Apel PK (od słów do czynów) !

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez musztra 2004-09-11, 5:10 pm

i gdzie był ten drugi młyn?? sorry nie widziałem go :)
najważniejsze jest to że wygraliśmy i młyn niech będzie tam gdzie był
dziś na młynie było tak jak być powinno (czytaj głośno)
:lol: :lol:
musztra

Postprzez CZaRnYY 2004-09-11, 5:44 pm

musztra napisał(a):i gdzie był ten drugi młyn?? sorry nie widziałem go :)
najważniejsze jest to że wygraliśmy i młyn niech będzie tam gdzie był
dziś na młynie było tak jak być powinno (czytaj głośno)
:lol: :lol:

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - narazie tylko tyle napiszę...
CZaRnYY

Postprzez DąBrOwA_GóRniCzA 2004-09-11, 6:00 pm

sory ale byłem na meczu i dałbym sobie ręke upierdol** , że niebyło po prawej stronie drugiego młynu :D:D piknik klub chyba nieskołował tylu osób żeby zostali chociaż zauwarzeni :D:D gratuluje akcji Piknik Klubowi i byle więcej tak udanych akcji typu' drugi młyn :D' pozdro dla FB za jedyny młyn i to jaki .... :) dzisiaj zabawa była na dobrym poziomie , ale 'scyzoryki' nieumieją przegrywać :D:D
DąBrOwA_GóRniCzA

re

Postprzez Qba 2004-09-11, 6:14 pm

a Ty tez pisac nie umiesz... no comments...
Qba

Postprzez Cygan 2004-09-11, 6:23 pm

DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):sory ale byłem na meczu i dałbym sobie ręke upierdol** , że niebyło po prawej stronie drugiego młynu :D:D piknik klub chyba nieskołował tylu osób żeby zostali chociaż zauwarzeni :D:D gratuluje akcji Piknik Klubowi i byle więcej tak udanych akcji typu' drugi młyn :D' pozdro dla FB za jedyny młyn i to jaki .... :) dzisiaj zabawa była na dobrym poziomie , ale 'scyzoryki' nieumieją przegrywać :D:D

A ja Ci napisze tylko tyle: weź słownik ort. i przeczytaj ja sie pisze słowo zauważeni
Cygan

Postprzez Cygan 2004-09-11, 6:24 pm

DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):sory ale byłem na meczu i dałbym sobie ręke upierdol** , że niebyło po prawej stronie drugiego młynu :D:D piknik klub chyba nieskołował tylu osób żeby zostali chociaż zauwarzeni :D:D gratuluje akcji Piknik Klubowi i byle więcej tak udanych akcji typu' drugi młyn :D' pozdro dla FB za jedyny młyn i to jaki .... :) dzisiaj zabawa była na dobrym poziomie , ale 'scyzoryki' nieumieją przegrywać :D:D

Ok. jeszcze raz: słowo nie było pisze sie osobno, tak jak nie umieją

Pozdro
Cygan

Postprzez kobialka 2004-09-12, 4:54 am

no coz.... na necie to madrzy wszyscy z piknikow, a w realu bylo bardzo marnie....ze niby krzyczeliscie, tylko ze nikt nie chcial z wam,i? a kogo to? mowiliscie ze skolujecie ludzi i co? przechwalac sie kazdy potrafi, ale do czynow od slow daleko.....nie ma to jak jedyny mlyn, najmocniejszy i najlepszy, w koncu udowodniliscie to (pikniki) przychodzac w 2 polowei do nas:PPP
kobialka

Postprzez YO 2004-09-12, 8:00 am

Wyszło jak wyszło. + dla nich że starali się coś zrobić na lepsze. W pierwszej połowie nawet Krzywy by nie rozruszał tego towarzystwa co tam siedziało. A co do tego "jedynego" (itd.) młynu, to najlepszy jest taki jak w 2 połowie czyli kilkusektorowy :D
YO

Postprzez adek 2004-09-12, 9:46 am

kobialka napisał(a):no coz.... na necie to madrzy wszyscy z piknikow, a w realu bylo bardzo marnie....ze niby krzyczeliscie, tylko ze nikt nie chcial z wam,i? a kogo to? mowiliscie ze skolujecie ludzi i co? przechwalac sie kazdy potrafi, ale do czynow od slow daleko.....nie ma to jak jedyny mlyn, najmocniejszy i najlepszy, w koncu udowodniliscie to (pikniki) przychodzac w 2 polowei do nas:PPP

Nie przesiadujesz po prawej stronie, wiec moglabys sie powstrzymac od zbednego komentarza. Przy stanie 0:1 sytuacja po prawej stronie byla nie do opanowania, wiecej bylo bluzgaczy niz osob zainteresowanych samym spotkaniem i dopingowaniem Zaglebia, wiec nie pozostawalo nic jak opuscic w drugiej polowie te strone.
adek

Postprzez CZaRnYY 2004-09-12, 10:50 am

Mój obraz sytuacji:
Początek meczu, doping dobry zarówno u nas jak i w młynie (o początek meczu nie można mieć do nikogo pretensji). Stracona bramka podcięła skrzydla dopingującym ludziom zarówno z młyna jak i z prawej strony...

Mieliśmy dołączać się z dopingiem do młyna, ale... Korona przekrzykiwała go bardzo skutecznie (bez ściemy) przez bardzo długi czas, aż do końca pierwszej połowy "nasz młyn" był bardzo słabo słyszalny. Dopiero po strzeleniu pierwszej bramki do nas coś się ruszyło, ale nie tak jak w drugiej połowie...
Jak ktoś mi mówi, że doping przez większą część 1 połowy młyna był dobry, to chyba byłem na innym meczu, bo po prawej nie było tego słychać, a słychać było Korone Kielce :( - stąd przeniesienie się po pierwszej połowy większości PK do młyna (w końcu trzeba coś pozmieniać gdy doping na stadionie wymaga poprawy)...

W drugiej połowie za to "gardło same się składało do dopingowania" widząc lepszą grę Zagłębia - wtedy doping był OK, ale to jest norma, gdy wygrywamy to doping jest i nie trzeba ludzi do niego namawiać, ale gdy nie idzie, to róznie z tym bywa...

W ogóle to śmieszy od początku mnie porównywanie "naszego młyna" do normalnego młyna :lol: Na pewno nie ma możliwości aby był on taki sam jak ten po lewej stronie (niektórzy chyba tak to zrozumieli), ba nawet ja nie nazwałbym go młynem, ale raczej taką dobudówką tego młyna po lewej... nazwę "nasz młyn" nie trzeba traktować dosłownie bo wg. mnie nie jest to taki typowy młyn, bo ten jest jeden, ale ten nasz to ma wspomagać młyn, a nie być dla niego konkurencją (w końcu próbujemy się synchronizować z tym co śpiewają w młynie po lewej)...
CZaRnYY

Postprzez RaRy 2004-09-12, 11:11 am

Wiec dlatego pisałem ze nie ma sensu robic 2 mlyna po prawej stronie :!: :!: :!: :!:

Mysle ze teraz na wszystkich wazniejszych meczach dołaczycie sie do NAS

pozdro
RaRy
Adventure Group

Postprzez lukes 2004-09-12, 11:29 am

RaRy napisał(a):

pozdro

RaRy teraz przed nami tylko wazne mecze: Szczakowianka, Ruch, Widzew :D

szkoda tylko ze caly Ludowy dopinguje tylko wtedy kiedy Zaglebie wygrywa :roll: przy stanie 0-1 na stadionie nastapila inwazja bluzgow na wszystko: pilkarzy, trenera,Rudego, Wlochow,Korone, pogode,ciepla wodke... itd itd :roll:

postu kobialki nie komentuje

pozdrawiam przede wszystkim tych ktorzy dopingowali zwlaszcza wtedy kiedy zaglebiu nie szlo - nie wiem czy zauwazyliscie, jak po wyrownujacej bramce pilkarze podbiegli do kibicow zachecajac do jeszcze gorętszego dopingu - taki doping na pewno im nie zaszkodzi
:D :D
lukes
no spin

Postprzez RaRy 2004-09-12, 11:33 am

lukes napisał(a):
RaRy napisał(a):

pozdro

RaRy teraz przed nami tylko wazne mecze: Szczakowianka, Ruch, Widzew :D

szkoda tylko ze caly Ludowy dopinguje tylko wtedy kiedy Zaglebie wygrywa :roll: przy stanie 0-1 na stadionie nastapila inwazja bluzgow na wszystko: pilkarzy, trenera,Rudego, Wlochow,Korone, pogode,ciepla wodke... itd itd :roll:

wiec zapraszam PK do MŁYNA i pokazmy razem naczym doping polega

pozdro
RaRy
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-09-12, 12:22 pm

AG też zapraszamy do młyna na mecze ze Szczakowianką Ruchem i Widzewem :wink:

A ta zebrana kasa na meczu to bardzo duża zasługa Tomana chłopak ma podejście :wink:
DaMi

Postprzez RaRy 2004-09-12, 12:37 pm

DaMi napisał(a):...A ta zebrana kasa na meczu to bardzo duża zasługa Tomana chłopak ma podejście :wink:

To przez te niebieskie okolarki:]][/code]
RaRy
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice