Nasz forum

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Bas 2004-09-20, 9:30 pm

jak ktoś mądrze napisał przydzielenie modów do danego działu to bardzo dobry pomysł
wg. mnie stanowisko moderatora dla Wojtka w HP było pomyłką i skończyło się to jego śmiercią (HP)
w dziale kibice i piłka nożna Wojtek spisywał się dobrze i chwała mu za to(porządek)
Bas
Żółta kartka

Postprzez Carlos 2004-09-20, 9:56 pm

widze ze wszystko zaczyna sie sypac i jesli czegos nie zrobimy to bedzie po naszym forum . Moze jeszcze bedzie istniec ale juz niebedzie tak jak dzisiaj bo są tylko same k***a kłotnie duzo osob jest za tym zeby wyjebac pare osob z poszczegolnych funkcji moze zrobice jeszcze jakąs ankiete albo lepiej i nie bo Wariat zostanie modem i wtedy będzie dopiero przejebane . Proponuje spotkac sie po meczu ze srakowianką i pogadac na spokojnie niech przyjda ci ktorym zalezy na tym co o tym sądzicie
Carlos

Postprzez WOJTEK 2004-09-21, 6:27 am

MOIM ZDANIEM TO CO SIĘ DZIEJE NIE ZALEŻY OD MODÓW. A KOLEGA MONTI PROPONUJE CENZURE ŻYWCEM Z LAT 80. CO JA CZY BANKIER MAMY DO TEGO CO PISZE AMSTAT CZY KRAWIEC ? LUDZIE, OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!!! MONTI ,TY CHYBA BYŚ CHCIAŁ BY WSZYSCY TUTAJ TWORZYLI KÓŁECZKO RÓŻANCOWE. ALE ZROZUM, KAŻDY CZŁOWIEK MA INNY CHARAKTER , NIE ZMIENISZ TEGO I JUŻ.
CO DO ZAMKNIĘCIA HP - TO BYŁ SŁUSZNY RUCH GRUPY MODERATORÓW.
FRANZ -- GDZIE JEST NAPISANE, ŻE TYLKO WOJTEK MOŻE DAWAĆ KARTKI ?? POKAŻ MI TO. NIE MOJA W TYM SPRAWA, ŻE ICH NIE DAJĄ .

POZA TYM PRZYPOMINA MI TO BURZĘ W SZKLANCE WODY , JEDEN TEMAT NIE TAK I JUZ LAMENT WSZYSTKICH OBRAŻALSKICH . DAJCIE NA LUZZZ, TO TYLKO INTERNET.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez fcv 2004-09-21, 8:12 am

olo69 napisał(a):kiedyś w Polsce wszyscy zazdrościli Zagłębiu kibiców teraz czytając forum mogą się z nas pośmiać....

Sorry, ale co forum ma do tego czy w Polsce zazdroszczą Zagłębiu kibiców??Naprawdę nie widzę związku miedzy poziomem forum a poziomem jaki reprezentują fani Zagłębia w realu.Niektórzy chyba naprawdę mylą świat wirtualny z rzeczywistością.Tak jak napisał Wojtek - dajcie na luz - to tylko internet.Niektórzy chyba o tym zapomnieli, zresztą nie ma się co dziwić skoro kariera i aktywnośc niektórych ogranicza się do pisania tutaj.
fcv

Postprzez zgredos 2004-09-21, 1:07 pm

Co to da, że na kilka dni zamkniecie forum? Tak jak pisał Czarny za dwa, trzy dni zalogują się te same osoby i dalej będzie to samo.
Co do moderatorów to przypomniało mi się takie powiedzenie "szanuj szefa swego bo zawsze możesz mieć gorszego"
zgredos

Postprzez olo69 2004-09-21, 3:32 pm

Sorry, ale co forum ma do tego czy w Polsce zazdroszczą Zagłębiu kibiców??Naprawdę nie widzę związku miedzy poziomem forum a poziomem jaki reprezentują fani Zagłębia w realu

nie moja wina, ze nie widzisz - myslisz, że Ci którzy wypisuja tutaj bzdury nie przychodzą na mecze?
olo69

re

Postprzez Qba 2004-09-21, 9:40 pm

ja mysle, ze skonczy sie jak zawsze.. czyli jeszcze pare wpisow i temat sie urwie, bedzie jak bylo...
pozdrawiam
PS. moze ten post skloni odpowiednie osoby do reakcji...
Qba

Postprzez Aneczka 2004-09-21, 9:47 pm

A jednak moim zdanieniem tutaj też wyrabiamy sobie zdanie innych ludzi, klubów:!: Internet posiada bardzo duża część naszego społeczeństwa, i My na tym forum niejednokrtonie wystawiamy sobie opinie, ponieważ na meczach widzi sie kibiców dopingujących. Ocenia sie głównie poziom zaawansowania oprawy i ich zachowanie, natomiast tutaj można przyczytać Ich wypowiedzi, opinie, to w jaki sposób myślą i jakie mają poglądy na świat, w tym przypadku kibicowski:!:
Aneczka

Postprzez Tomano 2004-09-21, 10:03 pm

Tak Aniu ale to tylko internet, ktory w tym przypadku jest bardzo anonimowy, dostepnosc do niego jest nieograniczona. Pisac moga ludzie ktorzy w realu, na stadionie nie maja nic do powiedzenia. Nie przejmowal bym sie tym ze poprzez net ktos wyrabia sobie zdanie o nas, kibicach Zagłebia. Takie forum nie jest w tym przypadku wiarygodne! Net netem a zycie zyciem!
Tomano
Adventure Group

Postprzez Aneczka 2004-09-21, 10:07 pm

Tak, wiem. Napisałam tylko że to nie są aż tak odrebne rzeczy od siebie, i że nasze forum może mieć po części wpływ na zdanie o Nas :!: O to mi chodziło :wink:
Aneczka

Postprzez luckystrike 2004-09-21, 11:27 pm

Ja jako rzadki bywalec tego forum uważam że nie potrzebnie robicie z tego jakąś aferę. Przecież nie wszyscy na forum muszą się nawzajem lubieć. Inna sprawa że niektóre sprawy mogły by być załatwiane na priv ale to już indywidualna decyzja każdego z osobna. Natomiast jeśli tak bardzo wam kłótnie przeszkadzają to dajcie ostrego moderatora i niech rozdaje bany na prawo i lewo bo innego wyjścia nie widzę. Tylko że wtedy będą same ochy, achy i zachwyty, takie kółko wzajemnej adoracji. Chyba jednak nie o to w tym wszystkim chodzi. Proponuję trochę większego luzu i dystansu bo to jednak tylko internet.
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez Aneczka 2004-09-21, 11:39 pm

Powiem tak: moje poprzednie dwa posty w tym temacie, były jako nawiązanie do wypowiedzi jednego z forumowiczów, iż forum a kibice to "dwie różne rzeczy". Moim zdaniem tak nie jest, i chciałam wypowiedziec się podkreślając swoje zdanie. A ja wogóle nie moge jak narazie ogranąć tego wszystkiego co się tu dzieje. Tak jak pisał Tomano, wcześniej Wojciech, to jest tylko internet, ale powinno być tu jako tako(forum). :wink:
Aneczka

Poprzednia strona

Powrót do Kibice