DaMi napisał(a):Krawiec napisał(a):RaRy napisał(a):Wszystko cacy
Ale moze najpierw niech sie zbierze normalny młyn jakiego nie posiadamy:(
To juz wasza w tym głowa. Apel jest skierowany do osób , które z różnych powodów nie siedzą i nie beda siedzieć w młynie normalnym.
RaRy nie martw się - przyjedzie Korona - będzie młyn.
Sorki że tak zapytam. Napisałeś wasz w tym głowa czy to się tyczy do FB ?? Chyba nie wiesz co piszesz jak niby oni mają zrobić żeby młyn był pełny i były w nim osoby starsze ?? Co mają chodzić po stadionie i się pytać czy pójdą z nimi pośpiewać ?? Raczej głupota z tym WASZA W TYM GŁOWA
Raczej głupotą jest chodzenie po stadionie w czasie meczu i pytanie się ludzi. Sposobów na zapełnienie młyna jest kilka ale nie jest to hop siup i wymaga to długiej pracy.
Mówiąc Wasza w tym głowa miałem na myśli FB , a coś się tak za nich obraził , przecież to profesja FB żeby ściągać ludzi na stadion poprzez poprawę atmosfery na stadionie ?
Jeśli FB organizuje młyn to powinno wciąż myślec jak przygarniać ludzi w to miejsce nie na zasadzie, że jak zrobimy super oprawę to ludzie sami przyjdą. Mam pomysły na to jak organizowac dalej młyn tak by powiększała się liczba członków takich jak FB, ale boje się, że obrażę dumę
niektórych ultrasów.
Rary, tak jak pisałem w dziale kibice , jesteśmy na prawej stronie i tam zostaniemy . Choćby dlatego żeby ograniczyć loty butelek na murawę.
Viking ty byłeś na Śląsku skoro piszesz, że nie przypominasz sobie żeby cały stadion śpiewał ?
Tak to jest robić w Polsce jakąś akcję , zaraz na jednego chętnego znajdzie się kilku wątpiących albo takich , którzy mają inny pomysł ale sami się w nic nie zangażują.