Do wszystkich kibiców Zagłębia z Będzina i nie tylko!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Do wszystkich kibiców Zagłębia z Będzina i nie tylko!!!

Postprzez Miłosz 2003-05-05, 9:22 pm

Mamy pomysł z kumplem na stworzenie dużej flagi (cos na wzór tej nowej z Dąbrowy Górniczej) tyle,że z Będzina rzecz jasna i zwracam się z pytaniem czy jesteście za i jeśli tak to przysyłajcie projekty na ,koszt 20m flagi ok. 800zł,wiec jesli sie sprężymy to na prawde damy radę!!!
Piszcie!!!
Miłosz

j.w

Postprzez Pablo 2003-05-05, 10:26 pm

ten kumpel to Pablo.
Pablo

Postprzez Soyer 2003-05-05, 10:36 pm

Caly czas jest mowa o fladze - jesli mamy wszyscy z forum to zrobic to zrobmy jedna a konkretna mowiaca o naszym regionie - ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE !
Soyer
Moderator

flaga

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-05, 11:13 pm

Soyer<- zajebisty pomysł z tą flagą "ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE".
Przemo z Ksawery

.

Postprzez Pablo 2003-05-05, 11:56 pm

Witaj Soyer.
Pewnie masz racje, jesli chodzi o jedną flagę , jedną ale konkretną ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE. To napewno łączy kibiców w jednej słusznej sprawie.
czytając jednak to forum ostatnio dość często, doszedłem do wniosku, że stworzenie samego projektu (już nie mówię o realizacji) nowej flagi ZAGŁEBIA spotyka się z oporem, krytyką i ignorancją. Mam na myśli pomysł z Gierkiem (moim zdaniem zły) I podejrzewam niestety Soyer, że i przy tworzeniu takiej flagi ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE powstało by sporo problemó. Może sie myle, oby. Bo napewno posiadanie takiej jednej "dobrej" flagi byłoby czymś.
Wracając jednak do naszego pomysłu, kibiców z miasta Będzin musze przyznać, że realizacja takiego projekt ma większe szanse na powodzenie, aczkolwiek to też niełatwo zebrać chetnych. Pożyjemy zobaczymy. Pomysł narazie sie "urodził" w kilku głowach.
Pozdro dla Milosza i innych będzińskich "kiboli".
Pozdro Soyer. Narka
Pablo

flaga

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-06, 12:33 am

cze Pablo
Pablo<-mam pytanko : czy byłaby możliwość umieszczenia na tej fladze poszczególnych nazw dzielnic tzn. zajebistymi literami napis "BĘDZIN" a mniejszymi literkami np: Ksawera, Syberka, Warpie, Zamkowe, Centrum itd???
Przemo z Ksawery

Re: flaga

Postprzez WOJTEK 2003-05-06, 5:16 am

Przemo z Ksawery napisał(a):cze Pablo
Pablo<-mam pytanko : czy byłaby możliwość umieszczenia na tej fladze poszczególnych nazw dzielnic tzn. zajebistymi literami napis "BĘDZIN" a mniejszymi literkami np: Ksawera, Syberka, Warpie, Zamkowe, Centrum itd???
TO NIEDOBRY POMYSŁ.A DZIELNICE SOSNOWCA,CZELADZI,DĄBROWY??JAKA TA FLAGA BY MUSIAŁA BYĆ?70 METRÓW??? :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Flaga

Postprzez WAB 2003-05-06, 8:05 am

Pomysł Soyera pt. ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE jest najlepszy, z tym że dodałbym nazwy miast i nie robiłbym jej na płot, lecz wykorzystałbym słupy na koronie. Wtedy moznaby ją zrobić w kwadracie jako małą sektorówkę. Starsi będą pamietali, jak w latah osiemdziesiątych wisiały na tych słupach hasła np. "Kulturalnie dopingujemy swój Klub". Ładnie wyglądałoby takie zwieńczenie na górze. Pozdrowienia, przede wszystkim dla naszych maturzystów.
WAB

uuu...

Postprzez zaglebie1906 2003-05-06, 9:28 am

Flaga barrdzo dobry pomysł!!
'Zagłębie Dąbrowskie' - soyer nawet ci to wyszło z tym pomysłem ale kasa z kąd??
może jakaś ściepa??
zaglebie1906

Postprzez kondi 2003-05-06, 9:29 am

Jestem w 100% za flagą ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE, Soyer może zrób ankietę na stronie kto jest za i wtedy będziemy wiedzieć po ile składka.
Co do pomysłu WAB'a jest genialny. Miejsce na tą flagę byłoby super.

pzdr.
kondi

Postprzez amstat nie zalogowany 2003-05-06, 9:45 am

Zagłębie Dąbrowskie - może być z nazwami poszczególnych miast z regionu, ktore kibicują Zagłębiu Sosnowiec
amstat nie zalogowany

Re: flaga

Postprzez Miłosz 2003-05-06, 9:53 am

Przemo z Ksawery napisał(a):cze Pablo

Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł,żeby umieścić nazwy wszystkich dzielnic Będzina i może jeszcze jakiś motyw z zamkiem:),ale jeszcze raz zwracam sie z prośbą(tak jak napisałem na górze),żeby przysyłać projekty,jak coś będzimy mieć i widzieć to będzimy wiedzieć na czym stoimy a jak na razie to nic.
I jeszcze jedna sprawa do Wojtka,tą flagę co my chcemy zrobic to tylko Będzin,więc Sosnowiec,Czeladż,itp.to niestety,ale nie tym razem,możemy zrobić jeszcze inną flagę (np. to Zagłębie Dąbrowskie) czemu nie ,będą wtedy dwie nowe flagi:)
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez Fan1906 2003-05-06, 10:27 am

a wiec okazuje sie ze to soyer wymyslil ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE :lol:
Fan1906

Postprzez Soyer 2003-05-06, 2:46 pm

Fan1906 napisał(a):a wiec okazuje sie ze to soyer wymyslil ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE :lol:

Fan - nie mówię że ja to wymyśliłem . Raczej pomysł ten zakwitł w kliku gowach naraz. Po prostu według mnie jest to najlepsza decyzja.
WAB - oczywiście że z nazwami miast!
Niech się inni teraz wypowiadają w tej kwestii.
Boję się , że część będzie to sabotować (Gierki)

pozdro
Soyer
Moderator

Postprzez amstat 2003-05-06, 3:49 pm

Moim zdaniem powstanie flagi o tresci " Zagłębie Dąbrowskie " jest przednim motywem i trzeba go jak najszybciej zrealizowac !! Mozna tez umiescic czolowe miasta naszego regionu, czyli te gdzie jest najwieksze skupisko i czlon tworzacy kibicow Zaglebia ...

Natomiast drugim bardzo dobrym motywem moga byc dobrej jakosci, wygladu flagi poszczegolnbych tych miast jako F.C.

Zdanie pozostawiam samym zainteresowanym

Pozdrawiam
amstat
Fanatyk

Następna strona

Powrót do Kibice