11.09 Zagłębie - Korona Kielce (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2004-09-13, 3:35 pm

Kamilsts napisał(a):Spoko to zostanie z 20 osób :lol:

A ja sie z Toba nie zgodze. Wiekszosc starszych omija mlynek z powodu tej dzieciarni. Nie ukrywam, ze mnie tez tam nie ciagnie jak widze same dzieci. Gdyby ich tam nie bylo to kto wie :roll: podejrzewam, ze sporo starszych osob przyszlo by dopingowac do mlynka. Wiem ze zaraz ktos napisze ze te dzieci to przyszlosc naszego mlyna, ale dla mnie to bzdura. Mlynek mamy zalosny i dobrze by bylo jakby to sie zmienilo.
xXx_1906

Postprzez Sadek 2004-09-13, 3:38 pm

Ciekawa prezentacja Korony u nas raczej koncentracja na Ruch Chorzów.
100 lat!
Sadek
dj. transfer

Postprzez Clovnone 2004-09-13, 8:11 pm

CharoN^ napisał(a):
Clovnone napisał(a):Ale przyznacie, że Korona zaprezentowała się lepiej od nas? A co gorsze była głośniejsza. Oczywiście do momentu 2-1
Jakie jest wasze zdanie, bo to mnie ciekawi?

Jeżeli Korona była głośniejsza to ja byłem na innym spotkaniu.

Chyba masz racje, byłeś na innym meczu.
Clovnone

Postprzez CharoN^ 2004-09-13, 8:47 pm

Clovnone napisał(a):
CharoN^ napisał(a):
Clovnone napisał(a):Ale przyznacie, że Korona zaprezentowała się lepiej od nas? A co gorsze była głośniejsza. Oczywiście do momentu 2-1
Jakie jest wasze zdanie, bo to mnie ciekawi?

Jeżeli Korona była głośniejsza to ja byłem na innym spotkaniu.

Chyba masz racje, byłeś na innym meczu.

Po pierwsze : Siedziałem w młynie, i tak się darłem ... że takiej wiadomości nawet nie dopuszczam do siebie. Jeżeli tak naprawdę było (STFU!) to ja ten cały młyn mam w ***** ! Przedemną i moimi kumplami z rocznika stało kilkunastu przedstawicieli starszyzny (może ok. 23-25 lat) i co najśmieszniejsze to właśnie oni przykładowo nie znali treści "Nie szumcie wierzby nam ...", a znalazł się i taki co popełniał błędy przy "klaskance" z bębnem :shock:.
Po drugie : Jeżeli tak było to na następnym meczu przyjdziesz do młyna (mam nadzieję).

Mam prośbę do chłopaków z FB. Proszę Was, przejdzcie przed meczem i w przerwie po młynie, i wyproszcie tych 10 latków ! To da się zrobić. Wtedy może faktycznie przyjdzie gwardia, która przekrzyczeć się przyjezdnym nie da. Jeżeli zaraz pojawią się opinię , że np. wypraszać się nie da etc. to trudno, ale i tak przy tym pozostane.
Ostatnio edytowano 2004-09-13, 8:49 pm przez CharoN^, łącznie edytowano 1 raz
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez bankier 2004-09-13, 8:48 pm

Nie ma co dyskutować nad tym kto był głośniejszy! Trzy punkty tym razem zostały w Sosnowcu! Teraz trzeba mysleć aby kolejne punkty zdobyć na trudnym terenie w Bełchatowie! I na tym temacie się teraz skupmy!

korona kielce idzie w odstawkę - aż do wiosny!

8)
bankier

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników