaką flagę chcemy zrobic dlatego po raz kolejny proszę Was o to abyście przysyłali jakieś projekty tych flag, narysujcie(czy namalujcie jak chcecie)i przyślijcie ,wybierzemy coś i wtedy będziemy mówić o jakichkolwiek kosztach,teraz najważniejszą sprawą jest PROJEKT.Na razie pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w sobote na meczyku.
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez Pablo 2003-05-08, 8:12 am

Witam.
Widze, że już jest nas 4 osoby (zadeklarowane). Nieźle. Co do projektu to postaramy się jeszcze w maju zrobić troszkę wzorów i tutaj je opublikować. Potencjalni chętni kibice z Będzina (i nie tylko) muszą wiedzieć na co pójdzie ich kaska.
Tak więc ja biorę się do roboty nad projektem, a tutaj czekam na kolejnych chętnych na flagę BĘDZINA!!!
Pozdrawiam all.
Pablo
Pablo

Postprzez Gość 2003-05-08, 10:38 am

Pablo z której częsci Będzina jesteś?Jeżdzisz na wyjazdy?Moze spotkamy sie (kibice z Będzina) na Odrze i pogadamy o tej fladze?
Gość

spotkanie

Postprzez Pablo 2003-05-08, 9:40 pm

Witam.
Jestem z centrum. rejon 11 listopada. Na wyjazde nie jeżdże(praca), ale kto wie...Na odrze będe, więc nie ma sprawy.
Pozdrawiam all.
Pablo
Pablo

Postprzez Miłosz 2003-05-11, 7:31 pm

witajcie,widzę,że nic nowego nie piszecie,my z kumplem mamy już kilka projektów i czekamy na więcej.Wkrótce wam je pokażemy i wybierzemy najlepszy.Kilka osób juz mamy,więc piszcie dalej. :D
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez Krawiec 2003-05-12, 1:18 am

Miłosz napisał(a):witajcie,widzę,że nic nowego nie piszecie,my z kumplem mamy już kilka projektów i czekamy na więcej.Wkrótce wam je pokażemy i wybierzemy najlepszy.Kilka osób juz mamy,więc piszcie dalej. :D

Mam pomysł na symbolikę Waszej flagi.

Poza barwami klubu - co jest oczywiste proponowałbym umieścic na niej symbol Bedzina czyli zamek . Nie wiem czy wiecie ale przy wejsciu do Zamku (Muzeum Zagłebia) jest tablica, na której widnieje informacja że Zamek ten był STRAZNICĄ CHRONIACĄ ZiEMIE KROLESTWA (czyt. POLSKI) przed zniemczałymi książętami opolskimi ( czyt. Śląskimi gdyz Opole jest hist, stolica G.Ślaska).

A więc napis TWIERDZA ZAGŁEBIA BEDZIN + motywy rycerskie ( kol Bongozz ma w tym wprawę) + zarys zamku = good idea .

Houk!
Krawiec

Postprzez fabian 2003-05-12, 9:06 am

Jak będzie całe Zagłebie to i ja skromna kwota wespre! Pomysl zajebisty.
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice